love

Publicerat: 2010-06-30 | 22:58:31 i Allmänt
Nu har jag precis klivit in innanför dörren och är helt slut efter dagens alla händelser. Imorse väckte patte mig vid 11.00 och då klädde vi på oss och for iväg och kika på bilen. När jag kommer in så hade han sålt den för en kvart sen så de va ju jävligt surt. Han hade iofs en annan vilket var en Saab 9-5 2.3 turbo som jag nu har lånat hem på prov. Älskar den redan. For iaf upp till mami en sväng och kika in sen for vi iväg till njurunda plus lite längre och hämta massa saker, FYFAN va mygg de va. Trodde jag skulle dö, så då slog jag ner röven inne i bilen. Sen bar det av ut till micke på kaffe och sen hem till mami igen. Bilen va full i skit så då vart jag tvungen och tvätta den också. Lite jobbigt. Haft den några timmar och sen ser de ut som om jag inte har tvättat den på 1 år. Nu sitter vi iaf hemma och jag ska ta och påbörja packningen eftersom vi flyttar om 2 veckor. De värsta är att jag vet inte vart jag ska börja ? Hur vet man sånt ? Känns som om vi använder allting och de finns inget att ta bort. Ska väl packa ihop lite kläder som inte behövs och skor och lite små tjafs. Imorrn bär det av mot stan och sen jobbet för att lämna in lite papper som jag glömde igår. Sen blir det nog bara vara hemma. Blir de finväder så måste man ju ta vara på de med kanske. Nu ska ja dra fram kartonger och sätta fart.
^mnkw

=)

Publicerat: 2010-06-30 | 11:06:25 i Allmänt
Gårdagen va så att jag jobbade fram till 13.00 och då hade pattes mamma ringt och fråga om jag kunde köra ut henne till vagnen så då for jag hem och hämtade felix sen for vi ut dit. Felix stannade kvar med farmor och han  skulle komma hem på torsdag. Sen när jag skulle åka hem så krockade jag så nu äre bara paj och skit av bilen. Pappa hittade en ny bil som vi ska åka och titta på idag, hoppas bara att de går alla vägen då. Sen for vi ut till emelie och tittade när dom skulle försöka få in soffan,vilket dom lyckades med ganska bra. Senare på kvällen blev de BiteLine och lite fotboll. Gick upp till malin och surra lite sen for vi hem och hämta lite saker och for tillbaka till Timrå. Satt och surra med lite folk och då fick dom för sig att dom skulle åka in på krogen så då körde ja in dom dit sen hem och sov. Nu sitter jag och tittar på våra bästa år och ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka till bilinvest och kolla bilar :D Ledig tills på fredag och de känns verkligen suuuuper skönt. Nu ska ja se klart.
^mnkw

suck

Publicerat: 2010-06-28 | 18:20:10 i Allmänt
Jag börjar starkt fundera vad jag har gett mig in på allså, hur blåst får man bli ? Iaf så for jag på jobbet imorse och kuta röven av mig, trodde aldrig kl skulle slå fyra. Iaf när jag slutade så åkte jag upp till mami och åt och nu ligger jag i sängen och glor som vanligt. Skit trött. Patte jobbar inatt satt de blir särbo inatt, lite tråkigt kanske. Imorrn äre upp tidigt igen och inta platsen, men som tuuuur är så äre bara hottisar på jobbet satt då gåre alla vägen. :D Nu ska jag in på FACEBOOK för där har jag inte suttit nånting idag, paniken kommer krypandes känns de som.

^mnkw

brun

Publicerat: 2010-06-27 | 23:07:30 i Allmänt
Ja, dagen började så att vi vaknar och fikade lite och efter de tänkte vi att varför inte spendera en dag ute i solen ? Då tog vi vårat pick och pack och for upp till mami. Va inte så jävla varm när vi kom dit men senare vare de super väder och tro de eller ej så har jag pressat jävulen idag och fått en fruktansvärt fin bränna. Bara se till att fortsätta nudå så de inte försvinner. Nu är vi hemma och ska förmodligen slå på en film och försöka sova. Upp och jobba imorrn 07.00 så de kanske är på tiden att sluta sina blå då. Imorrn efter jobbet blir det att åka upp till mormor sen blire nog hem fortare än fortast, om jag inte svänger förbi mami såklart och solar en snabbis. Nu ska ja slå på tv.n.
^mnkw

......

Publicerat: 2010-06-26 | 13:54:30 i Allmänt
Vi börjar redan från igår tycker jag, det började med att jag jobbade fram till 16.00 och då bar de av hemöver och sov 20 min. Efter de for vi ut till söråker och hämtade dubben och munter och hem och grilla lite. Vid typ halv 8 åkte vi och hämtade haileen hemma sen for vi hem till oss och satt oss och surra massa stunt. Kvällen led sakta men säkert mot senare tid och malin skulle åka hem och då åkte patte till  crex på nån fest där. Strax efter de så åkte ajje och munter hem så då satt jag och dubben som två ufon här. Vi slog iaf på en film, och man får ju aldrig prata................... Iaf så såg vi en stund på den och sen kom emelie förbi sen tror jag nog  att jag somnade faktiskt. Idag ligger jag med världens huvudvärk tror jag, men även att jag fick med mig pojkarna på pizzan förut också, dom kan om dom vill. Felix kommer väl snart hem och då blir de bara massa mys och kanske nån film och lite karra. Nu ska ja klä på mig...
^mnkw

Just to be the next to be with you

Publicerat: 2010-06-24 | 21:35:05 i Allmänt
Har precis kommit hem till mami och pappa så nu sitter jag här och väntar på att mamis hår ska bli klart så vi kan lägga i slingor sen bär det av hemöver. Jobbat hela dagen och de har varit lugnt och sansat, blir så jävla uppstressad när man ska springa på båda sidorna och hjälpa till. Tror jag hade hjärtat i halsen en tag där. Men allting går bara man vill. Imorrn börjar jag 07.00 och de kommer bli fruktansvärt jobbigt, jag är verkligen ingen som gillar att kliva upp den tiden. Imorrn äre midsommar också och vad händer då tro ? Massor händer vet inte vad jag vill göra faktiskt, de löser sig nog. Nu ska jag kolla runt på fejjan sen åka hem....


^mnkw

nu undrar ni va

Publicerat: 2010-06-24 | 09:08:37 i Allmänt
Nu sitter vi här nyvaken och super trötta. Patrik håller på att tvättar och jag hjälper till i tankarna. Både jag och patte jobbar idag satt Felix ska åka upp till mami och pappa idag och greja på. Man blir så fruktansvärt slut i huve när man jobbar på detta ställe, tror inte jag han mer än lägga mig igår så sov ja. Va tänkt att vi skulle åka in på birsta idag men nu får vi se hur det blir med det eftersom de finns bra mkt annat att göra känns de som. Felix tittar på haja läget och jag fattar absolut ingenting av den filmen. Känner mig så jävla glad nu för tiden, precis som om man har fått en energi kick och allting är bara underbart nu mera. Så skönt. Lite stressad känner jag mig över flytten, hade inte tänkt att de skulle gå så fort men tiden har bara sprungit iväg. Finns ingenting att packa hlr när allting behövs hela tiden. Ska börja med massa vinterkläder och rensa ut skåp och massa skit så går de kanske framåt sakta men säkert. De blir väl som de brukar när vi ska flytta, de blir tok packa och tok stressa bara dagen innan. Finns ingen tid. Nu ska jag hoppa in i duschen..
^mnkw

WORK

Publicerat: 2010-06-23 | 15:11:30 i Allmänt
Jahaja, dagen började med att vi for upp till mami och pappa och väckte dom vid 08.00 och fick oss lite fika och surra på lite. Solade och bättrade på brännan, börjar faktiskt bli riktigt brun nu. Ska upp imorrn igen innan jag åker på jobbet och bli ännu brunare. Sen for vi hemöver och patte skjutsade mig på jobbet och här sitter jag nu och längtar hem. Patte och Felix skulle åka ut till farmor och farfar och äta lite tårta då farfar fyller år idag. Äre nån som vet av nånting på midsommar egentligen ? Vi har inte bestämmt oss om vi ska vara hemma lr om vi ska göra nånting. Verkar som om ingen vet vad som bliva skall. Också vet vi ju inte ens om vi har nån barnvakt hlr men de brukar lösa sig eftersom mina föräldrar är så underbart snälla. Får väl se vad som händer kanske. Slutar halv tio idag så då kommer grabbarna och hämtar mig, så då blir de väl raka spåret i sängen skulle jag kunna tro. Imorrn äre tvättning för nyqvist och skulle nog på birsta en sväng. Vet inte hur jag ska hinna med allting. Nu har de varit flera veckor där de har varit jätte lugnt och knappt hänt nånting men så fort man börjar jobba då blir de full rulle hela dagarna. Nu ska jag återgå till en väldigt trevlig personal och en kopp kaffe.


^mnkw

facebook

Publicerat: 2010-06-22 | 18:20:12 i Allmänt
Kan dom inte bara stänga ner facebook 1 dag, jag klarar inte ens av att logga ut då blire jätte panik i kroppen. va fan äre där för jävla beroendeframkallande egentligen. Har inte rökt på 2½ timme fatt jag inte kan slita mig från datorn. Nu äre nå fel!!!!!!!!

Och felix han somnade under bordet så nu har han gjort kvällen. ROLIGT

tralalalalal

Publicerat: 2010-06-22 | 17:14:54 i Allmänt
Yes, dagen idag började med att jag vaknade halv 10 tror jag, Felix och patte hade varit uppe sen halv 7. Första gången på snart 5 år som patte vaknar på morgonen men inte jag. Helt otroligt va skönt de va. Då for patte iväg på möte sen åkte han och plocka upp oss så for vi in till birsta och titta runt på massa skit. Felix fick nya skor, han ha snart mer skor än mig och då äre illa. Igår köpte faktiskt jag ett par till mig själv också ;) super fina. Vet inte vart dagen tog vägen men de gick fort iaf. Nu ligger jag i sängen helt slut efter allting idag och vill bara sova när jag tänker på att jag ska jobba imorrn. 12.00-21.30 tror ja, vet inte ens när jag börjar. Nu måste snart lost säsong 6 släppas så nu måste jag se om alla satt jag är jätte mkt  inne i serien till den stora finalen, mkt spännande. Har iaf nytt nr några dagar, de går att få tag på mig på de gammla men kanske inte är så jävla aktiv där, blir som en mini semester att slippa alla som ringer, skönt. Nu ska ja glucka klart på fejjan sen blire balkongen.


^mnkw

skooor

Publicerat: 2010-06-21 | 18:09:49 i Allmänt
Dagen började med att jag for upp till mami och hade tänkt sola, precis när jag kommer hit så ska puckona åka in till stan så då vare bara vända om igen. Köpte mig ett par helt underbara skor till min lilla samling och en ny tv till mami och pappa. Så snäll jag är ibland. Bjöd dom även på subway, börjar bli rädd för mig själv när jag är så jävla hygglig jämt. Sitter hos mami och pappa nu och har blivit bjuden på middag. Micke och mickis ska hit så måste vänta kvar tills hon kommer för hon har ett par skor som är mina. Så underbart väder de är idag, inte klokt. Imorrn ska ja absolut våldgästa malin lite och snacka skit bara. Nu ska jag ta en kopp kaffe och gå ut och sätta mig.


^mnkw

lalalala

Publicerat: 2010-06-21 | 08:05:19 i Allmänt
Underbart, jag har sovit 13 timmar och känner mig riktigt jävla pigg just nu faktiskt. Solen lyser och de kommer bli en perfekt dag känns de som. Ska vänta på att patte ska bli klar så ska ja köra han på jobbet, sen blir de upp till mami och sola och efter de kanske jag åker ut till malin en sväng och pressar lite till. Jag är ju ledig idag, och hur underbart är inte de då? Jobbar faktiskt bara 3 dagar i veckan, men sen börjar grispassen så måste verkligen vila upp mig. Nu ska ja plocka ihop allt ja behöver idag. :D


^mnkw

sleeeeeep

Publicerat: 2010-06-20 | 16:09:21 i Allmänt
Men usch och fy och blä vad jag är trött, går runt som ett vandrande lik just nu. Har faktiskt varit pigg på jobbet tills kl slog 15.00 och sista timmen närmade sig. Sånt man får ta ibland. Mami är påväg hit med felix, jag är alldeles för trött för att åka upp och hämta han. Måste väl förmodligen göra nånting att äta. Felix äter kanske hos mami så då slipper jag de idag då. Kvällen ikväll lyder så att jag ska i säng fortare än fortast, har lova felix att han ska få sova med mig så de lär väl bli nån film sen gonatt. Imorrn ska ja absolut inte göra nånting, lata mig hela dagen, jag är faktiskt ledig :D Nu ska jag slå på tv:n och se om de går nånting bra där. Kan ni tänka er, jag är till och med för trött för att gå ut och röka. Då äre illa.


^mnkw

.............

Publicerat: 2010-06-20 | 06:25:00 i Allmänt
Herregud, vilket super plus till kvällen igår. Va in på kina igår och vräkte i oss mat sen for vi hem och tog på oss varma byxor, pga att de va skit fint när vi åkte men när vi kom in va de skit kallt. Iaf så gick vi sen vidare in i tältet på torget och träffade där på niklas c1cc1 och björn. Roligt faktiskt. Åkte hem vid 01.00 och somnade väl vid 02.30, men iaf så är man uppe med tuppen och ska snart åka iväg och jobba, kommer dööö.... Nu ska ja packa ner de sista. :D


^mnkw

marie nathalie kd westberg

Publicerat: 2010-06-19 | 13:12:49 i Allmänt
Nu är jag hemma efter en arbetsdag, ska ta och ringa runt till alla hjärtan så de blir nånting gjort idag. Patrik åker snart och jobbar dygn så nu blir jag ensam inatt, tråkigt värre kanske. Malin håller mig säkert sällskap om jag ber henne. Allså de här med de jävla giftemålet, jag håller på att bli galen, de är ju bara de som går på tv,n och vem FAN bryr sig om att dom ska gifta sig? Det är helt sjukt hur fan de får gå till egentligen. Hoppas de blir lugnt med allt jävla tjat nu när de äntligen snart är över. Henke Larsson har blivit ruskigt gammal, stackarn. Nu ska jag ut på ballis och röka och ringa sönder alla folk. =)
^mnkw

RSS 2.0