helgen.

Publicerat: 2008-01-21 | 09:32:48 i Allmänt
I lördags va vi hos Malin, hon hade hyrt lokalen i lögdö, rättkul, va så jävla trött efter att ha jobba hela veckan så vart lite jobbigt, kvällen rullade på och jag med mitt dåliga humör hade inte alls nån lust att festa, även att folk vart sur när vi skulle åka hem fatt patte ville ta med sig datorn hem, notera att de är inte ens hans dator, säkert jätte många som skulle lämna kvar en dator på en fest som man inte ens rår om, Väldigt troligt. Aja, for hem och la oss patte va helt död. Vaknade nån gång vid 10 lr nått fixade lite hemma sen gick vi och ja oss och kika på film och somna igen. De va helgen de. Igår va vi ut till Evelina (syster) och fira henne, hon fyllde ju 20 i fredags, Guuud lill William så söt han är vill bara mummsa sönder han. Nu ska ja lägga mig en stund och kika på tv sen ska ja hämtar min lilla prins.


byebye

extrem vecka.

Publicerat: 2008-01-18 | 05:51:37 i Allmänt
Sitter här nu kl är 05.48 och jag väntar på att få väcka Felix så vi kan åka på dagis och jobbet, jävulst extrem vecka de här har varit, jag är van att ligga hemma och kolla på tv hela dagarna, men nu så äre upp 05.00 varje morgon och jobba hela dan,fyshit va jobbigt de är. Förkyld har man blive med, går värsta förkylningen på jobbet. Imorrn ska vi ut till älsklingsmalin, kulkul. Nu ska ja väcka 2 sömntutor vilket inte är de lättaste.


byebye

jobbjobbjobb :D

Publicerat: 2008-01-13 | 09:35:33 i Allmänt
Äntligen, på måndag börjar ja jobba igen, så jävulst skönt de ska bli. Så jävulst less på att sitta hemma nu. Igår Städade jag ur båda föråden, fyfan va saker, gjorde ja en helt egen kläkammare hängde upp kläde och skor och grejs as fint blev de :D Idag blir de nog att damsuga lite, ut och åka lite bob lär vi väl göra också. Imorrn fyller gullmalin 18, kul för dig gumman . :) Nu ska ja väcka patte ;D hihihih.

byebye

tillbaka till vardagen.

Publicerat: 2008-01-09 | 11:05:25 i Allmänt
Nu börjas de igen, passa alla tider. Med mitt minne är inte de så lätt alltid, Idag ska ja på arbetsintervju lr ja arbetsintervju och arbetsintervju jag vet att jag har fått jobb hon ville bara träffa mig. :) skönt att börja jobba igen, är så förbannat tråkigt att bara sitta hemma, ibörjan va de faktiskt ganska skönt men börjar bli lite less nu faktiskt. :) Som vanligt försov vi oss i morse fick väcka Felix 08.40 och han skulle va på dagis 09.00 lite stress, men de är väl som vanligt. Nu ska jag duscha sen kmr mamma med lite grejs.

have a nice day.

blåsigt värre.

Publicerat: 2008-01-05 | 21:10:47 i Allmänt
Idag har de inte hänt så mkt, vaknade i morse och städade undan lite sen kom mamma och pappa och hälsa på, kulkul. Började tvätta kl 1 vart klar typ kl 7 så har haft en riktig tvättdag idag, jättelajban. Sen for jag och Patte och handla också for vi hem och gjorde mysmidda och åt lite chips och grejs, såg på Find Me Guilty, rätt bra film faktiskt.  Felix sover som vanlgit han, lillpojken va trött. Imorrn får vi se vad som händer, kanske åker ut till mamma och hälsar på lr nått, kanske ikea. :) Det är helt sjukt vad man kan längta mkt, Vemdalen bara surrar runt i huve på mig ska bli så jävulst skojj, ;D men den som längtar efter nånting gott väntar ju aldirg för länge, lr hur äre man säger ;) haha, Igår cool som ja va sa ja att ja skulle sitta uppe hela natten för vi skulle hämta snaoe på natten hos en tjej ja tror ja somna typ kl 12. jag är sååå pigg som vanligt. :) Nu ska ja kolla på typ Rocky lr nått.

It's never too late.

RSS 2.0