Nyår.

Publicerat: 2008-12-31 | 11:19:21 i Allmänt
Vaknade vid halv 9 typ och gick upp och kolla klart på en film ja börja såg i går, sen vaknade felix vid 9 så då fikade vi lite. Sen har vi städat hela morgonen och nu sitter patte och försöker klara bossen på prince of persia, skit svår. Ska snart göra mig i ordning för pappa kommer snart och hämtar oss, men först vill felix spela memory en stund så får väl göra de då. Nyårs kvällen spenderar vi med mina föräldrar, skit kul. men va gör man inte för världen. Nu ska ja och felix spela.

Hoppas alla får en super duper kul kväll och gott nytt år på allihopa. =)

en vanlig dag.

Publicerat: 2008-12-30 | 19:27:32 i Allmänt
Vaknade vid 5 i morse av att felix grinade och va lite halv sjuk sen somnade vi om till halv 9. Då klev vi upp och fikade lite sen duschade vi och greja på lite. Sen på förmiddan va vi ut en sväng men felix frös så de va inte så länge. Sara och Hans kom förbi och fikade lite, så dom for nyss och nu sitter vi här och gör ingenting. Imorrn ska vi ut till mamma och pappa och fira nyår, de kan ju bli ganska skönt. Nu ska ja se klart en film som ja börja på igår.

^

allt och inget

Publicerat: 2008-12-28 | 21:58:49 i Allmänt
I Torsdags så va vi hemma och bara lata oss sen ringde mamma på kvällen och frågade om vi skulle följa med ut till micke så då gjorde vi de sen följde vi med dom hem. Tittade lite på tv sen gick vi bara och la oss. Sen på Lördagen så gjorde vi inte så mkt va in på ikea en sväng köpta nya glas och lakan till sängen så de blev bra. Sen for vi hem och Felix och pappa greja med skotern och åkte lite  sen kolla vi på MI2 sen gick vi bara och la oss. Sen idag vaknade jha vid 9 då gick ja ner och fika sen strax efter vakna felix så då kolla han lite på bondgården. Mamma stack ut och red med grannen sen så gick felix och pappa ut och greja med fyrhjulingen som han fick i julklapp som redan är trasig så den måste vi lämna tillbaka och få en ny förhoppningsvis. Sen på for pappa och och hämtade Angelica och då kom hon och vi fika lite. Sen slog vi på tvn och angelica somna i soffan och ja i fotöljen. Sen åt vi mat och slog på hockeyn och de va så intressant att jag och angelica somna i soffan igen. Sen packade vi ihop och for hem och gick bort till mormor och fika lite och greja sen gick vi hem och felix gick och la sig och ja spelade lite x-box. Och nu till slut sitter vi här, jag vid datorn och patte vid spelet, han ville även att ja skulle skriva att han va bättre än mig på prince of persia men de är ju bara lögn så. Nu har vi tanka ner en film som vi ska lägga oss och kika på .

Ha en trevlig kväll everybody. ^


älska älska älska älska älska älska älska <3

lååååångsamt

Publicerat: 2008-12-26 | 18:03:05 i Allmänt
Dagen har varit långsam, vaknade vid 11 av att mormor ringde sen gick ja och duscha sen städa vi ihop lite.Mest inte gjort nånting idag faktiskt ska snart ut till mamma och våldgästa så de blir skojj. Patte och Felix sitter och spelar bil spel på x-box så de är ju roligt. =) Nu ska ja plocka ihop alla saker och sen fara.

^nw

merry christmas

Publicerat: 2008-12-25 | 19:45:30 i Allmänt
Ja, igår va de julafton då kusinerna va där så de va ganska mysigt. Även fick ja dom tre sakerna som ja absolut ville ha, vilket va. ett par skor en väska och ett x-box så de va lyckat fick även massa andra saker men ingenting så bra som dom. Nu sitter vi hos christian ska förfesta sen ska vi ut på krogen, bara sanna och nattiz kommer nån gång så blir allting bra. Nu ska ja och patte spela nå jävla spel på x-box .

have a nice night people. =)

God Jul.

Publicerat: 2008-12-24 | 10:55:58 i Allmänt
Vaknade i natt vid 2 pga att snaoe knackade på skit bra tack så mkt för de .  :) Sen somnade vi om och vaknade vid halv 9 då fikade patte och felix lite sen gick vi och duscha och gjorde oss i ordning. Nu sitter vi och väntar på att Hans ska komma och hämta oss så vi ska åka dit och fira lite innan vi far till mami och pappa. =)


God Jul  på er alla. =)

Julklappar.

Publicerat: 2008-12-23 | 14:22:09 i Allmänt
Igår vaknade vi sen gjorde vi oss i ordning och for in på birsta så vi va inne till typ 10 och handlade julklappar, även att ja vart klar med men ja va ju inte hemma förns 6 på kvällen hlr så lite ont i fötterna hade man ju. =) Nu har vi precis kommit hem från mormor hon har lagat en klänning som hade gått sönder i sömmen så nu är den klar. Nu sitter vi och kollar när Felix spelar lite bandy. Imorrn ska vi först ut till hans och sara och fira lite jul och sen på kvällen ska vi hem till mamma och pappa och öppna julklappar och bara ta de lugnt. Nu tjatar Felix på mig att ja ska sluta för han ska se tjorven så de är väl bästa ja gör de.

God Jul Och Gott Nytt År.

06:57

Publicerat: 2008-12-22 | 06:59:19 i Allmänt
Vaknade vid halv 7 av att telefon ringde, hade ställt larmet för va  tvungen att ringa på dagis. Nu är kl 06:57 och ja sitter här. Felix har precis gått på dagis och ja ska på ikea så fort de öppnar så ska hinna städa undan lite först.


update later^

ljudsystem

Publicerat: 2008-12-21 | 19:20:24 i Allmänt
Vaknade vid 10 av att mormor ringde, trevligt värre, sen har vi inte gjort så mkt va bort till mormor och åt och träffa alla också dela hon ut alla julklappar. Patte har fått en ljudsystem så nu håller han på att koppla de. Nu ska vi väl lägga felix sen blir det förmodligen en film som skulle gå på tvn ikväll. Nu ska ja damsuga för felix ha såga i friggolit så de är lite skräpigt faktiskt. =)


natti.

Förfiesta.

Publicerat: 2008-12-20 | 20:49:35 i Allmänt
Jaha, va ju på ikea idag, hittade lite små saker som ja ska köpa på måndag så de blir massa julklappar. Så svårt att köpa när man inte riktigt vet va folk önskar sig. Nu sitter vi här och väntar på att snaoe och malin ska komma så vi kan förfesta lite sen drar de väl iväg till stan förhoppningsvis. Ett tag sen man va ut nu så de lär ju bli skoj. Nu ska ja försöka välja kläder igen byter hela tiden, lite svårt att bestämma mig idag bara. =)

^

en ny dag.

Publicerat: 2008-12-20 | 10:04:50 i Allmänt
Vaknade av att Felix väckte mig vid halv 9 så då låg vi och myste i sängen lite sen gick vi upp och fika. Patte står i duschen och ja ska väl förmodligen duscha snart ja med och göra mig i ordning om vi ska ut till timrå sen. :) Sen blir de ikea och kolla efter lite julklappar. Börjar bli lite tajt om tid faktiskt. Sen ikväll så får vi se om vi bara är hemma lr om de blir utgång.
Nu ska ja plocka ihop lite.

update later^

home again

Publicerat: 2008-12-19 | 20:25:54 i Allmänt
Nu har vi precis kommit hem från ikea så felix har gått och lagt sig och vi sitter här. Patte har fått massa kläder så de va ju kul för han. Imorrn ska vi ut till timrå och fira patte typ hans släckt ska dit och de. Sen på kvällen ska vi förmodligen ut om de blir som vi hade tänkt de. Nu ska ja be Patte prova alla kläder tillsammans så ja får se hur de ser ut, sen ska vi väl förmodligen kolla på en film och bara mysa. =)

natti.

en evig väntan

Publicerat: 2008-12-19 | 14:27:50 i Allmänt
Vaknade vid halv 10 typ, gick ner och kollade på top model sen vaknade felix vid 10 så då fika han sen gjorde vi oss klar också for vi hem. Har precis duscha och sminka mig och patte sitter och plattar håret på mig nu =) Sitter mest och väntar på att vi ska få åka på ikea nån gång och handla lite julklappar. =)

update later^

en ny vecka.

Publicerat: 2008-12-18 | 14:14:25 i Allmänt
Tisdag

Va hemma hela dan grejade på sen hämtade ja felix på dagis också gick vi hem och spelade lite fotboll. Sen senare på kvällen ringde mami och frågade om vi skulle med ut till micke, så då for vi ut dit och fika lite sen for vi med mami hem. Tittade på lite film sen gick vi bara och la oss. kul Tsdag.

Onsdag

Vaknade vid halv 8, väldigt tidigt. Gick ner och fika sen gick vi ut och greja lite. Gick in senare och kollade på våra bästa år. Sen for mami till strumpan och felix tittade på pippi med niklas. Sen kom pappa hem så då åt vi sen for pappa till umeå och vi kollade typ lite på tv sen gick vi och la oss.

Torsdag

Felix väckte mig vid halv 10 så då fikade vi sen kollade vi lite på pippi. Sen klädde vi på oss och gick en promenad sen kom vi tillbaka och gjorde inte så mkt gick in och kolla på våra bästa år. Nu ligger felix och mami och sover dom vaknar väl förhoppningsvis snart, då ska vi väl ta och åka hem och tvätta lite kanske . Helgen vet ja inte vad som händer, ska väl förmodligen ut till timrå kanske om ja orkar, måste ju handla alla julklappar också, så de är lite mkt just nu faktiskt.
Nu ska ja kolla på tv..


update later^

nya gardiner.

Publicerat: 2008-12-16 | 13:48:27 i Allmänt
Vaknade i morse av att mami ringde och sa att hon va påväg hit, så då klev ja upp och greja sen när hon kom gick vi bort till mormor och strök gardiner och sen hem och satt upp dom. sökte även ett jobb. ;) duktig ja är. Sen for mami hem och jag såg att våra bästa år precis skulle börja så de va ju bra. Nu har de precis sluta och Oprah är på. Jag tror ja ska hoppa in i duschen och göra mig iordning sen hämta Felix på dagis. Ikväll blir de bara lugnt,  är ganska trött och slut faktiskt. Kanske dax att börja packa snart de är ju inte så länge kvar, pirrpirr. =)

^update later.

RSS 2.0