bil *****

Publicerat: 2010-02-24 | 15:03:50 i Allmänt
Nu har jag jävlas med bilen i flera timmar och börjar faktiskt bli ruskigt jävla less nu, den vill bara inte starta. Vinter måste ju vara den årstid som ställer till mest bekymmer. USCH. Imorrn ska ja jobba kl .07:00 och bilen kommer ju garanterat inte att starta då hlr och vägrar ta bussen så ska smöra med min pappa så han kommer och hämtar mig vilket han kommer göra, fatt han bara älskar mig för mkt för att låta mig och buss och sen gå från haga när de är så kallt. hihihih. super pappa. overandout.

^mnkw

kyla

Publicerat: 2010-02-24 | 09:23:40 i Allmänt
Igår va mami till oss och hjälpte oss och möblera om så de vart ju bra till slut. Sen följde vi med henne hem och nu har vi precis vaknat. Ska se om min lilla bil startar så vi kan åka hem. Motorvärmaren är trasig så den är lite bråkig när de är kallt. Ska nog åka ner till mormor och se om hon är på humör för att hitta på nånting, men hon fryser väl så där lär de inte bli nånting. Hur är de möjligt att de kan bli så jävla kallt, jag förstår bara inte. Imorrn ska ja hämta ut mitt efterlängtade paket från ellos, wiiie. Patrik jobbar hela veckan så de kommer bli fruktansvärt långtråkigt på kvällarna men man får ju stå ut. Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig iordning för dagens händelser.

^mnkw

..........................

Publicerat: 2010-02-21 | 20:34:05 i Allmänt
Kallt och ruskigt, man vill knappt gå ut längre. Vet att jag är skit dåligt på bloggen men de kanske beror på att patrik JÄMT ska ha datorn?! Iaf så har Felix fått en hamster av gammelmormor som heter Roffe och är skit jobbig på nätterna. Min älskade mami har jobbat hela helgen så kan de bli mer ensamt. Hoppas för hennes eget bästa att hon kommer och hälsar på mig imorrn. Ja Felix sover nu och jag sitter här, måste snart gå och lägga mig för ska upp kl:06.00 imorrn och kolla på sverige-finland i hockey :|, kommer vara skit trött. Idag har vi tvättat lr patte har gjort de. han är så snäll min lilla gullesnupp. Det är planerat en utlandsresa i maj och de ska bli så otroligt skönt att bara få sola och bada och absolut vara toltalt inkontakt i en vecka. Annars händer de inte så mkt patte sitter mest i telefon lr tränar och sen är han bara allmänt dryg och jobbig, kanske så de ska vara. Nu ska ja kolla runt på min nya drog som heter FACEBOOK.
^mnkw

Lindgården Kv: Tallen

Publicerat: 2010-02-13 | 15:42:52 i Allmänt
Jag säger då det, kan tiden gå mkt segare asså. Åkte hit pigg och allert kl:06;30 i morse och påbörjade min plikt och kommer inte komma härifrån förns 21;15 vilket känns som om kl aldrig kmr slå de. Igår va jag till tandläkaren, man kan nog inte bli mkt räddare än så. Hatar verkligen att gå dit. Iaf sen så for vi till mormor och fika lite och felix somnade på soffan. Patrik och Christian spelade sitt jävla tv-spel som är skit tråkigt men de är väl deras problem. Imorrn fyller pappa år så då ska vi dit och äta tårta och öppna paket. Det händer faktiskt ingenting speciellt just nu har fått en hemma period, vill bara ligga hemma under täcket och inte göra nånting. Jobba ligger långt bort på världskartan. Nu ska ja återgå till mitt.

^mnkw

............

Publicerat: 2010-02-05 | 09:32:20 i Allmänt
Nu är vi äntligen hemma från fjällena, veckan har varit bra mkt bus och mkt stojj. Felix har åkt skidor för första gången, mammas allt va super duktig. Och som vanligt så blir ja sjuk så fort vi åker nånstanns. Natten mot onsdag spydde ja som en gris och hela onsdag låg jag i feber så så roligt va de. Mår hyffsat nu iaf så de är ju bra. Idag ska vi på hockey med felix mormor och morfar och se sundsvall och nån till. Han tycker ju att de är super kul och åka och titta. Kl är faktiskt halv 10 och felix sover än så han är helt slut tydligen. Hoppas han vaknar snart. Nu ska ja lägga mig i soffan och bara mysa med mig själv och SIXTEN som är galen. =) bilder kmr sen.


^mnkw

RSS 2.0