21.28

Publicerat: 2009-02-27 | 21:29:15 i Allmänt
Vaknade i morse och satt väldigt länge och funderade på om ja skulle städa idag, men som vanligt så vart de inte de. Utan jag och min självaste mormor for in till IKEA och kika lite, och som vanligt hitta ja en massa skit som ja köpte hem, finns alltid nånting som behövs. Jag blev nästan chockad själv när jag valde att handla saker istället för kläder och skor, lite weard faktiskt. Sen åkte vi hem och ja plocka upp allting och gjorde i ordning. Sen kom patte hem och då åt vi sen kom cicci och niklas och hämta mina snowboard skor, cicci skulle låna dom när dom far till åre i helgen så ha så roligt ni då.sen så tro de lr ej så städade vi. lycklig, de är så jobbigt när man måste sätta igång men när de väl är klart då är de en stor lättnad.:D

Imorrn ska vi ut till timrå för sjävlaste söt nellie ska döpas, så de blir skoj. ska även träffa pattes morfar för första gången så de är ju lite spännande faktiskt. =) Sen på kvällen har väl patte bandy match så de blir ju jätte roligt. Iaf så på söndag så ska vi åka ut till mami och fira henne för hon fyller år på måndag, men de vart söndag för alla jobbar och har sig, va vet ja. Nu ska jag lägga mig i soffan men täcke och kudde och kolla på The Pacifier som är på 5.an ikväll.

Ha en gudomligt skön kväll och håll er hyffsat nykter. =)

12.15

Publicerat: 2009-02-21 | 12:15:56 i Allmänt
Igår så vare tänkt att vi skulle åka in till stan sanna och jag direkt när dom öppna men som vanligt sover människan hur länge som helst, så va väl inte inne förns vid halv1-1 nångång. Hittade hur mkt fint som helst men de slutade med en svart klänning/tröja vilket man känner för. Hittade även typ en tjocktröja som va typ en väst fast ändå inte som va super mysig så den måste ja verkligen åka in och köpa nån dag. Sen som vanligt så hittade ja hur mkt skor som helst som ja bara skulle kunn aköpa upp allihopa. Men köpte 2 st förra veckan och patte tycker ja är en skobög så ja får väl vänta tills nästa vecka iaf ;) Drog och åt på subway och sen tog vi bussen hem. Sen när ja kom hem va de meningen att jag och patte skulle dra på bio men så vart inte fallet, va hur trött som helst så vi slog på en film sen minns ja inge mer,



sen i morse vaknade jag vid halv 9 så då fösökte ja väcka patte och då slog han mig i sömnen så nu har ja skit ont i nacken. Sen ringde ja till mami för vi skulle åka på badhuset med Felix, men då hade reningsverket gått sönder så då blev de ingenting med de. For bort till birsta en snabbis och gjorde de som skulle göras, sen for vi bort till mommen och fika lite. Hon lagade även min jacka som hade gått sönder. tacktaack. :D Kom typ nyss hem och då hade patte dragis på bandy träning så ja ska väl försöka få tag på min andra halva.Kvällen kommer förmodligen att innebära stan vilket säkert blir trevligt. Fast som de ser ut nu om man tittar ut genom fönstret så ser de inte så trevligt ut, de blåser som satan och snön bara far. Nu ska ja ringa. hej .

^nw

18.24

Publicerat: 2009-02-20 | 18:24:54 i Allmänt
vilken underbar fredag kväll, de finns absolut ingenting att göra. Imorrn kanske de händer nå mer, vem vet. =D Nu ska ja tjata på patte satt han fixar en bil så vi kan ut o ch åka och äta max. :D

^nw

08.14

Publicerat: 2009-02-20 | 08:24:47 i Allmänt
Nu är kl allså 08.14 och jag har precis duschat. Väntar på att sanna ska ringa så ja får veta när vi ska till birsta. Hittade en super fin klänning på gina tricots hemsida som ja ska in och kolla om den finns. ;) Även att ja satt igår kväll och kika på asos och brandos,suuuuuper fina skor de finns, om man ändå våre miljonär. Nu ska ja leta kläder.


^nw

19.57

Publicerat: 2009-02-19 | 19:57:56 i Allmänt
Jaha nu sitter ja här igen som vanligt och har väldigt roligt. Har tänkt gjort om bloggen i flera dar nu men ja börjar sen orkar ja aldirg göra klart som vanligt, så äre ingen som har nånting att göra på dagarna kan ni ju göra de åt mig. :D Patte är på bandyn och ja försöker få tag på sannas nr, men som vanligt äre ingen som vet. Och de värsta med de hela är att de är något fel på pattes dator, den hänger sig HELA tiden, ruskigt irriterande. Nu ska ja kolla på Desperate Housewives och unna mig lite sömn troja.

^nw

19.05

Publicerat: 2009-02-15 | 19:06:15 i Allmänt
Vaknade vid typ 7 så då gick vi upp och greja lite sen ringde vi på Badhuset och hörde hur länge dom hade öppet. Också kom mami och pappa och då gjorde vi oss i ordning och for och bada. De va skoj. Men nu kliar de som sa*an. Sen åkte vi hem och då duschade vi och sen klädde vi på oss och gick ut och åkte lite skridskor. Nu har vi precis fika och felix har lagt sig och kolla på film. Ikväll är de min kväll, vilket betyder masage och killa på ryggen och självklart dhw. Nu ska ja greja vidare.

^nw

13.18

Publicerat: 2009-02-13 | 13:18:22 i Allmänt
Dagen började med att vi vaknade vid typ 7 nån gång och då kolla vi lite på tv och fika och bara myste. Sen hade ja tvätt tid vid 11:00 men de va ledigt redan vid 10.00 så vi började då jag och min lilla snuttepojk. Felix har somna i sin säng precis, han va super trött. Nu medans han sover lite ska jag kika på DESPERATE HOUSEWIVES <3<3<3<3<3


nw^

21.11

Publicerat: 2009-02-12 | 21:12:06 i Allmänt
ÄNTLIGEN kom gubben idag och aktiverade internet, så nu har vi äntligen de igen. Idag har dagen varit jävlig kall. Först klädde ja på mig för ja skulle gå ner till pizzan och köpa cigg sen när ja kom fram så hade dom slut för dom skulle öppna typ en kiosk så dom skulle få in om 2 veckor, då vart ja lite pist off. Då bästämde ja mig för att ta den där älskade bussen till ica maxi och köpa och de va ju inte lite jävla kallt. Och även när ja hade köpt cigg så funkade inte tändar jäveln så så lyckat vart de alltihopa. Kom iaf hem och då gjorde vi mat jag och Felix sen titta vi lite på Rasmus på luffen. Nu har han gått och lagt sig och ja sitter här. Imorrn kommer mami och pappa och ska hjälpa mig och borra lite så ja får sätta upp lite tavlor. Sen på kvällen ska vi åka lite skridskor. skojj skojj. Och på Lördag fyller pappa år så vi ska på badhuset lite med Felix och roa oss. Patte är på  bandyn och jag ska kolla på dhw för då gå ju att tanka nu :D jipppppi.

^nw

15.03

Publicerat: 2009-02-04 | 15:03:21 i Allmänt
Ja men äntligen har vi flyttat och allting har blivet ganska så bra. För tillfället är vi utan internet för ja flyttändrade så sent så de skulle ta upp till 4 veckor att flytta men de kommer väl så småningom. Första morgonen vi vaknade i nya lägenheten säger patte de att `jag har aldrig suttit och svettas till frukost.´ De bästa måste ju vara att de är så jävla varmt där. :D Nu ligger felix och sover, förhoppningsvis vaknar han snart så vi kan gå ut och greja på lite. Iförrgår åkte han skridskor för första gången så de va ganska roligt att se, men han va super duktig. Vart skit arg när vi skulle gå in. Nu ska ja ta och gå ner och försöka hitta på nånting innan ja kriverar.


^nw

Det finns ingenting som jag älskar så mkt som er.

RSS 2.0