Najs

Publicerat: 2011-02-28 | 21:03:04 i Allmänt
Aha nu är de kvällen och dagen har varit full av aktiviteter. Va in på birsta imorse sen for vi upp till indal och lämnade lite saker till mormor. Vidare till Mali på middag och där va även Angelica och Jens med lilla fis Agnes. Nu har vi intagit ryggläge framför fotbollen och de lär nog inte gå många minuter innan jag sover. Imorrn ska jag in till stan och sen vidare på birsta med malin. Ska även hinna med att packa. Vi tjejer packar ju för flera år även om de bara är nån dag man ska vara korta. Nu ska jag slå igen mina gröna ögon och sova! Fuck you all :)

i do i do i love you

Publicerat: 2011-02-28 | 01:04:51 i Allmänt

eeeeHeE..... Känner mig halvt uttråkad faktiskt. Längtaaar bara tills detta är över. Snuskigt trött och kl är redan bara förnatt! Huaaaaaligeeeeeeeeeen. Imorrn ska jag bara sova en liten stund sen måste jag iväg in på birsta och in till stan en sväng. Sen måste jag även hinna upp till fucking indal och lämna saker hos mormor... Känns som om morgondagen kommer att vara för kort för min del. Har man tur så bjuppar hon på middag så slipper man de iaf. Skulle vilja ha ett par nya skor ja tills vi åker. Fast jag har ju ändå många favoriter nu som jag kan klacka runt i. Nu fick jag världens mest sötaste och gulligaste och längsta bästa sms någonsin av baby. De är ju satt man börjar grina. <3 Nu ska jag se oscarsgalan sen ska jag förhoppningsvis titta på kl och då är den 07.00!

 


yes

Publicerat: 2011-02-27 | 19:35:55 i Allmänt
Nu sitter jag här färdig spacklad påklädd och ska snart fara och göra min 4.e och sista natt. De ska bli så skönt när kl slår 07:00 imorrn så de är inte klokt. Då blir man ledig och sen väntas resan. Underbar vecka må jag säga. Idag va vi upp till mami en sväng på kaffe sen for vi och käka max. De är såååå gott! Sen åkte jag hem och vila en stund men de vart inte länge så jag lär ju vara koma trött inatt. Mami och pappa kommer väl snart och passa felix en stund tills patte kommer hem. Nu ska jag plocka ihop de sista och fara.. Gonatt!

......

Publicerat: 2011-02-26 | 21:22:51 i Allmänt
Nu är jag tillbaka på jobbet och känner mig väldigt pigg. Har i stort sett sovit hela dan så konstigt vore väl annars! Gud jag vill bara ha onsdag nu så man kommer iväg nångång. Jag vill ha en NY mobil. Nu är jag less på min och den är störd så in i helvete. Har bara haft den nån månad men den suger verkligen totalt! Aja skulle bara visa att jag levde. LOVE EVERYBODY

eh

Publicerat: 2011-02-26 | 01:30:12 i Allmänt
Inte lika pigg inatt som ja va igår natt men jag kämpar på och vet att jag kommer njuta imorrn när dom trötta kommer och en annan får gå hem och sova. Helt underbart! Imorrn ska jag sova länge och bara slöa hela dagen. Jag hoppas älsk hämtar mig på jobbet imorrn, han skulle göra de om han inte va allt för trött. Han är så snäll ju. Nu ska jag kika klart på filmen. Puss

ah

Publicerat: 2011-02-25 | 18:54:58 i Allmänt
Ja nu är dagen förbi och den har varit ganska händelserik. Vaknade halv 3 så då for jag och baby på kina och tjocka mat sen for vi upp på sjukhuset en sväng. Hem med patte och sen vidare in på birsta och träffade mamma och pappa. Sen skulle felix ha nån leksak så vi for och köpte de och sen åkte han med dom hem eftersom vi båda jobbar. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag fara och göra min andra natt av fyra. Sen på onsdag åker jag nyqvist dubben och malin till tallin i 2 dagar och de kommer bli snuskigt kul. Lääääängtar. Nu ska jag försöka knöka mig upp iur sängen. Puss

bra mkt bättre och jävligt mkt snyggare

Publicerat: 2011-02-25 | 01:50:24 i Allmänt
Nu blir det en liten ovanlig sak kanske. Som sagt så jobbar jag men jag är faktiskt inte trött. Har i stort sett inte sovit nånting sen igår men ändå är man pigg och glad. Underbart glad kanske. Fast även om man är pigg så längtar man ju hem till den varma sängen som jag vet står och väntar på mig. Och baby är till och med vaken imorrn när jag kommer och de är sååå mkt bättre. Han gillar när jag kommer hem och ska surra några timmar innan vi sover. Han blir såååå GLAD! Varför pratar jag konstant? Det har jag alltid undra. De finns ingen i min familj som surrar så fruktansvärt mkt som jag. Jag måste ha varit jävligt speciell helt enkelt. Jag älskar att prata. Jag brukar säga de till mami, att kan hon tänka va tråkigt liv hon skulle ha om inte jag pratade så mkt som jag gjorde. Fast jag blir ju inte direkt svarad på allting. Jag kan sitta och prata med antingen mami och patte lr vem som helst och till slut svarar inte folk. Då säger dom att dom har sluta lyssna. Förmodligen pratar jag nånting viktigt eftersom jag pratar så de kanske är dax att öppna öronen ?!?!?! Ah också fingret då som jag klämde i dörren. Nu dunkar de i hela fingret och gör ont. Och brännskadan håller på att börjar läka satt där klias de. Alltid ska de va nånting fel på kroppen. Nu ska jag sätta mig framför tv.n. Ha en trevlig natt för de kommer garanterat jag ha! fuuuuck!

hottie

Publicerat: 2011-02-24 | 11:30:27 i Allmänt
Jaha nu ligger jag här nyvaken och snuskigt hungrig. Nyqvist väckte mig när han höll på att klä på sig och dundra som han gör. Ja du vet ju. Misstänker att de va Dubbas som han skulle iväg men de frågade jag aldrig för ja va typ inte levande. Imorse innan jag somnade fick jag ett sånt där anfall och bestämde mig för att bli sur. Och precis då ringde de på dörren så de va de helt passande att slänge sig ur sängen och visa att man va grinpuppa, de värsta va att jag glömde fingret i dörren så nu har jag klämt sönder de och har skit ont. Patrik bara skrattade så de måste ha varit riktigt underhållande! Kul att man kan göra nån glad ibland iaf. Ja och patte tog bilen och mitt kort är i den och han har alla lösa pengar så jag är som strandsatt här hemma. Tur jag har vant mig vid ryggläge då.Hoppas han köper med sig max hem för de loooova han. Mummmmmsigt!
Ska ta en slappdag idag för ska ju som sagt jobba inatt och dom kommande 4 nätterna så jag måste känna mig riktigt utvilad! Vi funderar på att åka till finland lr vart fan man åker. tallin åbo ? what a fuck! Skulle va skönt att komma iväg med dom bästa i hela världen och bara va själv.. Misstänker att jag kommer vara less på dryga kommentarer och snack jag inte fattar men de kan va kul ändå :D Nu ska ja gå ut och röka sen ska ja påminna min  sambo om maaaaten!
^mnkw

pmd

Publicerat: 2011-02-23 | 19:04:08 i Allmänt
Ja nu är super nattis tillbaka igen. Har haft ryggläge i 3 dagar så nu har man liggsår... Uppe och pigg idag och imorrn drar mina 4 nätter igång. Ska bli så skönt att få umgås lite med mitt jobb. i love it! Har precis varit hos mormor och fika och nu sitter jag hos mami. Mysilimys. Mitt jävla brännmärk gör bara ondare och ondare. Fyfan hur de ser ut. Lär nog tar flera veckor innan de läker ihop!

Sen vet jag att jag har världen bästa kompisar och jag älskar dom högt högt på jorden. Dom är så mysiga. <3 Finns inge bättre!

Igår for felix till mamma och jag låg fortfarande som sagt kvar i sängen och har börja kolla på one tree hill från början och nu kan ja verkligen inte sluta. En ruskigt bra serie tills den spårade ur. Vilket alla serier gör när dom håller på så jävla länge. Ikväll vart de sådär snuskigt kallt igen. Kan ine bara vintern försvinna och sommaren komma. Gud va härligt. Jag längtar verkligen! Nu ska jag ringa min underbara bror och sen ska jag slänga mig i soffan och bygga på mina liggsår! Ha en underbar kväll för de ska jag ha! Puss&Kram

.

Publicerat: 2011-02-22 | 16:09:30 i Allmänt
De här är verkligen inte min dag. Skulle kunna betala miljoner för mammas soffa nu. Spyr och feber, huvudet känns som en sten och jag vill bara gråta! Fuuuuuck this shit

eh

Publicerat: 2011-02-22 | 07:06:24 i Allmänt
Jag är sjuk, fan va kul!

förbannad!

Publicerat: 2011-02-21 | 19:13:50 i Allmänt
Men fyfan va arg jag blir! Varför ringer okänt nr hela jävla tiden och slänger bara på lurjäveln när jag svarar! Jag brinner av ända upp i helevete snart!!!!! Cpjävlar.... Iaf så har jag varit skit trött idag och dom som känner mig vet hur jävlig jag blir när jag är trött. Otrevlig och vill helst inte se en själ. Hade somna men de va ju nån som saknade mig som bara va tvungen att slå mitt jävla nr. Tror man ska byta nr så inte halva sverige har de. Bara mina super favoriter! Fast dom ska ju lämna mig så dom skiter jag i också... Nu ska jag göra ett nytt försök att sova och. Denna gång åker äckel ljudet av!!!! Fuck you!

ont

Publicerat: 2011-02-21 | 05:34:11 i Allmänt
Kl är hur tidigt som helst och va fan gör jag vaken???? Jo jag ska jobba. Skit trött är ja. I helgen brände jag mig bak på ryggen och de såg inte fint ut.. En mindre brännskada. Men idag är de tok blått och huden är lös och äcklig. De gör sjukt ont. Tur man inte har nånring man kan sätta för hlr. Usch! Aja nu ska ja väcka felix så hörs vi ikväll! Puss

...

Publicerat: 2011-02-20 | 13:59:00 i Allmänt
<3

end

Publicerat: 2011-02-20 | 10:34:55 i Allmänt
Usch ovh fy och blä. Så känner jag idag. Har ont i hela jävla kroppen. Känner mig som 100: har vakna tusentals gånger inatt och varit uppe och sprungit. Sugen på kinamat har jag varit hela natten också. Helt otroligt! Ids inte!

RSS 2.0