07.08

Publicerat: 2009-03-24 | 07:08:51 i Allmänt
Hua ligen vad veckorna bara rusar iväg, det är körskolan och allt annat vanligt som man ska göra. Iaf så har pattes knä hoppa ur led på en bandy träning så nu är han handikappad, kanske skönt de faktiskt ;) Igår va de hockey så nu vann dom ju  igen med 6-0 då. super kanon de. Och de är ingen vanvlig dag för de är nattis födelsedag hurra hurra hurra. Yes så pass äre vetni, inte fatt de känns nå anorlunda men man får ju paket varje fall. :D Nu ska ja damsuga och greja på.

^nw

23.14

Publicerat: 2009-03-11 | 23:13:51 i Allmänt
Nu är det dax igen att berätta för omvärlden om vad som egentligen händer, vilket är ingenting. Jobbat lite och tvättar och städat så de låter tydligen som de gammla vanliga allså. Även att dom senaste veckorna har jag bott på körskolan så de börjar kännas ganska hemtrevligt nu, lr inte. sååå less att åka dit varje dag men va gör man inte för ett körkort. Iaf så satt vi i soffan ikväll och tittade på när älskade färjestad tog hem den 4.e segern och just då slog de mig att jag har skrivning om en vecka, vilket känns jävligt stressande faktiskt. Men eftersom jag är så lugn och iskall kommer de som de kommer, NOT. Iaf så har dagen inte varit mer än vad ja nyss sa, men imorrn blir de andra bullar. De blir nämligen körskolan som ja ser fram emot så himmla mkt =p Sen blir de bara att ta de lugnt resten av kvällen. Känner att jag måste vila upp mig fall ja måste jobba i helgen :D

Helgen kommer iaf bestå av (om ja inte jobbar) en lugn och sansad miljö med bara sova och slappa. Måste ju bara se melodifestivalen för ja dööööör verkligen om den där carolin af ugglas går vidare, de va fan bland de värsta jag hört. Aja iaf så ska ja göra kvällen nu och bege mig in i dimmorna.

nattinatti och BETE er gott folk. =)

^nw

20.28

Publicerat: 2009-03-07 | 20:28:21 i Allmänt
Jaha, nu sitter jag på bussen påväg hem efter en lång dag på jobbet. Dagen har varit väldigt händelserik för att vara tallen, det har faktiskt rulla på riktigt bra. Nu ska jag snart hoppa av bussen och förhoppningsvis få sova om en stund. Kanske blir en film lr två. Kollade på hockeyn idag på jobbet och det gick ju förvånansvärt bra för timrå. ;-) färjestad vann iaf med 2-1 så det var ju bra. Nej nu äre natten. Ha en trevlig lördag kväll allihopa. Gonatt. ^nw

11:32

Publicerat: 2009-03-07 | 11:32:37 i Allmänt
Klev upp vid 5 imorse och gjorde mig i ordning och tog bussen på jobbet, och började jobba vid 7. Har greja på lite på morgonen och haft oss och nu sitter jag på rast till 12:00 sen blir det lunch för tanterna och farbröderna. Sen blir det väl lite pyssel sen rast igen. Slutar vid 20:00 så då blir det hem och sova bara och tillbaka hit imorrn vid 07:00 igen. Nu ska jag bläddra igenom en tidning. Hej.

07.52

Publicerat: 2009-03-03 | 07:52:52 i Allmänt
Igår vaknade vi och greja ordning sen åkte vi in till körskolan och satt där sen vart ja super duper sjuk så pappa skjutssa hem oss vid 4. Då gick vi och la oss och sen åkte älsklingen iväg på affärn och köpte ben och jerrys, mums. =) Iaf så såg vi lottningen igår så de bleb väl bra till slut. Färjestad-Brynäs. Sen somna vi.

Och nu har ja nyss vakna av att min kära hosta aldirg ger sig. super förkyld men som vanligt äre bara hänga med. :D Ska tvätta vid 15.00 och måste ju säga att ja är ju faktiskt inte så sugen på nu idag men måste man så måste man så äre ju bara. Nu ska ja slänga mig på rygg och titta lite på tv.

^nw

08.27

Publicerat: 2009-03-01 | 08:27:37 i Allmänt
Igår va vi på doper, hua så söt lill gumman är. Iaf så gick de ganska fort sen for vi iväg och fika, sen skulle patte spela bandy match så då for vi iväg och felix stanna kvar med farmor och farfar, sen for vi tillbaka dit och då  åt vi kina mat, lr jag iaf. Felix och Patte åt bylla. Sen kolla vi typ på tv och bara tog de lugnt. Sen bestämmde vi oss för att åka hem men då ville felix stanna kvar och sova där så då gjorde han de. Vi åkte hem och la oss och kolla på nån film sen vart de kvällen. Nu håller jag på att färga håret, ska väl snart skölja ur de, sen blir de duschen och ikea. Sen måste vi väl åka ut och hämta felix sen blir de väl att fira mami. =) Nu ska ja kärleka lite. :D

^nw

RSS 2.0