Louis och moroten

Publicerat: 2009-05-30 | 07:56:44 i Allmänt
Oj, oj, oj , jag tror jag hat kommit av mig lite nu för tiden. Men de har varit jobb och felix och massa annat. Idag klev vi upp tidigt av någon konstig anledning men ska iaf göra oss i ordning och gå ut fördeser ut att bli skinande väder idag med. :) Iaf så har Tösen fått gått vidare nu så de  är skönt att man inte har nånting man måste passa på hela tiden. Nu vill felix att  jag ska läsa Louis och moroten för han så de är väl bäst jag gör de då .


^nw

FEEEEEEELIX (L)

Publicerat: 2009-05-24 | 19:00:40 i Allmänt
Gud jag håller på att dör  rent ut sagt, Felix for till umeå torsdagen som va nu och jag håller på att sakna ihjäl mig. Han kommer hem på torsdag till veckan så då ska vi bara mysa och busa. Funderar starkt på att åka och hämta honom imorrn men så är de något fel på bilen så pappa vill inte att jag ska köra. =/ Vill ha hem honom nu så man har någon att pussa och krama på. Aja iaf så sitter jag här ensam och grejar på håller på fixa iordning lite granna med alla skåp och saker jag har hämta hos mami. Så nu har jag fixa datorn och tv men de finns ju lite kvar att göra ^^ . Undra vad man ska göra senare ikväll då. Någon som har en idé? Nu ska ja fortsätta så jag får huvudet på nått annat änmin vackraste.

^nw

jooooooobb

Publicerat: 2009-05-16 | 19:04:49 i Allmänt
Ja nu är en natt avklarad, så de är ju skönt. ligger här nu och klockan är 19:00 snart så då ska ja välgå och duscha sen fara och göra klart den andra natten. Va iväg förut och köpte karra så jag har nått att mumsa inatt.  =D  Patte sitter och spelar Super Mario bros 3 och är skit arg, som om de skulle vara mitt fel att han inte kan.  Nu ska ja hoppa in i duschen.

^nw

baby, i love you

Publicerat: 2009-05-15 | 09:58:50 i Allmänt
Satt igår och kikade runt på internet om mina skor ha kommit in än, och tro de lr ej så hade dom de. Soper glad vart jag då som vanligt. Iaf så ligger jag i sängen nu och förhoppningsvis ska somna snart om ja ska orka jobba i helgen. Måste ju vila =) Spelar även super mario bros 3 åh ja blir så fruktansvärt arg för patte DÖR hela tiden. Aja nu ska ja snutta i kudden.

^ ha en trevlig helg allihopa, jag kommer infinnas på lindgården.






en helt vanlig dag.

Publicerat: 2009-05-14 | 20:34:34 i Allmänt
Imorse gick felix på dagis en stund, sen när jag hämtade honom vart han skit sur för dom skulle precis gå ut. Sen åkte vi hem och gjorde mat också gick vi ut och spelade lite fotboll. Sen va ja tvungen att åka ner till mormor och låna lite aceton, mitt va ju slut som vanligt. Dom ringde även från jobbet idag så ska jobba fredag-lördag natt så de lär ju inte bli jobbigt alls =|. Aja man får väl göra de bästa av alltihopa. Nu ska ja gå ut och röka och ringa till mami.

^nw

städa-ikea-biltema-willys-fotboll-lekpark

Publicerat: 2009-05-09 | 20:16:40 i Allmänt
Imorse städade vi hela lägenheten så de va ganska skönt faktiskt, Felix  åkte till mormor och sen for dom ut till Peter och hoppa lite studsmatta och hämtade lite leksaker som han hade fått. Sen ringde mami så då for  vi in på ikea för vi skulle möta dom där för dom skulle köra hem en ny säng vi har köpt till felix. Sen for vi till Biltema för vi skulle f ixa de där som saknades till diskmaskinen, sen när vi kom hemså passade inte de där så då for patte och köpte en till grej och då passade allting men då läker de ändå. Så nu ska pappa komma hit imorrn och greja  de där åt oss. Sen for vi iväg och handlade och greja på sen har vi varit ute och spela fotboll och varit lite i lekparken. Så nu ligger jag här i sängen och väntar på att patte ska komma hem. =)

^nw

PARKERINGSBÖTER ! ! !! ! ! ! ! ! !

Publicerat: 2009-05-05 | 18:26:06 i Allmänt
Jag säger då de, Q-park är ju helt hjärndöd. Jag stog på parkeringen men ändå har jag lyckas fått parkeringsböter. helt jävla otroligt.!!!!!!!!!!!!!!! Kan man bli mer jävla less just nu. Ska ringa imorrn och se va fan dom håller  på med. Iaf så har patte åkt till niklas och hämtat mitt älskade X-Box som han ha greja klart med nu, så ikväll blir de super mario HEEEELA kvällen. super kul. Va iväg och solade idag så nu är jag brun/röd och fin. :D Felix somnade i soffan vid 5, super trött efter dagis. Så då fick ja bära in han i duschen så han fick duscha lite då brukar han bli pigg efter de. Så nu ligger han i mamma och pappas säng och tittar på tv.b gull pojken min. Imorgon ska jag faktiskt inte göra nånting förutom att ringa Q-Park. ligga och spela super mario bara. :D wiiie. Måste åka upp till mami i morrn på dan och hämta felix filmer som han har glömt där. Får se om vi kanske ska ta och åka på badhuset på torsdag, någon som ska med ?  Nu ska ja leta reda på mina cigg som jag nödvändigtsvis har varit tvungen att tappa bort.

SOV GOTT ! ! ! ! ! ! ! !


^nw

RSS 2.0