Gott Nytt År!

Publicerat: 2007-12-31 | 13:38:24 i Allmänt
Jahaja, nu är det nyår då, förbannat fort de här året har gått, tiden bara försvinner. Det finns fan inget speciellt som har hänt de här året, de har varit som alla andra år, förutom att familjen ha flytta 100 gånger som vanligt. Nu har nog alla hitta sin plas iaf. Ikväll blir de åka till Malin och mysa lite nån timme sen ska vi väl typ till skönvik nånstanns, inte så sugen eftersom ja ha inflammation i visdomstanden och halva kinden, så är ju lite svullen då :) söttsött. Patte är i Timrå och åker runt, kul. När han kmr hem ska vi väl förhoppningsvis kanske äta nånting, inte äte på flera dar pga tanden. Nu ska ja kolla på nån jävla skitfilm.

Gott Nytt År !

tandläkaren.

Publicerat: 2007-12-30 | 18:57:42 i Allmänt
Igår for jag och Cicci in till tandläkaren eftersom jag har problem med visdomstanden, de va jour så man fick inte beställa tid, vi kom dit vid 12.00 kl 15.10 kom ja in vilket betyder att jag har väntat i över 3 timmar, kulkul. Aa sen så sa dom att jag hade inflammation i tanden och halva kinden, kanske därför ja inte kan äta lr sova, jättebra. så nu har ja fått medecin och hoppas de går över, men fyfan va ont de gör iaf. Nu sitter jag och kollar på ByggareBob med Felix också väntar vi på att pappsen ska komma hem. Nu ska vi kolla på Skopis.

have a nice day.

Gott Nytt År !

underbara väder.

Publicerat: 2007-12-28 | 09:06:41 i Allmänt
Igår va vi ut till mamma&pappa en sväng och hälsa på, sen for vi in på ikea skulle köpa lite grejs, åkte hem bytte lite kläder sen for vi ut till timrå, väldigt roligt, sen for vi typ hem kolla på paycheck och bara myste och åt massa godis, sen somnade väl jag som vanligt och patte satt vid datorn hela natten. väldigt kul.


En kärlek för stark att beskrivas i ord

julafton. mm

Publicerat: 2007-12-27 | 09:01:53 i Allmänt
Måndag;

Vaknade upp gick och fika sen gjorde vi oss i ordning för att åka ut till Pattes mamma och pappa, sen fikade vi där och öppnade lite paket, sen for vi hem och bytte kläder då kom Peter och hämtade oss så for vi ut till Micke och Kicki. Då åt vi där sen öppnade vi paket, ganska kul. Sen gjorde vi typ inget mer, Micke hade fått nå cp spel med stötar så vi spela de en stund sen for vi ut till mamma och pappa och bara tog de lugnt,

Tisdag;

Bror Fyllde 21, bestämmde att vi skulle åka till Micke, så vi åt där sen kom Niklas med tårta så då åt vi de med. :p Sen vart de lite halvtråkigt så vi satt oss och spela monopool,kulkul. Sen for vi hem och senare kom Crex&Pihl då kolla vi på film men vem vare inte som somna först då :P . trött ja är. sen for dom nog antagligen hem hoppas ja.

Onsdag;

Gjorde ingenting va så jävla trött, sen kom mamma och pappa och väkte familjen vid halv3 , skönt. Då åkte dom ut till Angelica och Mange, (Angelica fyllde samma dag som Niklas, Angelica= syster.) Sen ringde mamma och frågade om dom fick ta med sig Felix hem, så sen kom dom och hämtade han och vi for in på ikea en sväng. Skönt, sen for vi hem typ 5 min sen åkte vi vidare till Crex&Pihl jättekul, va där nån timme sen for vi hem och städa.

julklappar.

Publicerat: 2007-12-20 | 19:29:30 i Allmänt
Idag bar det av till stan kl 10 i morse för att handla julklappar, fanns typ ingenting. Sen ringde Sofie så då åkte vi ut till henne och Angelina, sen for vi till ikea och fortsatte, fyfan va pengar de går iaf.huvahuva. Imorrn ska ja in på ikea igen hann inte klart idag så förhoppningsvis hittar ja allting ja behöver imorrn, varför inte ett par nya skor till mig själv på samma gång :) Nu ska ja slå in julklappar sen ska ja nog sova.

nattinatti

me and my love ^

Publicerat: 2007-12-16 | 23:20:33 i Allmänt
Lördag:

Igår så åkte vi ut till Pihl en sväng och hälsa på lite, han satt och spela typ NHL lr nått, kulkul. Sen kolla vi lite på vänner men de va ingen text så ja pratade, då vart dom less och slog på harrypotter,^asdålig. Sen for vi till Snaoe och kolla vad han gjorde han hade jättekul satt vi datorn och kolla på youtube typ, ja la mig i soffan ja och väntade på att få åka hem, sen kom Sofie och Angelina dom va ute med vovven, så då kunde ja ju surra lite där då . :D sötnosar.
Sen kom Crex också skjutssa han hem oss, då slog vi på en film i soffan, tror ja såg typ 10 min sen sov ja, jättebra film. =)

Söndag:

Idag fyllde älsklingen år, storkillen ;) Pattes släkt kom och fika och grejs kul med folk. ;> Sen när dom for skulle vi till mormor hon skulle bju tjocka släckten på middag som vanligt. Jättekul att träffa alla miffon, lrinte, bara sanna^. Nu sitter jag hos mamma och kollar på tv, väldigt kul. Imorrn vare tänkt att ja skulle tvätta men de blir ju inte av som vanligt så då får ja se om ja kanske bara tar de lugnt då med älsklingsfelix. Nu ska ja kika klart på tv sen sova. nattinatti

present shopping.

Publicerat: 2007-12-12 | 21:52:32 i Allmänt
Vare på ikea idag med Malin, letade en present till patte han fyller ju år på söndag, storkillen ;) Hittade iaf lite grejs sen kom patte och hämta mig också for vi till mormor och hämtade Felix, imorrn ska Felix ha luciapå dagis då måste man ju kolla på älsklingen när dom sjunger, sååå söt. Imorrn ska ja städa lite se om ja får till tvättmaskinen kanske så de går att tvätta, sen på ikvällen blir det att ligga hemma och mysa i soffan. Så jävla less de ringer telefonsäljare hela tiden också frågar dom efter mamma och pappa, dåligt tärt de är då .
 Nu ska ja se klart topmodel sen ska ja sova. :)

en kväll i kylan

Publicerat: 2007-12-09 | 20:24:19 i Allmänt
Igår va vi ut först bar det av till Malin hon hade förfest, då satt vi där och surra lite sen så kom Siv hem (malins mamma) och hon va ju på lyste och glänste som vanligt, hur mysig som helst, sen efter allt vi höll på med kom vi iväg till sörberge fick vi stå på sibylla och vänta på patte snaoe och malin dom åkte andra svängen de gick inte in mer än 5 personer i carros lillepa, men de va ganska kul, ganska kallt faktiskt, sen kom dom då drog vi till Mikaela va där en stund inte så jättekul. Sen fixa vi skjuts hem, en lyckad kväll. :)

sjuk

Publicerat: 2007-12-08 | 13:40:22 i Allmänt
Igår va vi till mormor, också ville Felix stanna där så jag och patte gick hem och sen ringer mormor då är felix sjuk spyr och har sig, så de vart bara att springa och hämta han, sen när vi kom hem vart de ganska lugnt, nu sover han och jag sitter här ensam, patte for och hämta snaoe väldigt lajban. :) Även att när jag skulle ställa upp datorn också satt ja upp den på vardagsrumsbordet och då rasa hela bordet ihop så nu ligger de bara i en hög på golvet, jävla rappelbord, ikea saker som inte tål nånting. =) Nu ska passa på att duscha medans Felix sover sen får vi se vad som händer. :)

vackert väder.

Publicerat: 2007-12-06 | 22:26:47 i Allmänt
Trevligt de är med vintern bara massa slask och regn, väldigt roligt att göra nånting, imorrn ska jag iaf försöka ta mig in på ikea med malin,skojskoj, idag har dagen varit ganska tråkig, inte hänt speciellt mkt skulle egentligen till stan men är ju fortfarande inte frisk i ögona ;> Ikväll bakade Felix jag och mormor pepparkakor, väldigt intressant Felix åt hela tiden, gott tyckte han, =) nu ska jag hoppa i sängen kvällen börjar bli sen när man ska upp kl 7 :) .

mascara.

Publicerat: 2007-12-05 | 20:26:22 i Allmänt
Igår va ja in på ikea köpte en ny mascara, tror ni inte att jag var allergiska mot den då så nu ser ja ut som ett stoppljus med jätte svullna ögon, vackert. :) nu sitter jag här alldeless ensam, patte och rick stack på max, kulkul.
Imorrn blire stan en sväng sen blir den nog ut till mamma en stund. Nu ska jag lägga lillprinsen, han är så trött. :)
Jobbigt med dagis för dom små.

shooooooes

Publicerat: 2007-12-04 | 10:06:19 i Allmänt
Åhh gud va in på ikea igår, grymt mkt fina skor de finns. Träffade Cicci och Niklas på Donken Cicci och jag stack iväg och handla lite ensam och tråkmånsarna fasta på nån jävla bilsterio affär. jättekul. :) Dagen idag kmr nog som vanligt gå till att städa lr diska, sen när patte slutar blir de nog stan lr ikea, och imorrn ikea med malin, en riktig ikea vecka de här. Vemdalen är de ända man tänker på nu för tiden men de går ju så sakta, men de ska bli förbannat kul . :D Nu kom patte hem och ska ha datorn, då får jag kolla på våra bästa år då.

shohosan . :

fantastic.

Publicerat: 2007-12-02 | 21:51:52 i Allmänt
Fredag.

Allting va lugnt vi bara shoade på hemma och städade och greja sen gick vi bort till mormor, då skulle Felix stanna där så jag och patte gick hem och kolla på film, sen ringde vi Emelie och Adde och bestämmde oss för att fara in till stan självklart skulle vi göra nåntign ja är sämst på, spela biljard, jippi. Emelie fuska hela tiden stoppa bollarna i fickan men ja vann ändå ;). sen såklart så skulle ja spela mot patte tror ja fick i en boll, totalt värdelös. sen vart Emelie hungrig så då gick vi ner på Subway och åt, också for dom hem. Patte och jag åkte ut till Crex&Pihl,spelade poker, vem förlora inte på de med då ? jo jag. astråkigt. sen for vi typ till nått jävla ställe där de va massa tjaffa väldigt roligt, då åkte vi vidare till timrå träffa Malin&Dawe stanna och surra en stund sen for vi hem,

Lördag.

Ingenting hände va hemma med Felix och bara myste hela dan, åkte lite pulka och busa i snön. Sen gick vi bort till mormor och fika lite patte skulle ut och skjutsa snaoe, vilket inte tog lite lång tid så då vart ja fast där med ingen nyckel hem väldigt roligt, sen kom han hem då la vi oss bara och kolla på en film, även att ja tankade ner alla Pippi filmer på hans dator vilket han inte uppskattade. :) men han kollade iaf,

Söndag.

Åkte på stan vid 12 och kolla lite efter skor, hitta ett par skit snygga som ja ska in och köpa imorrn, sen for vi hem till mamma och pappa och åt mat, sen kom bitte och mats och bitte hade baka så vi fick nybakade bullar sen la vi oss och kollade på Pippi jag och felix, och nu sitter jag här alldeless ensam och väntar på att patte ska komma hem.



RSS 2.0