julafton. mm

Måndag;

Vaknade upp gick och fika sen gjorde vi oss i ordning för att åka ut till Pattes mamma och pappa, sen fikade vi där och öppnade lite paket, sen for vi hem och bytte kläder då kom Peter och hämtade oss så for vi ut till Micke och Kicki. Då åt vi där sen öppnade vi paket, ganska kul. Sen gjorde vi typ inget mer, Micke hade fått nå cp spel med stötar så vi spela de en stund sen for vi ut till mamma och pappa och bara tog de lugnt,

Tisdag;

Bror Fyllde 21, bestämmde att vi skulle åka till Micke, så vi åt där sen kom Niklas med tårta så då åt vi de med. :p Sen vart de lite halvtråkigt så vi satt oss och spela monopool,kulkul. Sen for vi hem och senare kom Crex&Pihl då kolla vi på film men vem vare inte som somna först då :P . trött ja är. sen for dom nog antagligen hem hoppas ja.

Onsdag;

Gjorde ingenting va så jävla trött, sen kom mamma och pappa och väkte familjen vid halv3 , skönt. Då åkte dom ut till Angelica och Mange, (Angelica fyllde samma dag som Niklas, Angelica= syster.) Sen ringde mamma och frågade om dom fick ta med sig Felix hem, så sen kom dom och hämtade han och vi for in på ikea en sväng. Skönt, sen for vi hem typ 5 min sen åkte vi vidare till Crex&Pihl jättekul, va där nån timme sen for vi hem och städa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback