Födelsedag!

Publicerat: 2010-03-24 | 20:50:39 i Allmänt
Ja idag är min födelsedag vilket har varit som vilken dag som helst. Har sovit bort i stort sett hela dagen vilket har varit underbart skönt. På fredag ska patte bjuda mig på mat och bio mys och sen på lördag ska Ronja Sjödin bjuda mig på lördagsmys. Sitter och kollar på hockeyn nu, färjestad leder med 2-1 vilket jag hoppas håller i sig. Sen har de inte hänt nå mkt mer förutom att jag har beställt från ELLOS och jag får aldrig sakerna, börjar bli frustrerad nu faktiskt. Nu ska ja fortsätta kolla.

^mnkw

älskade LOST.

Publicerat: 2010-03-16 | 12:18:34 i Allmänt
Dagarna bara rusar förbi och solen är helt underbar. Iaf så har vi ju varit hos mami i helgen och for hem igår, på vägen hem fick ja sms av patte att de va 3 överraskningar hemma. Visste att lost och greys anatomy hade kommit men sen när jag kommer hem har han köpt en 42" tv så då fick man chocken i halsen, mest glad för lost ;) . Bestämmde mig för att jag skulle se på lost igårkväll men som vanligt är man för trött och orkade bara se 2 skivor sen slänge jag mig i sängen och somnade på 2 röda men kläder och allt. Malin har iaf kommit hem nu, skönt de så man vet vart man har henne efter allt som händer just nu. <3 For upp till mami i morse och njöt av solskenet och ska snart bege mig hemmåt och fixa och dona med allt som ska göras. Nu ska ja kika på FaceBOOK. <3<3<3<3


^mnkw

va rädd om dig hjärtat <3


allergi...........

Publicerat: 2010-03-13 | 08:04:20 i Allmänt
sån jävulusisk allergi jag får av hästarna, de är helt otroligt. Känner mig uppstoppad i huvud och hals. Fruktansvärt obehagligt. Iaf så kom mickis upp igår och ska vara här i helgen och göra mig sällskap. Meningen va ju att patte skulle komma upp men då kunde han ju lika gärna vara hemma tyckte jag. Sen igårkväll skulle han komma och hämta bandy kläderna som jag hade tvätta och bara fatt han älskar mig så mkt så stannade han kvar och skyddade oss från alla monster. Nu har Felix precis fika och sitter och tittar på Mina Vänner Tiger Och Puh. Ska Hoppa in i duschen nu sen sätta mig på bron och njuta av solens alla strålar.

^mnkw

DJURVAKT !

Publicerat: 2010-03-12 | 09:58:36 i Allmänt
Solen skiner och man blir på så gott humör plötsligt, super härligt. Ska tillbringa helgen uppe hos mami och pappa för dom ska till fjällen så då måste man passa dom tokiga djuren vilket innebär 1 hund 2 katter och 3 hästar, kommer vara helt slut efter allt som ska göras. Felix sitter och kollar på barnprogram och äter mango. Påskveckan ska han upp till umeå med gammelmormor och gammelmorfar och hälsa på gammelgammelmormor, mkt mormor nu. Sen kommer snart malin hem, nästa helg om ja inte minns fel. Ska bli skönt att ha henne på hemmaplan igen och snacka massa skit bara. Patrik jobbar ikväll så han kommer upp sent när jag förmodligen redan har somnat. Nu ska ja få nå färg i ansiktet och torka mitt nyduschade hår.

^mnkw

RSS 2.0