underbara människor

Publicerat: 2010-07-31 | 14:59:56 i Allmänt
Åter på lindgården och ska göra sin plikt då. Inte direkt satt man är sådär super sugen men de måste ju göras. Dom klarar sig ju inte utan mig. ;p Gårdagen va så att när jag slutade jobbet så stack jag ut till malin och hämtade henne sen for vi hem till oss och där satt dubben och nybba och vänta. Sen kom patte elajt crex snaoe putte och timmy också. Sen vart det mkt surr och kanske lite för mkt vin men de gick ju iaf. Mkt trevligt när alla kommer på samma gång liksom. Hoppade studsmatta och ramlade av flera gånger. Vi badade i poolen som va iskall men de va ju lite uppfriskande. Sen drog snaoe och malin iväg och surra och putte och therese satt på gräset och surra och då passade  jag ju självklart på att prata sönder huvudet på dubbaz. De finns så mkt att prata om eftersom man typ aldrig träffas nu för tiden. Iaf sen tror jag att vi dök i sängen nångång på morgonkvisten. Vaknade iaf vid halv 11 av att mami ringde och hörde vad vi gjorde. Då passade jag på att hoppa på snaoe och therese och skaka liv i malin, hon va upp på en gång så de va bra. Patte va lite seg men efter typ en timme klev han upp han med. In och hoppa på dubben och väckte han, inte alltid lätt men de gick. Jag och malin satt där inne och surra som tok och han typ halvsov. Kul kille. Iaf så vid halv 12 så drog jag mig neröver på jobbet och nu sitter jag här och njuter. Man kan ju säga de, jag mår ju som jag förtjänar idag. Nu ska jag återgå till jobbet sen vid 21.30 blir det hemgång och sova. Hur skönt som helst. Lägger upp bilderna från gårdagen på facebook sen, mkt coola bilder. ;p

^mnkw

mnkw

Publicerat: 2010-07-31 | 03:16:34 i Allmänt
fest! Alla gosisar är här och nu sitter malin pcvh snaoe och pratar och therese och patte och jag och dubben och surrar.värsta myss. LÖÖÖÖÖÖÖÖV alla

kärlek

Publicerat: 2010-07-30 | 21:59:43 i Allmänt
Jaha nu sitter vi här och myser på allihopa. Dricker lite vin och bara surrar skit. Dagen på jobbet har varit fruktansvärt påfrestad måste jag säga, mkt surr. Helt slut i huvudet. Imorrn blir det jobb igen och sen på söndag är jag ledig och då ska vi på furuvik och mysa på med mami och pappa, kulde. Nu ska jag surra med mina pojkar.
^mnkw

SNAOE

Publicerat: 2010-07-29 | 22:26:01 i Allmänt
vet ni vem som är påväg hit?!??!!??!?!!? jo världens bästa snaoe. Gud va jag har sakna han och äntligen efter denna långa tid så ska jag få ge honom en bamsekram. Super kul. iaf så min nya dator va skit seg och klarade knappt av nånting men nu har patte fixa den så jag kan sitta på både internet och msn samtidigt, häftigt va ? :D Nu ska jag kika fejjan sen blir det snaoegos. :D
^mnkw

pizza

Publicerat: 2010-07-29 | 16:38:52 i Allmänt
Home sweet home. Dagen vart inte riktigt som jag hade tänkt mig i arbetsväg men de gick ju bra ändå. Iaf så är lägenheten klarstädad nu och de är så enormt skönt ska ni veta. Hela färdig i huvudet är jag också, nånting måste ju vara fel eftersom man är så himmla trött jämt. I helgen fyller en liten flicka år som vi kanske måste fira då. Blir förmodligen middag på stan och massa mys. Inte helt fel inte. Sitter och väntar på att patte ska komma hem, han skulle köpa med sig pizza så vi får nå mat idag. Lika bra de. Ikväll blir det en super tidig ikväll kan jag lova. De blir pizza sen direkt i sängen och sova. Ska bli så enormt skönt att bara få lägga ner sig. Nu ska jag kika på en film med weppa.

^mnkw

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio

Publicerat: 2010-07-28 | 21:01:47 i Allmänt

whihihihwidhodfj ungefär så känner jag just nu, super glad och så jävla taggad. Taggad för vad man kan ju undra sig eftersom jag inte gör nånting. Fick en ny dator av min lilla nyqvist idag. Den är såååå vacker och bra och allting är kanon. Så lycklig satt jag snart spricker tror jag. Imorrn ska jag jobba, mindre roligt men de måste ju göras de med kanske. Sugen på godis är jag också, tänk att jag ha varit i birsta hela dagen men när jag väl kommer hem då blir jag sugen, och inte är jag så smart satt jag köper med mig hlr. Man kanske lär sig nångång. Känns inte som att jag orkar åka för en påse godis. Men äre nån som har vägarna förbi kan ni ju alltid köpa med er. Jag tror mami är bitter så jag måste kanske ringa och muntra upp henne lite. Lr så åker man över på en kopp kaffe och stjäl med sig några jordgubbar hem. Nu ska jag se sex and the city 2 . sug på den ni.


^mnkw


mini-pc?

Publicerat: 2010-07-28 | 10:21:29 i Allmänt
Nu är man vaken och ska dra iväg och städa ur skit lägenheten, inte taggad. Känner mig på super humör idag. Ser inte riktigt frisk ut i håret iaf, orange! Men de blir ju så, de måste få vila några dagar nu sen slänger vi i en ny färg, de blir förmodligen en ljus, de är så tråkigt att ha mörk hår under sommar perioden. Kanske ska åka in på birsta en sväng efter städningen, skulle verkligen behöva en ny dator. Jag vill ha en mini-pc men alla bara gnäller på dom. Men hur perfekt skulle inte de vara? Skit bra tror jag. Såg en skräckis igår, jag fick som jag ville. Såg typ 15 min sen somna jag, men de va jävligt läskig så skrek till gjorde jag några gånger. Patte jobbar inatt så jag kommer inte våga se klart den ikväll hlr. Lite tråkigt. Nu ska jag dra upp patrik !
^mnkw

Kisiiiiss

Publicerat: 2010-07-27 | 22:40:11 i Allmänt
Hemma nu från en dag på jobbet. Har koppla in fiber nu och jag tycker att de går segt, ska de verkligen vara så? Aja ja vet inte, får höra med nyqvist när han kommer hem kanske. Sitter med färg i håret så nu blir det blond några dagar sen får vi se hur jag känner nästa vecka. Iaf så sover felix hos mormor så jag ska verkligen ta vara på den här kvällen och tok sova. Ska blir underbart skönt faktiskt. Nu ska jag skölja ur håret och se om de vart nå skillnad. byebye

^mnkw

lajban

Publicerat: 2010-07-27 | 15:54:09 i Allmänt
Jaha nu sitter man här igen då, har rast i 10 min till sen drar arbetet igång. Dagen idag har varit slapp. Har inte gjort speciellt mkt. Mamma skicka sms och sa att kaffe va klart så då åkte jag dit och svepte en kopp innan jag for vidare till jobbet. Imorrn ska jag städa ur lägenheten, inte direkt nånting jag ser fram emot direkt. Men de måste ju göras de med kanske. När jag slutar ska jag skynda mig förbi på ica maxi och köpa hårfärg och fixa de ikväll så de blir ju nästan kanon de. Patte jobbar till 22.00 ikväll men skulle tydligen bli sen, kanske till och med jobba inatt. Får se hur de blir med det då kanske. Nu ska jag återgå till mitt.


^mnkw

heart

Publicerat: 2010-07-26 | 20:39:44 i Allmänt
Nu har dagen gått och jag längtar inte tills imorrn. Imorse när vi vaknade så gjorde vi oss iordning och for in till birsta. Skulle stanna och tanka på ok men då får jag inte upp cp tanklocket så då får jag ringa pappa och då kommer niklas och ska försöka hjälpa mig och han klarar de inte så då kommer pappa och rycker upp de. De va väl tur de för de va verkligen inge bensin alls kvar i bilen, har inte tagit mig en meter till. Sen for vi in till birsta iaf men va bara in en sväng tills jag såg alla turister då vände jag och for hem fortare än fortast. Hua sommarstuga. Nu ligger jag i sängen och glor och ska snart slå igen ögonen. Fattar inte varför jag är så trött jämt. Måste vara nått allvarligt fel på mig tror jag. Fick iaf ett sms av den bästa i världen förut och de är så nära nu satt de nästan går att lukta på de. De ska bli så spännande satt jag tror jag svimmar. :D Nu ska jag gå ut och röka sen blir det sängen. =)


^mnkw

heeest

Publicerat: 2010-07-26 | 09:45:52 i Allmänt
Nu är vi inne på min lediga dag och den ska jag verkligen utnyttja till fullo. Ska bara göra sånt som jag vill göra och inte saker jag måste göra. Känner att de blir bra med en lugn och fin dag. Kanske jag och Felix åker ner på birsta en sväng och bara njuter av tillvaron. Felix har precis vakna så nu ska han ut säger han. Igår hoppade han studsmatta i spöregnet och kuta ute barfota så han lär väl snart insjukna skulle jag kunna tro. Inte direkt bra väder idag hlr så de blir inge sola för min del. Kan hända att jag svänger förbi hos mami och solar innan jag åker ner till staden.

Roffe är inte en favorit just nu, han för ett sånt jävla liv och håller på att biter sönder plasten på rörena. Tur är väl att dom inte lever så länge kanske man kan säga. Tror jag köper ett hundben och slänger in till han så har han de han gör. När nyqvist slutar ska jag ner och möta han sen ska vi handla satt han får tacos som han jämt tjatar om. Vi har varit tillsammans i 6 år och han kanske har fått de typ 4 gånger. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right ? ;)

Sen måste jag bara komma på en bra lösning för min älskade skor. Dom står bara staplade på varann för de finns ingen stanns att he dom. Håller på att letar efter skohyllor som man har på väggen men finns ingen som faller mig i smaken. Om man ändå kunde ha de som Carrie i sex and the city filmen, skulle vara suuuuuper de. Nu ska jag bädda ihop sängarna och börja denna dagen.


^mnkw

rooooooligt

Publicerat: 2010-07-25 | 22:31:43 i Allmänt
Gud va jag har blivit dålig på de här, skäms på mig. Iaf så jobbade jag igår och direkt efter jobbet så for jag till mami och pappa för big sis skulle ju komma med lilla nya agnes.  Hur söt som helst. Så vi åt där och kom nog inte hem förens vid 23.00 nån gång där, rikigt trevligt. Sen idag så har vi köpt en ny bil så de är ju bra de med kanske. Sen har jag jobbat. Patte jobbar inatt så Felix och jag ligger och tittar på film och vräker i oss chips. Lr han vräker i sig, jag gillar ju inte chips direkt. Imorrn blir det bara att ta de lugnt och njuta av min lediga dag för sen efter morgondagen är de jobb och jobb och åter jobb. Förstår inte varför jag inte sa att jag ville jobba natten ? Jag vet ju själv hur jobbigt jag tycker att det är att kliva upp tidigt och fara iväg. Natten va ju helt perfekt, man gjorde allting själv och ingen som va ivägen lr nånting. Men är huvudet dumt får kroppen lida brukar man ju säga.

Förut låg jag och tänkte på att jag sååå gärna skulle vilja ha hörlurarna, en pall och externahårddisken, men jag orkade inte kliva upp och hämta de. Sen efter typ 5 min så går jag och duschar och tänker i duschen att jag ska ta med mig de tillbaka. Men tror ni inte att jag går och lägger mig utan skiten ändå. Och nu orkar jag inte kliva upp igen. Helt otroligt att man ska va så jävla glömsk.

Nu ska jag lägga igen mina ljusa blåa ögon och drömma mig till ett varmare ställe.

Plus att jag håller på att frysa ihjäl men orkar inte ens kliva upp och stänga fönstret. ILLA NU NATHALIE!

^mnkw

lovely

Publicerat: 2010-07-23 | 14:40:34 i Allmänt
Nu har jag kommit över datorn igen, mobil blogga är ju totalt världelöst skit jobbigt äre också. Sitter iaf på jobbet och har rast vilket verkligen är underbart. Ta en paus och bara skita i allt. lovely. Ska vara kvar här tills 21.00 sen blir de hem och bara lägga sig och sova eftersom att jag jobbar imorrn igen. Kanske hittar på nånting kul de vet men ju inte men inte blire nå mkt inte. Ont i ryggen har jag fått senaste veckan också, kanske dax och köpa ny säng ? Tror nästan de. Iaf så är Felix hos mami och blir där tills imorrn då jag slutar, och då ska även bigsis dit och vi ska kramas heeela kvällen. Mysilimys. Jag hoppas att patte lämnade kvar hårddisken hemma satt jag kan kolla oth ikväll, annars blir de nog jävligt tråkigt för min del. Nu ska jag återgå till jobbet och mina underbara kollegor.. =)


^mnkw

Sydeuropeiska

Publicerat: 2010-07-22 | 23:51:02 i Allmänt
nuså är jag hemma från jobbet, pojken är nattad och jag ligger i sängen och tittar på småstadsliv. Vilka legender, jag dör. Tråkigt väder har det varit idag också. Inge kul alls. Det va jobbigt att mobil blogga satt det lägger jag ner nu. Gonatt!

lalalalal

Publicerat: 2010-07-22 | 11:03:09 i Allmänt
Jag tror jag hamnar i chock. Jag vaknade vid halv 11, helt otroligt. Patte och felix klev upp imorse sen minns jag inge mer. Kan man bli mer trött än vad jag har varit på senaste tiden. Iaf så ska jag jobba idag men de är bara en kortis mellan 16.00-21.00 så de kommer ju gå bra som bara den. Sen blir det hem och förmodligen sova vidare om jag ska orkar jobba klart mitt schema. Satt och kollade hur det såg ut häromdagen och jag jobbar 5 helger i rad. 5 HELGER  hur fan kan dom ge mig 5 helger? Helt otroligt. Bara ta vara på tiden man är ledig fast de är absolut inte mkt. Felix sitter här och gör studsbollar och väntar på att dom ska torka satt de blir nå roligt att göra här på bygget. =) Nu har patrik hämta posten så man måste väl kika igenom den kanske =)
^mnkw

RSS 2.0