Birsta City.

Publicerat: 2008-10-24 | 14:17:02 i Allmänt
Nu sitter jag allså och väntar på mami för vi ska åka in på ikea och jag ska byta min jacka som jag har kommit på att ja inte är nöjd med. så så äre. Sen ska ja väl hem och sova för imorrn jobbar ja dela tur vilket innebär 07.00 - 20.00 så då kommer jag nog bara ganska så trött faktiskt. =) Även hörde ja de att Joel fyllde år imorrn, Grattis till dig imorrn då. Nu ska ja försöka hitta några kläder sen bege mig ut.

en irritation som är större än någonsin!!!!

Deprimerad.....

Publicerat: 2008-10-21 | 19:06:32 i Allmänt
Började dagen men att åka in till stan, patte bjöd på kina så åt lite mumma sen gick vi på körskolan, Patte hade körlektion och jag satt med de där förbannade teorin, jättekul. =) Kom till sist fram till att jag ska köpa en cykel, JAG HATAR TEORI. :)
Iaf sen kom Hans och hämta oss då for vi ut till timrå och hämta pattes mamma sen skjutsa dom hem mig så följde patte med dom han har bandy ikväll. Också var vi bort till mormor jag och Felix, vi skulle hämta hans vagn, också på vägen hem så somna han så trött va han fast de bara handlar om 400  meter typ. =) Nu sitter jag här ensam och väntar på att patte ska komma hem, kanske kickar på nån film lr nått =)


forever

en underbar dag.

Publicerat: 2008-10-16 | 23:32:37 i Allmänt
Igår va mamma och pappa hos oss och hjälpte oss att rensa skrubben mkt roligt hittade man där. =) Sen följde jag och Felix med henne hem och gjorde typ ingenting, sen idag vaknade vi väl runt 09.00 någon gång och de regnade, så de va ju jätte roligt, ha vare inne hela dan och bara kolla på tv, sen ikväll fick jag något frispel när jag absolut ville ha tillbalka min dator som niklas har lova att formatera skit länge, så då gick jag upp till han och hämta skivan och gjorde de själv, och jag lyckades med :D wiie. skit bra är jag. Nu sitter jag här i soffan och pratar med patte och ska väl förmodligen snart sova. =) väldigt lajban.

GoNatt !

lonely night..

Publicerat: 2008-10-14 | 19:16:44 i Allmänt
Började dagen men att kliva upp och greja lite, sen fick jag ett väldigt sömnbehov så ja gick och la mig och vaknade alldeless precis till Våra Bästa År, så då kolla jag på de, sen klev jag väl upp och duschade och hade mig, städade lite. Sen har dagen rullat på som vanligt, inte så värst mkt som har hänt, igår tvättade jag så kunde inte göra de idag hlr. kulkul. Nu har Patte precis åkt på bandyträning och Felix han sover, va jätte trött han, och här sitter jag ensam. Har även hitta en super duper fin lägenhet som vi ska flytta till, senast 1 feb får vi flytta in med hoppas den blir klar tidigare så de går fort =) Imorrn kommer mami och pappa vi ska rensa allt skit jag har samla på mig, de lär bli ganska kul =) Nu ska ja nog städa undan alla leksaker för kvällen och sätta mig och kika på nån film troja.

en kärlek för stark att beskrivas i ord.






RSS 2.0