klagomål

Publicerat: 2009-06-25 | 18:40:35 i Allmänt
Jaha nu fick jag klagomål av  emelie igår att jag är dålig på att uppdatera så de är väl bäst jag gör de då. Har iaf varit i finland nu och de va skoj, as lång med buss och bil iaf trodde aldirg vi skulle komma fram men de gick bra. Nu har ja precis vakna, jag ska jobba nu torsdag fredag lördag natt så de blir ju roligt. Felix har farit till umeå idag, men de va bara en dag så han kommer hem imorrn igen. Niklas ringde igår och frågade om han fick låna min bil ner till värmland för den  drar så lite så de blir billigare så då fick han göra de så nu kör ja skrotbil igen tills på torsdag nästa vecka, lite tufft utan ac faktiskt men de funkar säkert. Nu ska ja hoppa in i duschen.

^nw

finland.

Publicerat: 2009-06-21 | 21:49:48 i Allmänt
Helgen har varit väldigt händelserik, i fredags for vi ut till matfors till pattes mamma och pappa och sov där i vangen så de va ju lite roligt faktiskt. Sen på Lördag for vi hem och hämta lite nya kläder och duscha och hade oss sen for vi tillbaka. Kom hem idag och nu ligger vi och kollar på Sex and the city och ska snart sova  för imorrn bär de av till finland med pattes familj. Har aldrig åkt stor båt jag så de blir väl lite spännande kanske. Jag och Patte ska åka bil ner till stockholm imorrn så de lär ju blir kul och se hur de går.  syns när vi kommer hem.


tingeling ^nw

Vackra sommar väder.

Publicerat: 2009-06-02 | 18:56:45 i Allmänt
Jaha idag så ringde mamma och väckte mig för chefen hade försökt fått tag på mig. Så då ringde jag upp henne och då frågade hon om jag ville jobba natten i sommar så det var ju roligt. Det är ju självklart att jag gör det så snäll som jag är. :) iaf imorrn ska jag tvätta och städa så det ser jag ju fram emot, lr inte. Nu ska jag titta på tv och vända på felix täcke.

RSS 2.0