kisskiss bangbang ^^

Publicerat: 2009-04-26 | 08:01:55 i Allmänt
Vakande nyss av att felix dundra upp i sängen. Han ville se Elias och fest i lugnvik så de gör han nu. Ligger mest och väntar på att kl ska bli nånting så pappa kommer så vi får åka och köpa skor till Felix sen på apoteket och fixa lite allergi tabletter för en gångs skull. Har aldrig någonsin kännt av pollen men häromdan när jag jobbade bara sa de pang så va ja hela veck i colan. Så nu är jag ganska så tjock i huvudet och vill helst att de släpper. Nu ska jag klä på ig och gå ut och röka.

^nw

jobbjobb och åter jobb

Publicerat: 2009-04-23 | 21:01:54 i Allmänt
Klev upp i morse och gick på dagis sen åkte jag på jobbet. gud vad jag inte gillar de där stället allså. Ska se om jag får tag på nått annat sommarjobb istället, isf tar jag det. Niklas hade hämtat felix idag på dagis med lastbilen så han va så glad. Mami och pappa kom och hämtade mig efter jobbet så for vi hem och fika lite och nu ligger vi. Imorrn börjar jag jobba kl: 07.00 så de sa ju bli himmla roligt. Men jag slutar ju tidigt så de går ju bra. Nu ska jag titta på tv och mysa lite.

^nw

bakis, bakis, och ännu mera bakis.

Publicerat: 2009-04-19 | 15:46:55 i Allmänt
Åkte ut till sara och hans vid 3 igår och då satt vi upp högtalarna och de sen gick vi hem till dom och surra en liten stund sen tydligen tillbaka igen. mkt springande. Sen kom alla folk och då åt vi super go mat och greja på. Även att tant nattis lilla tjej nellie va med. Hon va och myste med mig hela kvällen.go jänta. Sen åkte väl ikke partypeople hem och vi coolingar stannade ju självklart kvar. Jag dansa med pattes morfar, han är ganska rolig. :D Nu ska jag städa för mammas lilla pojke kommer hem snart :D

^nw

ingen rubrik

Publicerat: 2009-04-18 | 09:22:24 i Allmänt
Nu sitter jag och väntar på att mami ska komma och hämta felix för han ska va där i natt sen ska vi åka ut till sara och hans för sara haar 40-års fest satt det är vad som händer för oss ikväll. Iaf så har vi städat lite nu  hälften kanske gör andra hälften senare. Nu ska jag klä på mig och gå ut och röka.  

^nw

freeeedag

Publicerat: 2009-04-17 | 12:22:42 i Allmänt
Vaknade i morse och fika sen gjorde vi oss i ordning och for in till stan och gjorde de vi skulle men som vanligt så blir aldirg nånting bra så nu får  man göra om allting igen. skoj skoj.Nu ligger jag i sängen och tjatar på att patte ska gå med mig till ikea men de verkar långsökt. Kul att ligga hemma en fredag dag/kväll men som vanligt blir de väl en tidig kväll som vanligt. Nu ska ja göra lite korv till felix sen ska ja duscha.

^nw

a la lindgården

Publicerat: 2009-04-16 | 05:43:27 i Allmänt
Nu sitteer jag här och kl är 05.41 ska ta och väcka felix snart så vi får gå på dagis sen ska ja bege mig till jobbet. =) Va så jävla trött igår satt jag somnade när patte satt i sängen med datorn och de brukar jag ALDRIG göra för de är så fruktansvärt irriterande när han sitter och trycker på tangenterna. men men är man trött så är man. Iaf så ska jag jobba idag och tro de eller ej så ska patte tvätta medans jag är på jobbet. Jag kommer väl hem och har försmå kläder lr missfärgningar de har ju faktiskt hänt förut ;p Aja ha en super trevlig dag. :D

^nw

ikea, stan, ikea

Publicerat: 2009-04-15 | 14:11:18 i Allmänt
klev upp i morse också kom mami och hämtade mig så skjutsade jag hem henne sen gjorde vi oss i ordning och for in till ikea och ja hitta en super 'gullig' klänning som ja la undan sen så åkte vi in till stan och kolla efter en tröja jag hade sett men den fanns inte längre så då for vi tillbaka till ikea och hämtade ut klänningen. Även att när vi gick på ikea ringde dom och frågade om ja ville jobba imorrn mellan 07.00-15.00 och självklart sa ja jag, man måste ju offra sig för samhället. Lite tur va de ju med de hela eftersom då får ja behålla bilen tills imorrn. :D Efter jobbet imorrn ska ja upp till mami och lämna bilen och förhoppningsvis ta mig en siesta ;p Nu ska jag hjälpa den mest okunnige kocken någonsin vid namn patrik nyqvist. =)

^nw

möblering, tvättning och sagostund

Publicerat: 2009-04-14 | 21:12:00 i Allmänt
Dagen började som vanligt med att vi klev upp och gick till dagis sen så kolla jag och patte klart på en film vi har hållt på och kolla på i 3 dar skit sorlig på slutet. Sen vid 15.00 så började vi tvätta och mormor gick och hämtade felix satt de gick fortare. men sen tror ni inte att ÄNTLIGEN gick älsklingen med på att möblera fast jag har tjatat i 2 veckor nu. Han va ruskigt arg och gick runt här och skrek och va svettig, lite kul faktiskt. Jag gjorde allt i min makt för att reta upp han lite extra. ;) Nu har han åkt på bandyn och felix och jag sitter här och väntar på att han ska komma hem. Imorrn blir de en tidig morgon, mami kommer hit imorrn vid 07.00 när hon har slutat jobbet så ska jag skjutsa hem henne sen ska ja ta bilen för jag måste fixa massa saker. Ska även försöka få upp patte då så han följer med vilket kan va ganska omöjligt, :D Nu vill felix att jag ska läsa en saga för han så vi får göra kvällen nu.=)

^nw

17.29

Publicerat: 2009-04-13 | 17:30:03 i Allmänt
Vaknade vid 8 i morse och fika sen stack vi upp till mami för hon skulle ha tillbaka bilen. Sen gjorde pappa iordning min bil åsså skulle ja ut och provköra den sen när ja kom till bara gjorde ja en tvärnit så de va nå bromsrör som gick sönder. men de va visserligen bra  för den måste bisiktas så de äre ju redan lagat då. Sen for vi hem och ja duscha och gjorde mig i ordning och ska snart börja med maten. Patte är i njurunda och lämnar Golfen som dom ska fixa i ordning nu. Imorrn ska ja äntligen tvätta men gud va ja ser fram emot de hurrni. Iaf så får vi se vad som händer på kvällen, förmodligen inte mkt. Funderar på om ja ska göra om desigen på bloggen ikväll  men ja börjar bara sen orkar ja inte göra klart, som vanligt med mig då. =) Nu ska ja försöka be till gudarna satt solen försvinner för de lyser rätt in i köket, ruskigt jobbigt.

^nw

10.29

Publicerat: 2009-04-12 | 10:29:38 i Allmänt
I fredags så skulle felix sova hos gammelmormor för jag skulle ut till sanna (kusin) och umgås lite sen mitt i alltihopa så ringde hon och felix va jätte ledsen och ville att jag skulle hämta han så då for jag hem och gjorde de. Sen gick vi bara och la oss och myste.  Och igår va vi ut till mamma och handla lite i hennes frys och for hem och åt och greja på sen for vi ut till peter lite och fika sen hem och bara kolla på tv. Nu sitter vi här och jag väntar på att patte ska hoppa in i duschen för vi ska åka upp till mami idag för pappa ska hämta min bil som jag har fått. skoj skoj. :D Iaf så händer inte så mkt annat i veckan bara vara hemma och tvätta imorrn. =) Nästa helg fyller pattes mamma 40 så då ska hon ha 40-års fesst så de ska väl bli ganska kul. :) Nu ska ja platta min lugg. =)

^nw

13.49

Publicerat: 2009-04-09 | 13:49:07 i Allmänt
Klev upp vid halv 6 i morse också gjorde ja mig iordning sen gick ja på dagis med felix också kom mami och hämtade mig och patte så då skjutsade ja hem henne och så for vi till timrå och gjorde de vi skulle och en sväng på birsta och kika lite. Åkte hem sen och då kom jag på smart som ja är att jag skulle ju hämta ut telefon så då vare bara åka in igen. jätte skoj. Ikväll blire bandy, Felix ville med pappa och kolla så då¨får vi väl göra de då. Imorrn ska ja formodligen möblera om, beronde på om min älskade pojkvän orkar. Nu ska ja kika tv och vila en stund.

^nw

12.29

Publicerat: 2009-04-07 | 12:29:06 i Allmänt
Mami väckte mig vid halv 8 så då gjorde vi oss i ordning och for in till vv för ja hade skrivning och tro på fan att ja klarade de så nu jävlar känns de skönt att de är klart. Sen for vi till mormor och fika och nu ligger ja i soffan hos mami och funderar på om ja ska sova en stund satt ja får smälta de här. De känns inte verkligt precis. Aja ha en gudomligt trevlig dag.

^nw

11.24

Publicerat: 2009-04-04 | 11:24:18 i Allmänt
Dagen igår va faktiskt ganska komisk. Malin kom hit så fixade vi lite sen satt vi bara och surra. Sen så skulle Malin kolla i väskan så hon hade med sig allting, men virrpanna själv hade glömt legget hemma. Så då fick hon betala 200kr för att christian skulle hämta de. ;/ hm. aja iaf då for vi och hämta de sen for vi in till stan, också går vi till irisch och då märker jag att jag har glömt mitt legg hemma. :p så de gick allså bra. Men då sa ja att vi skulle gå till daltons för dom kollar nästan aldrig legg där, men iaf när vi kom dit så skulle dom ha bara fatt ja inte hade, också då sa han på daltons `du är säkert 17´ ja ba VAAAAAA ?! känndes som ett litet slag i magen faktiskt. Iaf så ringde ja lill älsklingspatte så då for han hem och hämta de. Sen sa vakten på daltons förlåt. lite kul faktiskt. Aja så rullade kvällen på efter allt legg problem. Inne på daltons hittade vi 'Sussie så vi ungicks med henne hela kvällen. Sen skulle vi gå upp till aveny och halvvägs med onda fötter kommer då nån jävla dårå och säger att de är dåligt med folk så då gick vi ner och kolla på bk istället och där satt de hela 3 st. :D wiiie . Vi slutade på daltons där vi ringde skjutss. ganska lyckad kväll endå. Nu ligger patrik nyqvist och sover och jag funderar på att kanske hoppa lite på han så han vaknar, de är kul.

^nw

17.21

Publicerat: 2009-04-03 | 17:30:32 i Allmänt
Dagen började med att jag klev upp vid halv 7 och gjorde i ordning och gick på dagis med felix sen gick ja hem och vila lite så vaknade jag vid halv 2 och då gjorde ja mig i ordning och hämtade felix sen gick han till mormor och nu sitter jag och väntar på att malin ska komma så vi ska greja sen ut ikväll. =)

^nw

20.43

Publicerat: 2009-04-02 | 20:43:13 i Allmänt
Jag är äntligen åter på blogg fronten, har varit lite mycket runt om kring nu så de har absolut inte funnits tid. Men allting rullar på som vanligt och jag kämpar vidare med det där UNDERBARA körkortet^ lr inte. De är jobb och skola och dagis och hla fadirullan. Idag va ja in på Jysk men mami för hade fått present kort där av sara och hans så då köpte jag ett sånt här jätte mega täck så de blir myspys i sängen. :D super fint och bra vart alltihopa. Gick inge vidare i hockeyn igår hlr men de är ävl sånt man får leva med. Åkte ner till  gammelmormor ( min mormor)  och hälsade på lite för en stund sen och då säger Felix att de va tråkigt så då skjutsa hon hem oss.  De är bara Felix mormor som duger (min mamma ) nu för tiden. Iaf så kom vi hem och nu ligger Felix och tittar på Byggare Bob tror ja de va jag slog på. ;p  Imorrn ska ja försöka sova bort hela dan, jag behöver samla lite krafter känns de som. Iaf så på Söndag mitt på dan ungefär så ringer dom från jobbet och frågar om ja kunde jobba natten så då sa ja att ja skulle göra de. Så då gick jag och patte och la oss en stund för vila bör man annars dör man, aja iaf så sov ja kanske 1½ timme, kunde verkligen inte sova mer försökte verkligen plåga mig till sömn men ikke då. Iaf så duschade jag då och gjorde mig i ordning, och ja säger ju de jag förstår inte hur folk orkar jobba 5 nätter vissa veckor jag va helt jävla knäckt i 2 dar efter dedär. Pappa hämtade mig på morgongen när jag slutade, ja tror ja måste ha somna till i lastbilen minst 100 gånger.  Ja alla ni natt arbetare ni gör de bra, jag är verkligen ingen natt människa längre. Nu ska ja iaf kura ner mig i mitt nya täcke och se på nån super läskig film. =)


^ som dom säger, nästa gång tar du de.

RSS 2.0