lajban

Publicerat: 2011-09-25 | 21:54:54 i Allmänt
Jaaaha, ligger i sängen nu och har fått över datorn på ny tv.n och de är super mys. Ska snart lägga oss och kolla på en film. Vaknade halv4 idag. Inte direkt meningen men de vart som de vart de. Imorrn jobbar jag 7-13 sen ska jag hämta ut nymobilen och färga håret. Blir nog rött denna gång! aaaaaaja. Nu ska jag slå på film och sova. Nattinatti

Hockey

Publicerat: 2011-09-24 | 18:53:26 i Allmänt
Sitter i soffan FORTFARANDE i pyjamas och ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för sista natten. Vi ber till alla gudarna på jorden att de blir en lugn natt för de som va inatt va inte roligt! Imorrn ska jag njuta av en ledig kväll för sen är de jobb hela veckan igen. Längtar tills jag får hämta ut ny mobilen så jag kan slänga den här i en väggjävel nånstans. Hyffsat hatad är den nu. Nu ska jag se klart sista minuterna på första perioden! Byeee

jaaaaaadu

Publicerat: 2011-09-23 | 14:41:54 i Allmänt
Ja denna dag har väl varit hyffsat bra kan ju jag säga. Började morgonen med att åka in på telenor och be dom ta tillbaka min mobil så jag får ut en ny (en annan). De gjorde dom utan bråk men fick ta med mig den gamla hem igen eftersom den jag skulle ha va slut i lager så måste vänta tills på måndag men vad gör det om 100 år! Sen hämtade vi ut boxern med alla hockey kanaler och nya tv-kanaler.  Då vart de lite strul eftersom vi hade fått fel kanal paket. Men då ringde jag bara in så ändrade dom de på 2 minuter. Hjälpsamma folk är idag känner jag! Sitter och väntar på att nyckan ska komma hem ifrån träningen så ska jag lägga mig och sova en stund eftersom jag ska jobba inatt. Vet inte riktigt hur jag ska göra med mobilen eftersom den som jag har nu inte tar emot någon laddare och jag har bara 7 procent och de klarar man ju ungefär 2 minuter på. Helt otroligt att telefoner som är 48 timmar gammal ska vara felande. Man blir så jävla less på sån jävla skit. Ska se om jag hittar nån skit telefon som ligger och skräpar som man kan ha tills på måndag iaf. Aja nu ska jag och felix krypa ner i soffan och kolla på bakugan! Bye fuckers!

ah

Publicerat: 2011-09-22 | 22:01:37 i Allmänt
Hjäääälp. Nu har jag jobba sen 07.00 imorse och är helt slut i huvudet. Nu ska jag krypa ner och bara njuta av natten för sen blir de 2 vakna. Blir kanske lite tuffare de... pussokram

naaaaaaaaajs

Publicerat: 2011-09-20 | 21:50:04 i Allmänt
Magkatarr ensam i mörkret strul på jobbet. Ja men inte undra på att man blir trött och slut. Ligger nu iaf äntligen i sängen efter en massa strul. Nyckan jobbar och de är så ensamt hemma utan han. Hade hellre haft han hemma så han skyddar mig från alla monster... Nu ska jag slå på en film och sova för imorrn äre jobb igen! Gonatt och sov gott!

naaaaaaaaajs

Publicerat: 2011-09-20 | 21:49:14 i Allmänt
Magkatarr ensam i mörkret strul på jobbet. Ja men inte undra på att man blir trött och slut. Ligger nu iaf äntligen i sängen efter en massa strul. Nyckan jobbar och de är så ensamt hemma utan han. Hade hellre haft han hemma så han skyddar mig från alla monster... Nu ska jag slå på en film och sova för imorrn äre jobb igen! Gonatt och sov gott!

kräääääka

Publicerat: 2011-09-20 | 07:48:01 i Allmänt
Men usch och fy. Har mått illa hela natten och har i stort sett varit vaken ständigt. Ska ringa vårdcentralen så fort dom öppnar för nu orkar jag inte stå ut längre! Morgonen är värst, då vill man nästan bara krypa ner och dö. ( OCH NEJ, JAG ÄR INTE GRAVID) .. Bara satt ni som inte har nått liv ska sitta och funderar så fick ni erat svar där. Nu ska felixpå skolan och jag ska försöka kurerar mig. Ha en bra dag!

ghjk

Publicerat: 2011-09-18 | 19:51:28 i Allmänt
Inte människa. Trött och slut och har mått illa hela kvällen! Ska ta och krypa ner och sova nu så man vakanr pigg och glad imorrn! Skönt som fan kanske! Hörs lr syns lr nånting annat!

dagfjh

Publicerat: 2011-09-16 | 07:03:41 i Allmänt
De va länge sen jag kände mig såhär trött på morgonen faktiskt. Jag brukar iaf vara människa, inte idag inte! Ska snart väcka upp Felix sen ska han på skolan och! Sen ska jag hem och bara glo som vanligt. Kanske åker upp till mami om ork och tid finnes! Nä nu ska jag sätta fart. BYE

forever and ever

Publicerat: 2011-09-15 | 21:33:10 i Allmänt
Nu är kvällen som jag har väntat på äntligen här! Nyckan är hemma och jag ska gosa sönder han inatt. Gud vad man kan sakna en människa när dom är borta i 36 fjuttiga timmar. Men de va inte fjuttiga timmar för mig. Jag har väl grina minst 10 gånger och sovit ungefär 2 timmar natten som va. De ska bli så mysiiiiigt så de är inte klokt! Idag har vi varit ut till matfors och hjälp nyckans föräldrar med att ta ner förtältet till husvagnen och åt lite mat. Sen har vi inte gjort så mkt mer. Imorrn fyller min morfar år och då ska vi väl upp och fira han kanske sen blir de nog inte så mkt mer skulle jag kunna tro. Nu ska vi slå på en film och gosa ner oss under täcket och nattis ska vara sådär allmänt jävla klängig som jag kan vara. Nyckan loves it! natti natti alla fucking underbara människor! Mycket kärlek från nathalie idag!

Usch

Publicerat: 2011-09-15 | 07:08:12 i Allmänt
Ja men först kanske jag ska tacka sovgudarna för dom underbara 2 timmarna han gav mig inatt. Man känner sig ju som väldigt utvilad. lr inte! Nu är felix också vaken och jag ska skjutsa han på skolan sen ska jag åka in och kolla om dom har lyckats gjort bilen i ordning denna gång så jag kanske får hem den idag! Jag håller alla tummar och tår för det. Snart helg. Och som jag längtar ska ni veta. Slippa kliva upp tidigt och hålla på. De stormar ju ute nu och jag vill verkligen inte gå ut. Jag tar min blåmjukisdress på mig så kanske jag känner lite kärlek på vägen. Usch! Nä nu ska Felix ha frukost. Pussokram

hjpowgjeroj

Publicerat: 2011-09-14 | 19:31:39 i Allmänt
Imorse efter att jag hade skjutsa felix på skolan åkte jag hem och tröck huvudet under kudden och sov många många timmar. Vaknade och kände mig fortfarande på lika bittert humör som när jag somnade. Packade ihop nyckans saker och for och hämtade han och skjutsade han på nästa jobb. Felix och jag for en sväng upp till mami och hälsa på och nu är vi hemma och har krypit ner i sängen!

Det har varit en sån där skit jobbig dag idag. Vill bara gråta skrika slå i allting som finns. Vill helst inte ens vara vaken. Vissa dagar är värre än andra och dehär har varit en riktig skit dag! Jag hoppas jag vaknar upp på lite bättre humör imorrn! + att vi får igen våran bil imorrn, ska bli skönt!


Nu ska vi krypa ner och sova. NattiNatti!


<3

Publicerat: 2011-09-14 | 06:47:11 i Allmänt
Nu är vi vaken, ligger och tittar på barnprog. Ska snart plocka fram nå fika till lilleman sen ska jag köra han till skolan! Bra trött är jag också. Har haft så sjuka drömmar på sista tiden. Samma sak hela tiden och då sover man så dåligt. Nu ska jag och felix byta plåster på hans fot! Hejdå..

hej

Publicerat: 2011-09-13 | 13:07:09 i Allmänt
Dagen började med att jag skulle köra felix på skolan. Sen när jag kommer fram dit så vet jag inte hur man stänger av bilen ? Drog ur nyckeln men bilen gick ändå.Då behöver man tydligen inte ens ha en nyckel i den där bilen. Vilka jävla pajjas saker de finns. Fick iaf ringa till patte innan jag kom på vilken knapp jag skulle trycka på för att bilen skulle stängas av. Efter de for jag hem och la mig och sov, eftersom de är de ända vettiga att göra nu för tiden! Mami har nyss varit här på kaffe och jag ska åter igen krypa ner under täcket och låssas som om världen är ett ställe vi lever på! Nyckan kommer snart hem och då kanske man blir lite happy igen. Kanske finns nånting att göra iaf. Har fått boxen idag satt man får igång tv-kanalerna. Skönt att man äntligen har tagit handen ur röven och fixa satt man har hockeyn. Tog sin lilla tid men nu är de klart iaf. Dåligt väder är det också! 


Jag är så fruktansvärt trött på människor som ska förfina exakt ALLTING hela tiden! Jag kan inte släppa de! Sluta spela över hela tiden. Folk sitter bara och skrattar åt er. Och tanken har aldrig slagit er att de faktiskt finns vissa som vet hur de egentligen ligger till ? SKÄRP ER FÖR FAN!

Satt och läste massa bloggar för nån dag sen om föräldrar som har förlorat ett/flera barn. De är så sjukt att dom orkar kämpa vidare! Vilka otroligt starka människor det finns. Jag vet själv att jag skulle aldrig återhämta mig från nånting så hemskt. Jag skulle inte orka ta mig upp till ytan igen. Stor beundran till dom som verkligen orkar kämpa vidare och till slut få ett så normalt liv som det går. Det är så tragiskt att de ens ska behöva hända!

Gonatt!

...

Publicerat: 2011-09-12 | 14:10:41 i Allmänt
Nu ligger jag här och tjurar som vanligt! Värken i kroppen som bara kryper igenom mig, skit väder, nyckan va tvungen att jobba eftermiddag. Ja allting är ba skit idag........ JAG ÄR SÅ ARG på livet. De är så orättvist. Får man bara en chans sen ska allting vara stedkört... Tur jag har mina pojkar iaf som är bäst i världen!

RSS 2.0