turen på min sida som vanligt. ?!

Publicerat: 2009-08-31 | 13:05:02 i Allmänt
Allting går så himla bra nu, min mobil är inne på lagning och då låna ja en mobil av mamma som ja givetvis tappade bort laddaren till, sen hittade jag en skit mobil men den är ju helt knäpp de bara tjuter också bryter den samtalen, sen har låset på bilen gått sönder så de går inte att tanka lr nånting så nu är allting frid och fröjd och om inte de räcker så ringde micke och väckte mig vid 10 sen ringde mami vid 12 blir man lite trött lr. Väntar på att patte ska komma hem så ska vi åka och köpa en present till mormor satt de blir gjort sen blir de tårta och förhoppningsvis en väldigt tidig kväll när ingen stör. Igår drog ja ner ett spel men de funkar inte de är nå helt knäppt så patte skulle titta på de när han kom hem. Måste ner i tvättstugan idag och ta en tvättid så ja får tvätta nångång. Annars rullar allting på turen på min sida och riktigt vinter väder. =) Knäet börjar faktiskt kännas lite bättre, lite svårt att gå i trappor än man snart springer man maratooooon. Funderar på om jag kanske ska städa ihop på felix rum, de är ju inte så att vi gör de typ 300 gånger om dan och nu har han rivit stället igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för birsta city.

^mnkw

....

Publicerat: 2009-08-30 | 19:27:20 i Allmänt
Dagen har varit super lugn. Inte hänt speciellt mkt. Funderar på om jag ska börja pilla om blogg designen om jag orkar. Imorrn fyller mormor år så då ska vi ner dit och äta tårta och gotta oss. Felix gick och la sig för en kvart sen man han sover redan, han måste ha varit riktigt trött han. Nästa helg ska vi iväg på 1-års kalas, lill snuttisen fyller stor tjejen, hua va fort de går. Vi sa bara för ett tag sen, herregud felix blir redan 4, tiden bara rinner iväg. Också är de ju bra att de går så mkt bra på tv;n. Inte ett skit som man vill se. Nä nu ska ja greja på lite.
Ha en trevlig kväll och sov gott. :D

^mnkw

kallt

Publicerat: 2009-08-30 | 12:13:09 i Allmänt
Gårdagen bjöd på inte allt för mkt, lugnt hela dagen sen kom elajt hit en sväng på kvällen och surra. Patte skjutsa Frida till stan, typ allså ingenting. Den här dagen blir nog en  inne dag, så fruktansvärt kallt ute, hua. Ska nog städa ihop lite nu sen blir de bara myyyys. Snart är de vecka igen, och de är ju bara hoppas att jag inte ska jobba nånting pga mitt knä som gör skit ont. Funderar på om jag ska se om sex and the city serien igen, den är faktiskt ganska rolig. Sanna ringde igår vid halv 11 och trodde jag skulle gå ut med henne men ack va hon bedrog sig. Håller mig hemma jag, men idag äre jag som mår bra och inte hon sååå skönt. Nä nu ska ja göra ett ryck.

^mnkw

krogen

Publicerat: 2009-08-29 | 19:22:33 i Allmänt
Ja gårdagen började med att vi hämtade felix på dagis sen skjutssa vi ut han till timrå och hämta malin sen for vi hem och förfesta kom lite folk så vi satt och surra, sen bar de av in till krogen och de va ju ganska roligt. For hem vid 5 nånting så då tog de inte många min innan jag sov. Vaknade vid 10 av att mitt knä höll på att gå sönder, som vanligt när jag går ut vaknar jag alltid på morgonen med någon smärta. Iaf så har ja skit ont, precis som om de låser sig av och till. Nu sitter patrik och trycker i sig chips och unnar sig säger han ;) . Har iaf inte hittat laddaren än till mobilen så de är fruktansvärt jobbigt, håller på att få psykbryt här.  Nu ska jag nog ta och krypa ner till kojjs, de ska bli såååå SKÖÖÖNT.





^mnkw

ingen telefon

Publicerat: 2009-08-28 | 11:03:54 i Allmänt
Igår va jag på ikea och handla massssor med saker hem, så allting vart bra till slut. Innan jag for in på ikea igår dog min telefon och har inte hitta laddaren än, så nu sitter jag här helt ensam utan mobil, de är ju super kul. Hittar inte datakabeln hlr så ja kan ladda genom datorn, går illa för mig idag. Patrik jävlades imorse som vanligt när jag skulle se Paradise Hotel, men nu är de slut och nick och dianan vann så de va ju bra. =) Just nu är våra bästa år på tv, ids inte titta de händer ingenting just nu känns de som. Ikväll ska felix åka till farmor och farfar och mysa på i husvagnen och vi ska väl hitta på nånting, elajt är ju och hälsar på så dom ville väl ut antar jag. Nu ska jag gå ut och röka så går de 5 min av dagen.

VILL NI NÅNTING SÅ RING PÅ HEMTELEFON !  ! ! ! !


^mnkw

ro ro ro din båt

Publicerat: 2009-08-25 | 20:08:38 i Allmänt
Ja igår for vi upp till mamma för pappa skulle åka till örebro och mamma skulle jobba så vi passa luddeman lite. Dagen har varit händelselös som vanligt, greja på med de vanliga bara. Är helt slut i kroppen så jag och felix har lagt oss och titta på pippi nu och bara myser. Åkte iväg och köpte kina mat idag, hur gott som helst. mmmmmh. Imorrn ska jag förmodligen bara hoppas på att pappa kommer hem i tid så han kan åka och hämta min frys som jag har köpt av micke. Har en sån liten frys hemma så har köpt en till. =) På Torsdag kommer löööön så då blir de ikea och köpa lite saker som man behöver, ska gå i flera timmar så jag hinner se allting. :D Kul när de blir nya saker hem. Fick även ett brev från chefen, alltid när vi har sommarjobbat så får vi alltid en biobiljett för tack och blablabla, men denna gång fick vi beställa en bok, så de va ju lite kul med nånting annat, går ju aldrig på fast man har biobiljetter hemma. Nä nu ska jag kramas med min lilla favorit kille.

^mnkw

sjuuuuun g

Publicerat: 2009-08-21 | 10:44:42 i Allmänt
Vaknade vid 09.15 då gick vi ner och fika sen har vi kolla lite på playhouse disney och nu sitter vi h och gör ingenting, funderar på at gå ut en sväng. Ikväll ska vi iväg till micke och kramas med sussie ' wiiie . Finns fan ingenting att göra på dagarna, de är så fruktansvärt tråkigt. Kanska ska ringa och kolla om älsk är vaken, vilket jag inte tror än. Mami sover, hon har jobbat vilket gör allting mer tråkigt, då kan man inte föra liv de är så man får tassa på tå för hon är så lättväckt. Nu ska jag vi klä på oss och gå ut en sväng och försöka bli brun i de gråa vädret. Nu när jag skriver om att bli brun kom idén upp att man kanske ska åka och sola sen när mami vaknar. Inte direkt så jag kan ta med mig felix. :D AJa.....


^mknw

mini semester.

Publicerat: 2009-08-20 | 20:33:41 i Allmänt
Jaha, nu har jag varit hos mami nästan en hel vecka, skönt att bara komma bort från allting och bara gå och inte finnas till. Som en liten mini semester. Lungt på jobb fronten nu, brukar alltid bli så efter semestern. Igår va vi in till birsta, jag skulle kolla efter en höstjacka åt felix. Hittade en jätte fin för 300 så då tog jag den och när vi kom till kassan så tog hon bara 200 för den, så ibland har man tur :D Köpte även lite annat små pyssel. Idag har vi bara legat och inte gjort speciellt mkt, mami for på jobbet för en stund sen, kul för henne. =) Imorrn får jag se vad som händer, kanske blir en lugn dag då med. Nu ska jag kolla lite på tv. =)

^mnkw

snark*

Publicerat: 2009-08-14 | 16:48:48 i Allmänt
Felix väckte mig vid halv 2 så då klev jag upp och åt lite sen gjorde vi oss i ordning och åkte hem, nu sitter vi och väntar på att malin ska komma om hämta sakerna. Felix sitter och målar med målarfärg under tiden. när hon har varit här ska vi gå ut i lekparken. Patte jobbar så ska hämta han ikväll vid 21.00 när han slutar. Fruktansvärt trött jag var i morse allså, så där trött har jag bara varit en gång tidigare, de är så man knappt kommer ihåg vad man gjorde. Jag lever ju så jag körde ju förmodligen inte av vägen iaf. Nu ska jag lägga mig och kanske försöka få en siesta tills trollet dyker upp.


^mnkw

allt och mest ingenting

Publicerat: 2009-08-14 | 03:58:17 i Allmänt
kl är 03.48 och jag sitter på lindgården och gör min plikt. Natten har varit lugn och fin alla sover som stockar. Malin ringde förut, hon ska komma ut imorrn så vi får byta tillbaka lite kläder och grejer. Annars ska jag sova som en stock hela dan. Hem och kura ner mig bredvid älsklingen, gooos. Ha vare hos mami igår och idag så felix har satt upp studsmatta och gungor där så nu är de full fart på lilla grabben. Även att de vart en diskution idag eftersom han vart arg. Jag sa åt han fatt han gjorde nå bus och då vart de liksom bara värre. läs och skåda en snart fyllda 4-årings buserier.

Felix - mamma, titta vad som har hänt. också höll han upp min sko
Jag - va äre? vad har du gjort med skon ?
Felix - de är vatten i den men de va inte jag, de va robin. (låssas kompis)
Jag - hur kom de vatten i min sko?
Felix - Robin tog den stora vattenkannan
Jag - Bara så du vet så såg tomten vem de va som gjorde de och den får inte julklappar.
Felix - Mamma, de va nog jag som gjorde de.

Lilla busungen min hade tagit min sko och tömt en hel vattenkanna med vatten i den. Så skorna va ju inte lite blöt när jag skulle åka på jobbet. Men han vart lite rädd att han inte skulle få några julklappar.

Aja iaf så skulle malin komma ut imorrn då sen på lördag ska vi åka in på selånge och felix ska åka jätte mkt karuseller säger han, så de blir nog kul. Sen förra året köpte jag som ett par ballerina foppatoffler till mami som hon jobbar i, jag har lika dana men dom är så jävla utsliten att de går snart inte att gå i dom, så måste kika om jag hittar några nya.


Patte är ute och åker med Christian så kanske ska ringa och höra vad dom har för sig, förra gången dom va ute och åka när jag jobbade for dom till huddik och köpte en kaffe. Verkar som om dom kanske inte har allt för mkt att göra.

Nu ska jag kolla till mina små ansvar som sover.

^mnkw

uuuuuuuu

Publicerat: 2009-08-11 | 14:46:44 i Allmänt
Ja nu har vi gjort en stor städning, de va inte kul med de vart bra och känns desto bättre. Patrik lyssnar på skit musik. Felix gick iväg och fiskade med mormor för ett tag sen, sen ringde hon nu och då va han inge bra, så han la sig och sov en stund. Vi ska snart ner för vi är bjuden på dinner. De är ju bra att de är nån som bryr sig. Igår va vi iväg och fiskade och felix fick 3 fiskar så han tyckte ju att de va kul. Ikväll blir det nog bara en lugn kväll om felix är dålig. Imorrn ska ja upp till mami och hjälpa henne med grejs sen händer de kanske inte så mkt mer. Helgen bjuder på selången, felix ska åka karuseller och äta sockervadd säger han. :D Jag har en pojkvän som är så himmla kär i sin dator så de går ibland inte att få kontakt med han, vilket är väldigt kul oftast (not). Helgen som va va vi ut till malin hon hade utflyttningsfest eftersom hon ska flytta till umeå sen vart de krogen, rolig kväll. ^^ Nu ska jag kolla om jag kan kontakta innre världen.

^mnkw

hullu

Publicerat: 2009-08-07 | 23:33:36 i Allmänt
Ja dagen har varit lik alla andra dagar, vaknade imorse och fikade sen har jag mest bara lata mig. Nu väntar jag på att patrik ska bli klar med att duscha eftersom de finns fler som vill duscha. Imorrn ska jag upp och färga håret på mami lite kvickt sen ska ja kika in på birsta med darlings malin. Och jag hoppas för allt i mitt liv att andra malin inte glömmer klänningen för då tror ja de blir närmare krig. =) Nu är han klar. :D

^mnkw

RSS 2.0