09.47

Publicerat: 2009-01-30 | 09:47:21 i Allmänt
Nu äntligen är det fredag den 30/1 så de betyder allså att vi ska flytta, ska bli sååååå skönt. Igår va ja med och tittar när patte och dom spela bandy de va ju jätte roligt, sen när vi kom hem så tvättade vi lite lr vi och vi patte gjorde de, ja va så jävla trött så ja somna på en gång. Nu ska jag snart göra mig iordning och fixa de sista innan mami kommer så vi får börja. Igår satt jag och prata med Elajt på msn å han va jätte sugen att hjälpa till att flytta, har aldirg varit med om att någon har fråga om dom får vara med, alla brukar vilja slippe de. :D men självklart så snäll som ja är är all välkommen :D de blir ju bara mindre bära för mig ;) Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig iordning.

^nw

15.43

Publicerat: 2009-01-29 | 15:43:54 i Allmänt
Har precis kommit hem från ikea, patte och jag har varit och handla lite små saker tills imorrn, så nu ska snart Felix packa en ryggsäck och gå bort till mormor och sova där inatt för jag ska ju tvätta kl 06.00 imorrn så lite jobbigt att han ska behöva kliva upp då. Sen ikväll ska vi ut till timrå och titta när patte har bandy match så de blir ju skojj, passa på att snusa lite på nellie. De tog patte åt huvudet alldeless nyss för han sa att han va på städhumör så man blir ju lite chockad :D Nu ska ja hjälpa felix.

^nw

09.10

Publicerat: 2009-01-29 | 09:10:34 i Allmänt
Vaknade nyss av att Felix prata med mig och ville kliva upp. Igår va malin här och vi satt och surra och hade oss. Dagen kommer rulla på fort först ska ja in på Posten och fixa massa sen ska ja iväg och försöka hinna sola sen tänkte ja köpa mig en brunkräm om ja hinner, Även att jag har tagit en tvätttid imorrn 06.00-10.00 så de blir tufft.


^nw

09.58

Publicerat: 2009-01-28 | 10:00:43 i Allmänt
Vaknade precis, är faktiskt ganska trött för Felix har varit sjuk inatt så ha typ vare vaken hela natten. Iaf så igår va mami här och vi packa ihop de sista så de är skönt. Patte och Christian håller på att tapetserar så de blir gjort de med. Idag ska ja försöka göra klart allting som inte är klart som tex tömma fiskarna för dom har ja gett till mormor. är sååååå himmla trött på dom. Aja nu ska ja kika dhw.

^nw

18.46

Publicerat: 2009-01-25 | 18:47:31 i Allmänt
Nu har ja precis äte mat så då va de gjort då, har även färga håre, vart super nöjd för en gångs skull. Kanske ska äta lite godis och bara ta de lugnt. ha en trevlig kväll allihopa :D



^nw

10.09

Publicerat: 2009-01-25 | 10:12:51 i Allmänt
Ja nu sitter man här då och har ingenting alls för sig. Va meningen att vi skulle åka på badhuset men felix är sjuk så de får bli någon annan dag. Iaf så vaknade vi nån gång vid 9 så då fikade vi lite och kolla på stora maskiner. Även att igår natt drömde jag att patte christian och lärkan skulle flytta till stockholm så då vakna ja och grina och inatt drömde jag att patte blev påkörd av en bil och dog så då vakna ja och grina då med, helt skummt. Iaf på Onsdag så går flytten så de ska bli skönt faktiskt, längtar som satan. Tur att ja ha sagt åt alla starka killar att hjälpa till så ja slipper bära, för de är ju tredje våningen och ingen hiss, skojskoj. Nu ville Felix att vi skulle baka en sockerkaka så får väl göra det med han då.

update later^

nw.

14.41

Publicerat: 2009-01-20 | 14:41:45 i Allmänt
HERREGUD    Igår så skulle vi tvätta mellan 19-22 så Felix gick bort till mormor då som sagt, också började vi och de bara krångla i den där jävla tvättstugan, centrifugen rev sönder en tröja för mig och överkastet så de va ju jävligt lyckat så då vågade ja inte stoppa in duntäckena i den så slängde dom i torktummlarn på en gång och de tog ju inte lite tid. Innan vi va färdig i den berömda tvättstugan va kl 02.00 SUCK. Jag säger det, aldrig aldirg igen att ja ska tvätta där. Fruktandsvärt att dom inte kan ha saker som fungerar, men de är ju nordeken så man förväntar sig inte så mkt då. Iaf så flyttar vi förmodligen till veckan så de ska bli super kul. Nu ska ja sminka mig och torka håret och sen far ja till mami så ja slipper alla baciller som min kära pojkvän har dragit på sig. Ingen lust att bli förkyld nu iaf i allt som händer.
Aja nu ska ja börja med mitt.

^nw


16.39

Publicerat: 2009-01-19 | 16:39:43 i Allmänt
Sitter här som vanligt nu för tiden. Håller på att väntar på att Desperate Housewives ska bli nerladdat och klart så ja kan börja titta på 3.e säsongen. skojj skojj. Patte och felix duschar och ja försöker ivrigt att få tag på min mormor.Måste fråga henne om hon kan passa Felix en stund ikväll för jag och patte måste tvätta och maskinerna funkar inte som dom ska så man kan aldrig gå därifrån så de är lite tråkigt för felix kanske och man vill ju inte stå där ensam hlr. läskigt. ...  Imorrn ska vi ut till mami och hälsa på, förmodligen blir de skojjigt. =) Nu ska ja plåga mig själv riktigt ordentligt och plocka ihop lite här hemma. `SUCK´...................  Det måste ju vara bland de roligaste som finns kanske. Ha nu en trevlig kväll. :D


^nw

16.33

Publicerat: 2009-01-17 | 16:33:25 i Allmänt
Sitter nu allså här helt ensam och gör ingenting, patte for iväg till timrå med elajt och christian och ja väntar på att sanna ska komma nån gång så vi får hitta på nånting. =) Kvällen bjuder på mkt roligt förhoppningsvis. Nu ska ja nog dra på mig dom mjukaste byxorna ja har och slå på lite dhw medans ja väntar. looooove everybody...

10.28

Publicerat: 2009-01-15 | 10:28:51 i Allmänt
Nu sitter ja här hos mami igen, for hit igår kväll eftersom de aldrig finns nånting att göra hemma.  Patte och snaoe lanar så de är ju himmla skojjigt. Ska väl snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska åka in till stan och fixa massa saker som vanligt. ALDIRG LEDIG. =) Ikväll äre hockey så de är väl de man ser fram emot idag typ då .

update later^


Du tror att du sårar mig med det du håller på med,
men helt ärligt bryr ja mig inte ett skit.
Du vet att du inte har en chans ens.

15.29

Publicerat: 2009-01-12 | 15:29:30 i Allmänt
Nu var det ett tag sen de blev något bloggande, har liksom inte haft tid. Iaf började dagen med att felix gick på dagis och jag och patte for till stan och fixade massa papper. Sen gick vi bort till mormor och fika lite och hade oss. Kom på sen att dom skulle komma och titta på lägenheten vid 16.00 så fick lite panik för de såg ut som ett sjöslag hemma, så nu till slut har ja städa alltihop så de känns skönt. Nu ska ja titta lite på dhw.

update later^

22.40

Publicerat: 2009-01-09 | 22:42:21 i Allmänt
Nu sitter ja här igen, va på ica maxi och köpta lite dricka sen skulle patte skjusa jossan på max och sen skulle han skjussa snaoe så nu sitter jag här i min ensamhet och bara väntar på lite sällskap. Imorrn ska vi ut till mamma och pappa och träffa älsklings syster <3 looove, så de ska bli skojj. =) sen blir de nog bara hem och ta de lugnt skulle ja tro.
 hoppas alla får en trevlig kväll och ta de lugnt :D ..


hej

18.45 ( körkort)

Publicerat: 2009-01-09 | 18:47:08 i Allmänt
Dagen började som vanligt med att ja vaknade vid 10 nån gång sådär sen fikade vi och kolla lite på pippi. Sen gick vi ut och lekte lite och hade oss. sen in och duscha och for ner på barnenshus och fixa bilbarnstolen så de va ju bra. Även att älsklingen har fått körkortet idag så grattis till dig då. Nu sitter vi här, Felix spelar Sonic och ja tittar typ på. Kvällen följs väl kanske av att fortsätta med bloggen om ja orkar :O. Nu ska ja hjälpa felix.

hej.

23.21 (sleeeep)

Publicerat: 2009-01-08 | 23:27:19 i Allmänt
jag kan inte sova.......... som vanligt...... Har kommit in i nån sär period nu så ja somnar inte förens vid halv 2-2 och de är patrik nyqvist fel. han ska ALLTID ha mig uppe hela nätterna och kolla på film och klia han på ryggen och helst tvätta hans fötter samtidigt så tack för de. Också kan ha tjata om att vi ska lägga oss i sängen och kolla på en film sen bara helt plötsligt sover han, då måste ja ju väcka han, så då blir han skit pigg och de är då han håller på att ska ha mig vaken. (hatisk). Men ja älskar ju han ändå :D Nu ska ja prata med han lite sen ska ja försöka sova.

looooove everybody today....

15.58

Publicerat: 2009-01-08 | 15:58:23 i Allmänt
UNDER OMBYGGNAD !

RSS 2.0