Huvudvärk!

Publicerat: 2013-01-31 | 20:05:35 i

Ååååh denna huvudvärk som håller på att dödar mig. Vad är felet?! Haft ont sen igår och har tagit Alvedon och Ipren men fe hjälper ju inte förutom att jag blir svintrött... Fick offra mig och ta en treo även fast de verkligen är sista utvägen då ja har jävligt mycket respekt för den tabletten. Men vafan gör man när man är själv och måste fungera?! Hjälper de inte nu blir de en migräntablett och hoppas att den hjälper. Jag som har haft ont i huvudet max 2 gånger per år har de flera gånger i veckan nu. De är ingen liten huvudvärk heller utan de blir spräng ont i flera dagar. Hoppas fjällen avger sig lite super luft så barnen blir trötta och sover som stockar så kanske denna skit ger sig av för gott om man kan ladda om. Får ju hoppas att de beror på sömnbrist då går det ju att sova bort. Man har ju inte sovit en hel natt på ett år så de kanske börjar ta ut sin rätt nu. Elin är 7 månader och ja sov ju inte direkt bra när ja va gravid heller eftersom ja hade sån foglossning satt ja fick väcka patte på nätterna så han fick hjälpa mig att vända mig och när jag skulle upp och kissa. Så nu håller vi alla tummar för att vemdalens luft deckar oss alla i en vecka. Skulle ju vara underbart. Men va klagar man i, finns dom som har de mycket värre än huvudvärk iaf.


Felix har startat ett rockband idag tror ja. Helt galen har han varit och trummat och spelat på allt som finns. Men hjälpt mig ack så mycket med allting då ja ha legat i soffan och kvidit. Massage och grejat i håret. Så skönt. Nu ska jag ta och dra igen ögonen och försöka få nån sömn! Gonatt mina vänner!


Puss

Publicerat: 2013-01-31 | 14:46:50 i

Här sitter jag och barnen vid bordet och kollar på varandra. Elin äter på sin tandborste och Felix sitter och ritar. Nyckan har precis åkt på jobbet så de blir en lugn kväll ikväll. Imorrn ska Felix tillbaka till skolan sen är de Vemdalen som gäller. Peppad peppad! Nu ska ja gör mat åt Elin. Hej


De vackraste i världen

Publicerat: 2013-01-30 | 19:30:17 i

Dagen har varit full av saker. Har gått i ett hela dan. Såg nu halv 7 att vällingen va påväg och ta slut så ja skyndade mig bort på affärn som stänger 7 och skulle köpa men då va de slut..... Så nu fick Nyckan åka på Ica maxi och handla. 4 mil för välling. Tummen upp! Tur en annan slapp iaf. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag och baby mysa ner oss i soffan och kolla på en film.


Ja känner mig så nöjd med livet just nu. Även fast de är huvudvärk sömnbrist sjukdomar och allt dedär så är allting bara precis som de ska vara! De pirrar i hela kroppen när jag tänker va långt vi har kommit och va mycket vi har skapat tillsammans. 2 vackra underbara barn har vi fått, vi kommer spendera hela livet åt att se dom växa upp och skapa sina egna familjer. Kan man önska sig nått annat? Nä verkligen inte! Skulle inte ändra på nått om jag fick göra om det igen. När jag satt där som gravid 14 åring och grät för jag visste inte vad jag skulle göra. Fick jag göra allt ifrån början hade jag gjort det exakt på samma sätt då det har tagit mig dit jag är idag! Kärleken till dessa 3 människor jag har i mitt liv är så enorm så jag får rysningar. Det bästa som finns! ❤


Nu ska ja dänga Felix på en FIFA match! Wish me luck!


Sjuk.......

Publicerat: 2013-01-30 | 09:57:49 i

Ja men va säger man! Natten har varit skit. Vaknade med små feber, Felix är hemma ifrån skolan också med lite feber och förkylning. Varför kommer de tillbaka hela tiden?!?! Så jävla less nu. Elin som äntligen börjar bli hyffsad nä men då drar det igång igen! Håller alla tummar och tår att vi är friska til Vemdalen iaf! Om inte får vi göra de bästa utav situationen. Shit happens! Aja nu ska jag mysa ner mig på soffan och bara njuta av "lugnet" .. Hej


Love

Publicerat: 2013-01-27 | 22:19:41 i

Trött mamma ska nu gå och sova. Elin är så mammig nu. Bara mamma som gäller hon klänger och drar i kläderna och sitter med armarna upp i luften och gråter tills jag tar henne. Gråter åt alla hon inte känner och blir helt hysterisk om nån försöker ta henne. Mammas lilla grynet har humör iaf! Felix ligger och sover och de gör Grynet med men ska ta henne till sängen nu när jag lägger mig så ja har koll på hennes hosta. Den ger sig aldrig. Vill ju att hon ska bli frisk så vi kan njuta av Vemdalen och vara ute i solen och åka pulka! Inte nå vidare att sitta inne hela veckan. Nu äre kväll! Gonatt och sov gott!


Nathalie

Publicerat: 2013-01-26 | 15:02:21 i

Nya hårfärgen. Man vill ju ha lite mörkare på vintern!


Nathalie

Publicerat: 2013-01-26 | 10:48:45 i

Känner mig helt slut idag.. Elin sover en stund nu och tidigt imorse kom morfar och hämtade Felix och skjutsade han på hockeymatch. Syns att Elin inte är riktigt pigg än så man inte kunde åka med. Hon har varit sjuk länge nu lilla grynet. Åh snart kommer baby då ska ja njuta såå mycket då han ska tillbaka imorrn igen! Familjen klagade på att de inte fanns några kakor så husmor får väl ställa sig och baka idag misstänker jag. Så med de sagt hörs vi!


Mysigt

Publicerat: 2013-01-25 | 20:50:18 i

Nu ligger jag här i soffan med nyfärgat hår och myser med felix. Gladiatorerna är på och vi frossar i godis. Ska bara se klart dehär så ska vi krypa ner och kolla på en film tillsammans. Mysigt mysigt! Ha en trevlig kväll allihopa! De ska vi ha fast pappa saknas <3


Ja

Publicerat: 2013-01-25 | 15:05:37 i

Så jävla sugen att åka in och köpa nya iphone 5 för båda våra har klappa ihop och buggar och har sig... MEN i slutet på 2013 lr tidigt 2014 kommer 6.an... Va gör man då? Inte så sugen på dubbla abonnemang igen då ja äntligen lyckats att bli fri 2 st. Men måste ju har en ny nu, men vill ha 6 an när den kommer också. Får nog sova på saken tror ja.


Vaknade i morse med ryggen förstörd. Ibland låser sig svanken och höfterna så ja kan inte gå lyfta ligga sitta eller nånting. Tror att det är foglossningen som spökar. Ska ja ändå ha ont kan ja lika gärna skaffa en till bäbis för de är ju lika smärtsamt. Neeej ni, trodde ni ja. Inga fler bebisar här inte. Nu ska frun få en kropp igen sen ska den se ut så för resten av all framtid. Kanske adopterat en om ja blir sugen på en till. Eller en surrogatmamma. Vem vet. Finns ju många alternativ. Nyckan är tillbaka på jobbet efter en vecka hemma med oss. Han har lång helg och de betyder att det blir tråkigt som tusan! Ikväll ska jag och stora bäbisen mysa till gladiatorerna och käka karrisar. Blir ju kanske den mysigaste kvällen ever. Mammas stor pojke. Nu ska jag ta mig upp ur soffan och förbereda maten så de blir enkelt sen. Hej


24/1-13

Publicerat: 2013-01-24 | 12:16:53 i

Hade gjort en ny ansökan om föräldrapenning då ja bara hade sökt till sista december. Ringde iaf in till dom och hörde när den skulle vara inne för att de inte skulle bli ett glapp. Så då fick ja till svar att dom skulle ha den senast den 15 jan och sagt och gjort skickade jag in den tidigare så ja visste att dom skulle hinna få den till dess. Imorse loggade jag in på försäkringskassan och skulle kolla så de inte va nå problem och va står de??? Nästa utbetalning 26/2. Fick flipp och ringde in och fick köplats 200 nånting men tillslut så fick hon fram att de hade redan gått iväg därför stod de ingen utbetalning så de ramlar in på måndag. Ja litar inte på dom där halvtokena för fem öre då ja fick vänta 4 månader på sjukpenningen fast dom sa 30 dagar. Men nu löste de sig iaf. Sa de till Nyckan, de är nog första gången ja ringer dit och är nöjd med svaret när jag lägger på.


Iaf så är det ju grisigt kallt idag. Måste packa ner Elin i vagnen och gå bort till mormor då hon håller på att syr halsdukar till henne men va tvungen att mäta vart hon skulle sätta knappen!

Felix gick på skolan imorse med trötta steg. Han hade nog hellre legat kvar i sängen och myst framför en film! Han har planera att han ska ha med sig ps3 och Xbox till Vemdalen så han kan spela på kvällen och kolla på film. Så då ska man komma ihåg spel dosor sladdar och allt va de nu än är. Skulle haft en lastbil istället för forden!

Igår kväll bäddade jag och baby ner oss i soffan med filten och godis och slog på the notbook. Kom några tårar men ack så mysigt de va. Nu håller vi på och tvättar IGEN, alltid tvätt. Är så tråkigt! Nu ska vi slå på en serie och kolla lite.

Trevlig kall dag! Hej


Tjäna pengar !!! :D

Publicerat: 2013-01-23 | 16:01:53 i

Idag är en sån där bra dag! Allt flyter liksom på. Vi hade Abonnemang hos Telenor som vi har sagt upp också påstod idioten ja pratade med att jag kunde inte säga upp dom förens dom hade gått ut. Så ja ska alltså betala 24 månader plus 3 extra månader för de va uppsägningstiden. Fuck you tänkte jag och kollade upp dedär och sagt och gjort så kan jag säga upp det när fan jag vill så de avslutas helt datumet de gick ut så nu ringde jag upp dom igen och fick en väldigt trevlig kille på luren som avslutade allting direkt och avslutade alla räkningar som har kommit och som ska komma. Tackar och bockar! Fick även en räkning ifrån Telenor igår som skulle vara betald den 15/1 så ja ringde in och fråga om dom va senil, dom kan väl inte skicka räkningar som man får 22 som ska va betald den 15. Då har tydligen dom skickat den 12 dec så då ringde jag posten för 150 gången och ifrågasatt dom vafan dom inte delar ut posten förens en månad senare! Har ringt dom flera gånger då de försvinner jätte mycket post och paket och vi får grannarnas post och dom våran. Fick en räkning ifrån tandläkaren på ett uteblivet besök för patte, vi har inte ens fått en jävla tid. Posten igen som har strula bort de. Men den strök hon också kunde man tydligen få igen pengar på sånna saker om posten klantar till de så skickade man bara in alla saker också gjorde man nånting som hette nånting så betalade dom sakerna. Iaf så har man tjänat en halv miljon på alla samtal idag. Så då är man lycklig idag då. Nu ska jag börja med nå käk till mina troll så hörs vi av! Puss och kram


Ford mondeo

Publicerat: 2013-01-22 | 20:38:57 i

Idag kom dagen jag fasar för. Skulle åka iväg imorse och kasta sopor så Nyckan går ut och ska slå igång bilen så den ska bli varm. Då står det spärrlås, vilket betyder att bilen inte känner igen nyckeln och låser därför systemet i bilen så de inte går att göra nånting. Han använde samma nyckel som vi har gjort i 2 år så förstår inte vad problemet vart. Man såg tusenlapparna flyga förbi. Bärgning kostade 800kr per 5km och de är 2mil så de är alltså 3200 sen va dom tvungen att göra en felsökning och de va 1000 och då har dom inte ens börja laga felet. 4200 och då är ingenting lagat. Man blir ju förbannad men va gör man. Då va Nyckan ut och koppla ur batteriet för att se om man kunde nolla systemet och va fan händer, DE FUNKAR!!! Men de va ju liksom allting tillbaka på noll så då funkade inte sterion för den koden hade vi inte så då fick han åka in på Volvo och fixa de. Hoppas inte de blir sådär igen. Finns inget tråkigare än att lägga pengarna på bilen, roligare saker finns det att göra. Sen ska vi ju till Vemdalen också och har dom mycket folk så kanske man inte får lämna in den i tid så man hinner få tillbaka den så då har vi inte kommit iväg. Alltid nått när man ska iväg. Förra året så exploderade ju rutan på bilen samma dag vi skulle åka så då skulle man jävlas med de. Alltid nått. Nu är de lugnt iaf och de känns så skönt!



Elin har fått en till tand plus en ögoninflammation. På 2 veckor har hon hade feber världens hosta snorig ögoninflammation och fått 2 tänder. Allt kommer på en gång. Vara vattkoppor kvar nu då så kan vi vara frisk sen.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och halv sova! Gonatt och sov gott


Underbart!

Publicerat: 2013-01-21 | 09:10:05 i

Ny vecka nu då. Har ringt runt till allt jag skulle nu på morgonen då Felix vart nekad ledighet på skolan men nu är set löst så nu väntar Vemdalen! Ska bli såå underbart. Måste köpa nå skor till Elin då ja hade ett par riktiga svindyra tossar som ja lånade ut en gång i tiden men får inte igen den ena! Men va fan gör man? Jo man åker och köper nya! Så måste åka och kolla på de så vi kan va ute och åka pulka medans grabbarna är i backen! Längtar sååå mycket. Hoppas bara Elin tar sig igenom bilresan utan problem. Hon måste ju lära sig då vi ska åka till Ullared i april och då är de ju så mycket längre. Fast de blir nog uppdelat på 2 dagar så de inte blir så jobbigt! Felix är lite små snorig men han är på skolan iaf och kommer väl hem om han blir sämre. Elin sover en stund nu på morgonen och Nyckan har däckat på soffan. Roliga familjen. Nu ska jag ta och kolla på tv! Hj


Huvudvärk!

Publicerat: 2013-01-19 | 22:28:43 i

Ja börjar bli sååå jävla le på denna huvudvärk nu. De gör så jävla ont varenda eviga dag som natt. Jag får aldrig bort den. I flera månader har jag haft dehär. Kapar snart av mig huvudet och slänger det i soporna!!!!! Grabbarna är och åker skridskor och ja är hemma med griniga fia som verkligen inte vill ligga i sin säng. Hon har sovit med oss i en vecka och nu när hon ska sova i sin säng så är de gråt. Mammas Lill tjejen som blev lite bortskämd! Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas denna skit försvinner för gott!


Suck

Publicerat: 2013-01-18 | 22:09:07 i

Här ligger jag på soffan och super snorar, huvudet dunkar och jag känner mig helt slut! Nyckan duschar nu sen ska vi ta och krypa ner och vakna skit friska imorrn! Hoppas jag iaf! Nu vakna gumman å. Hej


RSS 2.0