jobb

Publicerat: 2009-11-22 | 14:48:32 i Allmänt

Helgen har varit ganska lugn och sansad, i fredags va vi på bio och såg 2012 vilket jag inte rekomenderar, det va bara för mkt. Sen for vi hem och kolla på sex and the city och bara myste. I Lördags for vi upp till mami en sväng och hälsa på och bara tog de lugnt. Sen idag vaknade vi ganska tidigt och fika, sen ringde dom från jobbet så nu sitter jag här på min rast och fördriver lite tid. Imorrn äre arbetsformedlingen och ringa tandis sen tvätten måste ju också tvättas. Annars är de faktiskt ganska lugnt. Nu ska ja återgå till mitt så jag får tiden att gå lite.

^mnkw


stressen

Publicerat: 2009-11-17 | 12:46:57 i Allmänt
Jag hinner inte med mig själv snart och inte bloggen hlr. Veckan har varit kaos i stort sett känns de som. Varit så mkt och gjort hela tiden. I torsdags va vi ut till sara och hans och låna deras tvättstuga lite, är så himmla lång väntetid i våran sen på fredag så höll vi på och greja hela den inför de kommande 4-års kalaser som slog till på lördag när de storma in 20 st i våran jätte stora lägenhet, men de va mysigt att alla kunde komma samtidigt förutom tant nattis gojänta då. Felix fick massor med paket så han va ju överlycklig. I söndags va vi upp till mami och pappa och felix fick åka lite fyrhjuling. Vi hade ju lämna in den på lagning för den vägra ju starta och då hade han en sån tur att han fick ut en ny fast året nyare så de va ju bra. Iaf så glömde ja telefonen där när ja for hem sen på måndag morgon så hade tydligen jobbet ringt och ville att ja skulle jobba så då ringe mami till mormor som fick gå upp till mig och säga de så de vart ltie stressigt faktiskt så då åkte ja på jobbet och gjorde plikten sen for ja upp till mami efter och sov där för felix va där. Sen i morse så klev vi upp vid 06.45 för vi skulle vara nere på dagis vid halv 9 för då vare kortknnäppning som gällde så fick han göra de sen hämtade ja han och vi for upp till mami igen. Så nu sitter vi här. Skönt att allt är klart nu så man får varva ner lite. Felix är ute med mormor och grejar lite och nu ska ja kolla på Paradise Hotel eftersom ja missa de igår.


Presenter:

Mormor&Morfar; Garage
Farmor&Farfar; Tv-spel
Gammelmormor&Gammelmorfar; blixten sacco säck + tröja
Michael m fam; Bilar + ett gående djur
Niklas och Cicci; massa micro bilar + blixten
Linda och Fredrik; Jacka
Ulrik och Ulrika; Gitarr förstärkare och mic
Farmor Lena; underställ + godis + film


^mnkw

^^

Publicerat: 2009-11-04 | 11:25:40 i Allmänt
Nu vare väldigt länge sen de blev nånting här på bloggen. I helgen kom malin hem så då gick vi ut och hade funny, sprang även på sophie så umgicks med henne lite. (bilder kommer sen) Sen på lördagen for vi ut till sara och hans och hälsa på lite. Felix har varit i umeå en vecka så de ha varit fruktansvärt tomt, har jobbat ganska mkt så de blir massa pengar. Har även varit iväg och tagit vac sen imorrn äre felix tur. Mamma skulle komma och hämta han och göra de, inte min starka sida. Han känner väl att jag är liv rädd så då blir han de med. Nu sitter vi hos mami och ska snart åka hem och greja lite. Felix tjatar om att han ska gå ut en stund så får väl klä på oss och göra de då. Även att nu har dom lagat min bil så nu är den bra igen vilket verkligen va på tiden. Nu ska vi gå ut.

^mnkw

RSS 2.0