birsta city.

Publicerat: 2009-07-30 | 09:37:29 i Allmänt
jaha nu sitter vi här, har absolut ingenting att göra, patte jobbar idag och jag är för en gångs skulle ledig. faktiskt skönt. Funderar på om jag ska ta med mig felix och åka in på birsta en sväng, finns inte så mkt annat och göra faktiskt. Imorrn jobbar jag igen, så himmla glad att jag ska få vara uppe hela helgen. När man är nere så är man helt ensam på bottenvåningen de blir lite långtråkigt, händer inte så mkt där nere faktiskt. Måste ringa till pappa och be han fixa spolarvätska de är helt slut i bilen sen niklas lånade den till värmland, så har varit utan ett tag, har väl haft tur att de har regna så ja inte har behövt nånting. Nu ska ja hoppa in i duschen.

^mnkw

ingen rubrik

Publicerat: 2009-07-29 | 01:21:12 i Allmänt
Jaha, åter på lindgården då. sitter här och kikar runt på lite bloggar, vilket är himmla kul (not). När jag kom hem imorse och skulle sova tror ni inte på helvetes jävlar att traktorn ska börja med sitt jävla jobb ute och att dom ska klippa gräset också, men låg bara att vänta på att dom skulle börja borra nånstanns. Illa. Imorrn är jag ledig vilket betyder lyx. Kanske ska hitta på nått mysigt med felix, de skulle ju inte vara helt fel. Jag funderade för en stund sen, jag har verkligen mani på att köpa skor men vet ni sist jag köpte ett par? de va i MAJ!!!!!!!! Så nu vilken dag som helst måste de bara inhandlas ett par nya fina klackisar. Skulle även vilja göra nånting med håret, de bara hänger och slänger just nu. De är i den där skit jobbiga längden när de inte går att göra ett fnatt med de. Ska ta och byta tillbaka lite kläder med malin någon dag nu, hon ska ju flytta och jag har allt hennes och hon allt mitt så de kanske inte är de bästa. Nu ska jag kolla om de är nånting bra på tvn . =)



^mnkw

working 9 to 5 (7) =)

Publicerat: 2009-07-28 | 01:27:18 i Allmänt
Jaha nu sitter man här helt ensam på jobbet i mörkret och försöker komma på vad man ska göra. Dagen har varit så att jag och felix tog med mami på en sväng och hämtade ut lite paket som vi hade beställt sen hem och möblerade lite på felix rum och fixade iordning, sen åkte felix ner till gammelmormor och jag gick och la mig och sov. Vaknade till ett gulligt litet kärleksbrev på bordet från patte att han hade åkt till timrå så de va ju sött. Sen gjorde jag mig iodrning och nu sitter jag här. Imorrn blir det bara hem och sova sen hit igen. Jobbar mån,tis,fre,lör,sön,mån natt så de är en rikitg skit vecka. Men SEN är jag ledig en hel vecka. Då blir man så mkt ledig så man vet inte vad man ska göra. Iaf så tog jag en tvätt-tid idag och tror ni inte på fan att de bara fans kl 07.00, hatar verkligen att tvätta den tiden men vad gör man inte. Iaf så har ja börjat på stora funderingar på om jag ska köpa en ny sängram, för flyttar man sängen lite åt något håll då rasar pinnen under vilken betyder att också hela sängen rasar ihop, inge vidare. Kollade nyss på Paradise Hotel, asså dom är ju inte riktigt klok i huve folk vilken jävla slösaktigt program måste jag ju bara säga. Nu ska jag kika tvättstugan och skala potatis så trollen som bor här får någon mat imorrn.

^mnkw

svininfluensan

Publicerat: 2009-07-25 | 16:43:52 i Allmänt
Ja nu sitter jag här igen, patrik är på jobbet och felix han badar så de ser ut som om jag har mkt att göra just nu. Vaknade vid 10 i morse fikade och sen skulle vi åka in på birsta för felix skulle absolut ha en skateboard så eftersom mamma hans är så himmla snäll då så fick han de. Så nu har han åkt runt hela dan. Imorgon är de söndag och de betyder att  jag ska infinna mig på mitt jobb kl. 21.00 som kanske blir spännande. Man vet aldirg vad som händer och sker där. Köpte ju hela sex and the city boxen för ett tag sen och de tog inte många dagar så hade jag sett klart den, sånt är lite deprimerande faktiskt, så nu måste jag leta reda på nån ny som jag vill se. =) Felix har redan börjat tjata om julen och vad han önskar sig och de är exakt samma som förra året så de blir ju jätte roligt. Jag började faktiskt bli extremt rädd för den här jävla svininfluensan, den finns ju överallt och mammas allt är ju också överallt. Aja vi får hålla oss inne inlåst under ett täcke så kanske de går bra. Nu ropar lill killen.

^nw

ja

Publicerat: 2009-07-21 | 12:00:44 i Allmänt
Ja nu ligger jag på sängen och väntar på att kl ska bli så ja kan sova en stund, ska jobba inatt så lite vila behöver man ju alltid.  Ja annars ser allting ut som vanligt. Men kan ju inte skriva hlr att felix växer och gror för han börjar ju bli så gammal nu. men de är full fart och nu är han på dagis. Nu ska ja springa ner och ta en tvätttid sen kanske man ska plocka undan lite.

^nw

jobbar.

Publicerat: 2009-07-19 | 23:24:51 i Allmänt
Jaha, nu sitter jag här på jobbet kl är 23:17 och nästan alla sover. Finns inte så speciellt mkt att göra då faktiskt. De händer inte så mkt annars hlr, felix har varit 2 dagar med farmor och farfar sen kom han bara hem en dag och nu ska han iväg med min mormor och morfar och fiska lite. Man får inte träffa sin älskade mkt under sommrarna, alla vill ha han. =) Imorrn är jag ledig så då ska ja nog bara ligga hela dan och samla mig tills nästa gång ja ska jobba. Iaf så ringde malin idag och sa att hon skulle flytta till umeå om 3 veckor så de blir ju lite trist, men finns inte så mkt att göra. Aja nu ska ja återgå till mitt.


är det någon som har lust att göra om bloggen min så varsågod, jag ids fan inte hålla på .

^mnkw

...................

Publicerat: 2009-07-09 | 21:36:15 i Allmänt
ja men ibland känns det som om de inte kan bli värre, fick min efterlängtade klänning idag som jag beställde från nelly men självklart så håller jag på att spräcker den med bröstena, vilket jag förstog när jag köpte den men tänkte att man kan ju alltid prova. :) Och sen som om de inte kan bli värre så är de slut på cigg nu i snart 2 timmar så nu har jag jaga iväg patrik på affärn innan jag blir tokig. Dagen har varit regning annars och de har hänt väldigt lite. Imorrn är jag åter på lindgården för att göra min plikt. Första natten är alltid värst sen andra går  rätt bra och tredje är ja super pigg, men de kommer ju alltid en första och den är håååååååååååååård. Också är de så himmla lugnt nu så de händer ingenting på nätterna så dom blir ju faktiskt lite halv långa då. Beundrar mamma som har hållt på i 12 år  med att jobba natt , tänkt hur många första nätter de är. Nä nu ska ja slå på Prison Break och mumma ner mig i en säng. nu kom patte :D:D:D:D:D:D

^nw

RSS 2.0