IDOL

Publicerat: 2009-10-23 | 21:06:31 i Allmänt
När vi vaknade i morse så klädde vi på oss och gick en sväng med ludde sen gick vi in och fika lite och gjorde oss iordning och for iväg och handlade lite. Efter de for vi hem och åt lite sen gick vi ut på en lång promenad och greja lite. Nu ligger vi och tittar på idol, får se vem som åker ut ikväll då. Imorrn ska vi upp till mami lite och hälsa på. Får se om Ludde vill följa med oss hem sen igen, vilket ja hoppas. Hockey imorrn också, får se om ja stannar kvar och ser den, spännande. Igår vann dom med 6-3 mot modo så de va ju kanon super. Patte och Christian sitter som vanligt och spelar tv-spel som är så jätte roligt. Och lilleman som absolut inte är trött håller på att hoppar i sängen. Nu ska ja äta lite godiiiiis och mysa med luddeeee.

^mnkw

toysrus

Publicerat: 2009-10-22 | 18:24:17 i Allmänt
Dagen började med att vi vaknade vid halv 9 då gick vi och duscha sen kom mami och vi for in till toysrus och kika lite, sen for vi vidare till fresks för mami skulle beställa ett tak. For hem och greja på lite sen for vi upp till mami coh hämtade Ludde och alla hans saker. For hem och åt lite och nu är vi precis tillbaka från en lång promenad. Patte och Christian sitter och spelar fotboll och felix och jag sitter i köket och bygger puzzel. Imorrn ska vi inpå toysrus igen för byggare bob kommer ju så felix ville träffa han. Sen ska vi nog bara ta de lugnt. Nu ska ja hjälpa felix med puzzlet satt de blir klart sen blir de sängen.

^mnkw

smile

Publicerat: 2009-10-21 | 22:27:06 i Allmänt
Vaknade i morse och gick med felix på dagis sen gick ja hem och greja lite sen for jag iväg och hämtade han och for iväg till pappa och slängde lite saker. När vi va påväg därifrån ringde mami så då for vi upp till henne och fika lite sen for vi hem. Har precis kolla kalrt på greys anatomy, spännande. Funderar på om jag ska åka upp till mami imorrn och sno med mig ludde hem så de finns nånting att göra på dagarna. Patrik är på innebandy och förmodligen gör illa sig nånstanns som vanligt. Annars har dagen varit lugn. Helgen ska också bli lugn, jag orkar aldirg göra nånting nu för tiden ändå. Ska tvätta på lördag sen får de vara nog. Nu ska ja krypa ner och titta på en film och bara mysa.

^mnkw

feber

Publicerat: 2009-10-18 | 10:23:15 i Allmänt
Sitter här nu felix är sjuk fortfarande, han hade jätte hög feber igår kväll så de är faktiskt inge vidare. Mer än så händer väl kanske inte. Mormor tänkte hämta han i morse eftersom mormor gulli är där men så vart ju inte fallet då. Får bli någon annan gång. Igår så va vi bara hemma, satt inne hela dan, skit tråkigt för de va ju ganska varmt ute. Mitt illamående har börjar gett sig, så fruktansvärt skönt. Fick någon medicin av mormor som tydligen va dunder. Nu ska ja bädda om min lilla kille.


^mnkw

illa

Publicerat: 2009-10-16 | 12:51:11 i Allmänt
Gud vilken fruktansvärt jobbig kväll/natt, har mått så sjukt illa, fast de är ju som vanligt nu för tiden de. Sitter nu och väntar på att ja ska packa ihop lite saker jag ska ha med mig hem sen ska ja åka ut till pappa och hämta pengar sen blir de raka spåret hem och slänga sig i sängen, ska bli så skönt. De regnar ute vilket inte är speciellt roligt, finns absolut ingenting att göra när värdret är vresigt. Patrik jobbar så han slutar väl 5 så då blir de bara killa på ryggen och somna gott.

Helgen förhoppningsvis  kommer att vara jätte lugn, bara vara  hemma och
inte göra nånting. Kan man inte bara få ta de lugnt en enda helg, de skulle
vare enormt skönt faktiskt. Nu har bilen äntligen blivit färdig så nu är de bara
stötdämparna fram som måste fixas sen lite med låset sen är bara rulla
vidare igen. Nu ska ja hitta på nånting roligt.

^mnkw

frost

Publicerat: 2009-10-15 | 11:24:06 i Allmänt
Igår gjorde jag mig iordning och allt va perfekt enda tills ja skulle åka när ja kommer ut och har glömt att starta bilen så då va de bara ställa sig och skrapa rutorna, ruskigt less ja va då. Iaf så jobbade jag på fast de inte fanns nånting alls att göra sen slutade jag äntligen och då for ja upp till mami och min bil är inte klar än. Nu har ja varit utan bil i 3 dagar, de är också ganska irriterande eftersom jag har felix vinterkläder i den. Aja nu sitter ja här iaf, felix kollar på musse och kalle och alla dom där. Nu ska ja snart slänga mig i soffan och glo, finns inte så mkt mer att göra.

^mnkw

work

Publicerat: 2009-10-13 | 08:55:39 i Allmänt
Dagen igår va ganska händelselös, satt mest hemma och gjorde ingenting. Jag och felix la oss på hans säng och vila en stund sen vaknar jag av att mamma sitter på sängen och glor på oss, rusktigt läskigt faktiskt. Sen kom patte hem så då åt vi. Sen for vi iväg upp till mami, pappa skulle ta min bil på jobbet och fixa vinterdäcken satt då vart vi kvar här. Imorrn ska ja jobba igen, 12:00-20:00 så de ska väl gå troja väl. =) Nu ska ja slänge mig i soffan och titta på specialangent oso.

^mnkw

barnlekar

Publicerat: 2009-10-11 | 09:23:49 i Allmänt
Igår på morgonen satt vi igång och tvättade sen när de vart klart ringde jörgen, så han och simon skulle komma med våran nya soffa. Så då gick vi ner förrådet och greja lite så gammla soffan skulle gå in. Och när dom kom va dom så snäll och skruva ihop den också, men bra vart de iaf. Sen senare på kvällen så kom malin och vi satt och myste på. Då tog vi med felix ut och spela lite fotboll sen vart de så himmla kallt så då gick vi in och rita lite. En riktigt mysig kväll faktiskt med vin och barnlekar. Nu har vi nästan precis vakna och felix och patte ligger och tittar på chuggington och myser. Sen ska vi upp till mamma och hämta ett bord och en jacka som ja ha fått, sen blir de nog bara hem och ta de lugnt. Nu ska ja plocka undan lite och bädda sängen.


^mnkw

jag skämms

Publicerat: 2009-10-09 | 14:52:48 i Allmänt
Igår som sagt jobbade jag sen for ja och hämtade felix på dagis sen skulle vi fara upp till mami och kolla på hockeyn men sååå klart va dom inte hemma fast dom visste att ja skulle komma så då fick vi sitta ute i 1½ timme innan dom kom så de va ju varmt och skönt. Iaf så tittade vi på hockeyn sen behöver ja kanske inte säga mer förutom FYFAN. Iaf så somnade ja på 2 sek va helt slut. Idag ha vi vare iväg  med mormor och morfar och titta på ett hus som dom förmodligen ska köpa, va vet ja. Nu har vi i stort sett precis kommit hem. Pratade med m förut så hon kommer hem imorrn, ska bli sååå mysigt. Nu ska ja hoppa i sängen och försöka vila en stund. =)

^mnkw

tjoho

Publicerat: 2009-10-07 | 19:20:41 i Allmänt
Dagen har varit långsamm och tråkig, for upp till mami en sväng och hälsa på så nu är vi precis hemkommen. Älskade katarina ringde idag så nu ska ja jobba imorrn mellan 07-15 så de ska ju bli intressant. Inte favorit avdelningen man vad gör man inte för dom äldre. Iaf så sitter jag och väntar på att greys anatomy ska börja också håller ja på att tvättar lite. Gick upp från bilen och fick bara en känsla av att tvättstugan va ledig så kika in dit och så vare ju. Och så dum som jag är börjar jag tvätta nu när ja ska upp kl 05.00 i morron, BRA NATTIS. Iaf så kommer snart patte hem en snabbis och sen åker han på bandyn igen, om de va idag ? Nu ska ja plocka in i diskmaskinen.

^mnkw

^^

Publicerat: 2009-10-07 | 13:59:39 i Allmänt

Kvällen igår satt jag och ladda inför dhw, typ 4 minuter i 9 så sloag ja på tv, då gick pattes klocka på datorn fel så då hade de redan varit en kvart, super damp. Aja fick ju se lite granna iaf, sen i morse såg jag avsnitt 2, de är så spännande så ja kan knappt hålla mig. Hua vilken beroendeframkallande serie de där är. Iaf så efter de så såg ja klart vapenbröder, Godkänd, den andra va iaf bättre. Klev upp vid 8 i morse och då fixa patte internet till min dator sååå snällt sen har vi inte gjort så mkt bara varit liksom. Nu sitter vi hät och försöker komma på vad vi ska göra, så himmla tråkigt. De finns absolut ingenting att göra. Ska iaf plocka fram lite kläder till felix sen blir de nog städa ihop lite på hans rum som han ha rivit som vanligt.


^mnkw


Desperate Housewives

Publicerat: 2009-10-06 | 20:16:01 i Allmänt
Ja nu vare ett tag sen de blev nånting, men de ha varit så mkt med sjukdommar och allt annat. Iaf så vaknade vi vid 8 i morse så då fikade vi lite sen gjorde vi oss i ordning och åkte in på birsta och köpte lite presenter till felix satt de är gjort, slipper man göra de sen. Sen for vi hem och la oss på sängen en stund och båda två tvärsomnade som två stockar, jätte skönt. Vaknade vid 17.00 och då gjorde vi lite mat sen har vi bara suttit hemma. Sitter och lyssnar på hockeyn nu, färjestad leder än så länge. Kl är 20.00 och de är bara 1 timme kvar tills Desperate Housewives börjar igen, ska bli så himmla kul, de är ju inte så att man har längtat lite lr. Iaf så kunde ja inte hålla mig igår så ja kicka in på youtube och råkade klicka in mig på avsnittet där man ser vem han gifter sig med. Jag blev så jävla arg på mig själv för de skulle ju vara en överraskning. Aja sagt och gjort. Nu ska ja göra saft till felix sen bädda ner oss och förbereda för kvällens aktiviteter.


^mnkw ^

RSS 2.0