badhuset

Publicerat: 2009-09-25 | 09:12:38 i Allmänt
Sitter nu här igen, felix vaknade vid halv 8 så då klev vi upp och greja lite. Nu ligger han och tittar på musses klubbhus. Ska snart börja bege mig hemmåt och packa ihop badkläder och greja lite innan vi ska åka ivög och bara med super duper brudarna. Felix sitter och tjatar om att han ska ha kolasås på en tallrik men icke sa nicke. Nu ska ja försöka få tag på patrik nyqvist som förmodligen har försovit sig som vanligt.

^mnkw

hockey

Publicerat: 2009-09-24 | 18:06:37 i Allmänt
En sån fruktansvärt långtråkig dag va de länge sen ja va med om, har i stort sett bara suttit vid datorn hela dan, va iväg på affärn en snabbis men de tog ju 5 min. Imorrn kommer löööön så då ska ja in på birsta och köpa en kofta på gina tricot som ja hittade idag, super mysig. Sen ska vi iväg på badhuset med emelie och nellie och bada och föhoppningsvis bli brun och fin också på samma gång. Får göra en dubbel-solning kanske. Sen blir de bara hem och förmodligen städa och bara slänga sig i soffan och kolla på tv. Hockeyn börjar snart så då blir ja bänkad i soffan som vanligt. Hoppas dom vinner ikväll nu då vilket dom förmodligen gör^^.


mnkw^

Greys Anatomy

Publicerat: 2009-09-24 | 10:52:37 i Allmänt
Igår så va ju dagen hyffsat lugn, pappa dom hem på kvällen när vi titta på idol och felix hade jätte ont i magen så jag masera han sen så helt plötslig ser pappa att han ska spy också sa de bara pang så va de spya i hela vardagsrummet sen vart de lugnt, måste ha vare nånting han hade ätit för han har mått bra hela natten. Vaknade vid halv 8 i morse av att mami kom hem och då klev vi upp och fika och myste på i soffan. Nu sitter felix och äter kolasås, gott lr ? Imorrn ska vi på badhuset med emelie och nellieoch busa, blir säkert jätte roligt. Sen vet ja inte vad som händer resten av helgen, antingen blir de en lugn helg lr så blir de fullt ståhej. På Onsdag nästa vecka börjar Greys Anatomy igen, längtar inte lite nu kanske. Fast mest tills när dhw börjar, skit spännande. Och inte blir jag frisk nångång hlr, snorar och hostar ständigt, har hållt på i 2 veckor nu börjar faktiskt lessna lite nu.  Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig iordning för dagens aktiviteter va de nu blir.


^mnkw

rubrik

Publicerat: 2009-09-23 | 16:45:47 i Allmänt
Vaknade 05.15 i morse när felix väckte mig och sa att vi skulle gå ner och fika ? aldirg i livet tänkte jag så vi slog på pippi uppe och låg och myste sen vid 7 ringde mamma då hade hon glömt nyklarna in så då fick ju ja pallra mig upp och öppna då. Då gick vi ner och fika på samma gång sen kolla vi lite på playhouse disney och bara sega. Sen ville felix gå ut och hoppa studsmatta så då gjorde vi de sen tog vi ludde och gick en långprommis i solen. Sen gick vi in och jag la mig på soffan en stund och filura medans han titta på film. Sen klev mamma upp vid halv 1 så då gick dom ut och jag gick upp och la mig, helt slut idag. Nu är de dom som ligger och sover och snarkar som små grisar. Har precis duscha så ska väl kanske klä på mig och torka håret.

I helgen blir de förmodligen paradisbadet om de finns ork. Pappa skulle åka upp till umeå kanske så de beror väl på han lite kankse. Sen ska ja bara ligga hemma och inte göra nånting. Gotta mig i soffan. Nästa helg ska vi åter igen kanske åka upp till loftsdalen med pattes family och mysa på , får se hur de blir. Nu ska ja blonda upp mitt hår lite satt de blir lite annorlunda, vilket jag förmodligen kommer ångra om några dagar.

en puss till patte också (K)


^mnkw

....

Publicerat: 2009-09-21 | 10:43:01 i Allmänt
Klev upp i morse och for ut till pappa på jobbet med tv.n som vi skulle slänga. Sen for ja hem och titta på våra bästa år och nu sitter jag här och funderar på om jag ska svika mitt eget löfte, vilket va att jag skulle stor städa idag, men de känns inte som om jag har speciellt mkt lust för de. De får nog bli nån annan dag. Igår åkte vi ut till mamma och hälsa på en sväng sen for vi hem och då ville felix gå till lekparken en stund så då gjorde vi de men de börja ju regna nästan på en gång så då gick vi in och åt massa godis och bara myste. Nu ska ja nog hoppa in i duschen och sätta fart på min trötta kropp.



^mnkw

nathalie.

Publicerat: 2009-09-17 | 19:07:07 i Allmänt
Gud vilken jävla skit natt i natt asså, Somnade hyffsat tidigt igår kväll sen vid halv 2 flög både jag och patte upp ur sängen och bara titta på varann som 2 fån sen gick vi in i köket och drack och somnade om den fick klockan bli halv 4 nästa gång ja vaknade av att han höll på att dö, han är super förkyld så de låter som om han inte får nån luft, jag knuffa på han lite så han vart tyst och sen somnade jag om åter igen sen vid 5 vaknade jag igen och då klev jag upp och drack igen törstig? sen så fick kl bli hela halv 6 innan ja vakna nästa gång av att felix kom sen somnade vi om till halv 7 så de har inte varit någon vidare natt. Patte sa imorse att när han skulle lägga sig igår kväll hade ja vakna och fråga vad han gjorde då hade han sagt att han skulle bara gå till köket sen skulle han lägga sig då hade ja tydligen börja tok grina fatt han skulle gå till köket, jag måste ju ha drömmt nånting just precis då för ja minns ingenting. Sen klev vi upp och greja lite och har bara tagit de lugnt felix ha varit på dagis sina timmar sen gjorde vi bara mat och har legat vi tv.n och slappa. Nu ligger jag och väntar på att idol ska börja så man har nångting att göra.


^mnkw

..

Publicerat: 2009-09-16 | 08:40:34 i Allmänt
Nu är kvart i 10 och vi har precis vakna. Felix slog på en film på sitt rum och jag sitter här. Ska väl plocka fram fika snart så han får i sig lite mat sen ska vi göra oss i ordning och fara ut till evelina och hämta lite saker. Patte är sjuk så de är ju jätte roligt för han själv vill ja inte andas å.t hans håll ens, hoppas man klarar sig , ;p . Nu ska ja lägga mig bredvid felix och titta på film och mysa lite.


^mnkw

i väntans tider

Publicerat: 2009-09-12 | 14:31:09 i Allmänt
Nu sitter vi här och väntar på att tiden ska gå så ska vi ta och åka ner till mormor och få lite mat, mums. Sen ska ja tillbringa kvällen med malin. Felix håller på att springer runt och tokar sig. Nu sitter dom på blocket och tittar på bilar, felix har lärt sig de där nu. Nu ska jag fixa iordning allting innan vi ska fara.


^mnkw

lazy town

Publicerat: 2009-09-12 | 07:24:32 i Allmänt
Felix vaknade halv 6 i morse, då la han sig och kolla lite på barnprogram. Men han som brukar sova till 9-halv 10 så man blir  lite chockad när de blir en tidig morgon. Iaf så ligger han och tittar på lazy town nu på sitt rum. Hade så himmla ont i nacken i morse när ja vakna, ja måste ha lega på nått väldigt konstigt sätt iaf. Nu ska ja krypa ner bredvid patte och gosas.

^mnkw

tre par skor

Publicerat: 2009-09-11 | 22:46:06 i Allmänt
Klev upp i morse och tvättade fram till 12 sen gick jag och la mig fram till 14.00 seb vart de ner till mormor och hälsa på lite. Felix somnade på deras säng så under tiden då for vi bort och hämtade ut pengar som jag hade fått och tankade, sen ringde niklas och sa att vi skulle komma dit efter 18.00 för dom skulle bjuda på middag, tacos ;D . Fick även laddaren till datorn så de känns ju skönt att de är fixat äntligen. Fick även 3 par skor av cicci gumman, skit fina. Åkte hem och tittade på idol och sen på kändisjungeln och nu sitter jag här och är en gnutta irriterad över att jag får blue screen hela tiden, illa men sant som en fisk i vattnet. Imorrn ska vi ner till mormor och fira morfar sen blir de träffa älsklings gumman som är hemkommen från umeå över helgen, de blir mys.  På söndag ska vi iväg till evelina och hämta lite saker som hon har lånat sen blir de nog bara att ta de lugnt på kvällen. Nu ska ja titta om de går nånting bra på tv,n och sen krypa ner i sängen med felix och snusa på han lite.

^mnkw

fotboll

Publicerat: 2009-09-09 | 20:46:27 i Allmänt
Mamma ringde och väckte mig vid halv 11 sen for vi in till birsta och bråka lite om min telefon som dom aldrig fixar så nu måste ja skriva ett brev o ch överklaga beslutet och shit. Hittade absolut ingenting jag ville ha förutom ett par super snygga skor, de får väl bli när de bli löning de kanske. Sen for vi hem och jag städa undan lite i köket sen ner till mormor och kolla vad hon gjorde och som vanlig höll hon på att städa ihjäl sig. Åkte hem och gjorde mat sen har vi kolla på fotboll, sverige-malta sverige vann med 1-0 malta gjorde självmål. ;p Nu är patte på bandyträning och jag sitter här och gär ingenting väntar på att de ska börja nånting sevärt på tv,n kanske. Imorrn ska ja in till stan med pappa och greja lite saker sen blir de väl bara hem och inte göra nånting mysa ner sig i soffan typ. Iförrgår kväll fick jag en super ide om att jag och mina käresta skulle möblera om lite i vardagsrummet, han vart inte glad man hjälpte till iaf. Svor och hade sig fatt de va lite jobbigt, jag skratta mest och sa vad han skulle göra.  :P Nu går de ett larm på en bil, förhoppningsvis inte min. Nä nu ska ja gosa ner mig i sängen med älsklingsfelix och bara mysa.

^mnkw

kalasas hit och kalasas dit

Publicerat: 2009-09-08 | 20:06:27 i Allmänt
Klev upp vid halv 9 imorse sen hoppa jag in i duschen och gjorde mig iordning sen vart de våra bästa år sen skynda mig ner till mormor om jag skulle hinna med dom och titta på huset vilket ja gjorde. Men vilket hus, hua va illa de va asså. Sen for vi upp till mami och åt lite sen for vi hem och felix har somna som en stock. Sitter nu och kickar på tv, går som vanligt inge bra där. I helgen kommer världens bästa malin hem ska bli så myyyys fast de är som de är, lider med dig gumman. Sen på lördag ska vi fira morfar som fyller 70 sen vet ja faktiskt inte vad veckan bjuder på. TVÄTTNING 07.00 på fredag morgon, de blir mys de. Inatt drömde jag en dröm och ville fan aldirg vakna hur bra som helst men ids inte förklara nu. :D Nu ska ja rööka så jag får ner nerverna på jorden igen.

^mnkw

möblera?

Publicerat: 2009-09-07 | 18:28:13 i Allmänt
Vaknade vid kanske 7 i morse då gick vi upp och fika sen frostade jag av frysen och städade lite här hemma. Patte kom hem sen gick vi ner till lekparken också svänge vi förbi hos mormor och fikade lite. Sen skulle felix absolut stanna där så då fick han väl göra de då. Imorrn ska vi iväg och titta på hus med mormor, hoppas de är fint. :D Sen kl 15.00 intar jag tvättstugan de ska bli så himmla roligt.^^ Patrik duschar och jag sitter här och tittar runt lite, tur att de finns så mkt att titta på, bara skit på tv med så där går de inte hlr att kolla. Funderar på om jag ska tjata på patte att han ska hjälpa mig att möblera om, vilket jag inte tror kommer gå vägen. Men isf får jag väl ta till mina egna starka musker och göra de själv då om de ska vara så himmla svårt. Nu ska ja in och skrämma han i duschan :D whooo ^^


^mnkw

tvättstuga

Publicerat: 2009-09-04 | 20:50:27 i Allmänt
Vaknade vid 7 i morse då slog vi på shrek och myste i soffan sen städade jag klä garderoben vilket va väldigt jobbigt, hua. Sen vid 14.00 va de tvätt så då gick vi och tvättade men eftersom mormors tvättstuga är så jävla dålig på torkining så gick jag och felix hem och hon gjorde klart åt oss, så nu har patte precis varit iväg och hämta tvätten. Chifen ringde och skulle ha skjuts så nu for och och gjorde de med så jag sitter här ensam och kollar på en super skit film som jag inte har sett 100 gånger. Felix somnade på en gång, han va super trött efter dagens aktiviteter. Imorrn är de födelsedagskalas för världens goaste tjej som har fyllt 1. Sen kanske jag förhoppningsvis hinner hem så ja kan se liiiiite av hockey iaf, skulle va trevligt. Igår vann sverige med 4-3 mot ryssland efter straffar så de va ju bra. Nu ska ja knyta mig och ligga och snusa på min lilla kille.

^mnkw

janne långben

Publicerat: 2009-09-02 | 09:27:29 i Allmänt
Ja nu har vi nyss vaknat och felix sitter och tittar på janne långben och myser i soffan. Ska snart klä på oss och gå ut och leka lite i lekparken, men felix tycker inte om lekparken som är vid oss så vi måste gå ner till min mormor för hennes är bättre säger han. Igår städade jag och de syns inte längre, lilla buspojken har dragit fram allting igen. Bara att börja från början. Igår va vi in på ikea en sväng, mamma köpte en tröja till felix vilket va väl lite behövligt, man ser inte att han växer men nu är alla tröjor för små. Tiden går fort när man har roligt. Funderar på om vi ska åka upp till mamma en sväng och hälsa på, får se om vi får tid för de. Nu ska ja lägga mig med felix och kika på film.

^mnkw

RSS 2.0