This world will turn your way

Publicerat: 2010-05-31 | 17:39:39 i Allmänt
Jaha nu sitter jag uppe hos mami och pappa, pappa skulle byta stötdämpare idag men nu orkar han inte så nu får jag köra med gungan 1 vecka till. Men desto fortare du kör desto bättre känns de, tur bara att de drar så lite bensin om de ska vara gasen i botten hela tiden. Ska snart ta och fara hem och greja iordning. Minns inte om ja skrev de igår men va ut till malin när patte kom hem från jobbet också for vi på macken och greja sen åkte vi hem och bara surra, ja tror jag håller på prata sönder henne, hon får inte en syl i vädret. Känner verkligen att jag måste prata ur mig. Även att de bara är skit som sägs men ändå kul. Patte är iväg med dubben och grejar på så dom lär ju säkert ha kul lr nått. Nu ska ja ner och se vad latmaskarna håller på med.


^mnkw

................

Publicerat: 2010-05-30 | 18:48:12 i Allmänt
kl är snart 19.00 och jag har TRÅKIGT !!!!!!

happy feet

Publicerat: 2010-05-30 | 15:22:55 i Allmänt
Det måste ha blivit nå fel på mig, jag behöver ingen sömn, är fan aldrig trött och jävligt rastlös är jag med. Patte börjar jobba vid 17.00 så då sitter man här helt ensam om inte nån rolig kanske kommer och hälsar på. Det kryper i kroppen på mig och vill bara springa runt halva jorden, men eftersom man är lat så orkar man inte de. Så om de är nån som vet nå roligt kan ni ju alltid höra av er. Va upp till mami förut och åt lite tårta sen så for ja hem nästa på en gång.  Idag flyttar gumman hem, ska bli så skönt att ha henne på hemmaplan igen.Till veckan ska vi måla om i hennes rum hos pappa hennes så de blir ju kul att bara mysa på. Nu ska ja se om de finns nån som har lika tråkigt som jag.
^mnkw

skit tråkigt.......

Publicerat: 2010-05-30 | 02:42:56 i Allmänt
Jaha nu sitter jag här, kl är snart 3 och jag är skit pigg. Fattar inte vad det har blivit med mig jag blir fan aldrig trött. Det är jätte roligt att bara sitta och glo när man håller på att få knoster. Har iaf varit ute och åkt bil med patte och dubben, de va ju roligt. Det är bara skit på tv.n så de går inte att kolla där hlr. Blir nog några avsnitt sex and the city skulle ja tro. Jag har ju bara sett hela serien 3 gånger så ja vet ju inte vad som händer. Nu ska ja försöka hitta på nånting med mig själv.

^mnkw

woooooow

Publicerat: 2010-05-29 | 14:07:25 i Allmänt
ojojoj vilken kväll, och vilken tant. orkar faktiskt inte förklara men lite psyk va de iaf. Somnade vid 08.00 imorse och sen vid 9.30 va ja super pigg så då skakade jag liv i dubben och han skakade liv i timmy sen drog jag med mig dom på en promenad till birsta, väldigt uppskattat. Nu ligger jag uppe hos mami och funderar över hur msn fungerar när jag vill se en sak men de går inte och jag är så jävla efter så jag lär nog aldrig få veta hlr. Patrik skulle jobba ikväll så då for jag upp hit tills han slutade. Sen ikväll får vi se vad som händer, ni kan ju komma med förslag.  =D=D=D=D Nu ska ja fortsätta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^mnkw

alvin&gänget

Publicerat: 2010-05-27 | 18:33:03 i Allmänt
Dagen idag började vid 09.00 mormor ringde och väckte oss då. Gjorde oss i ordning och sen for vi in till birsta och kika lite, sen for vi vidare till willys. Skjutsade patte till jobbet sen for vi upp till mami och jag solade lite så nu börjar de faktiskt ta sig. Imorrn ska Felix åka till umeå över helgen så han är super taggad och längtar jätte mkt. Förut va vi iväg till ica maxi och köpte alvin och gänget ettan och tvåan så nu ligger vi i sängen och kikar på de och äter fruktsallad. Patrik jobbar inatt så det blir bara jag och prinsen hemma ikväll. Nu ska vi återgå till alvin.

^mnkw

eawrtsdfgkj,lhkhgutyre

Publicerat: 2010-05-26 | 17:47:39 i Allmänt
Vad ska man göra, ska man skratta lr gråta ? Känner för att slå sönder massa saker och bara riva hela jävla jorden. Dagen idag har varit SKIT har varit irriterad och less och gråtfärdig hela jävla dan och det går ut över stackars lilla patte, tur för han att han fick åka iväg på jobbet så han slapp lyssna på allt jag säger. Hjärnan vill bara explodera av allt. Känns som om de är små fula människor som håller på att reta slag på mina nerver. Jätte trevligt inlägg men de är den ända sanningen för idag iaf. Nu ska jag gå och lägga mig och sova så när man vaknar om någon timme kanske humöret har lagt sig.
^mnkw

ny tv-bänk <3<3<3<3

Publicerat: 2010-05-25 | 22:20:26 i Allmänt
Vilken stressig/härlig dag. For in till birsta vid kanske 10.00 i morse med patte och mami och köpte super mkt nya kläder till felix. 3 kalsonger 10 strumpor 2 linnen 2 kortbyxor 1 jeans 3 mjukisbyxor 1 t-shirt 5 tjocktröjor 1 par skor 1 keps för bara 2000:- det är faktiskt enormt billigt att handla barnkläder. Fast felix va inte speciellt intressead av dedär för han fick en grävare av mormor och 6st bakugan av pappa så han hade bra mkt annat för sig. Sen köpte vi äntligen en ny tv-bänk, den är helt underbar och kan bara inte sluta titta på den. Även lite ljusstakar och småpyssel. Soffan och allting står i en ända röra för jag är för svag för att fixa allting när patrik jobbar så han får hjälpa mig när han kommer vilket han kommer bli jätte glad över. Sen har de inte hänt så mkt mer idag, funderar på om jag ska åka upp till mami en sväng och sola imorrn lr om jag bara ligger hemma och glor på nya tv-bänken kanske ;) Nu ska jag krypa ner till sängs och slå på beck och bara mysa med mig själv. När patrik kommer ska jag vara jobbig.
^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-24 | 16:33:18 i Allmänt
Igår så kom pappa och mamma och hämtade oss på morgonen också for vi upp hit och greja på lite. Sen på kvällen for vi till mormor en sväng och vart bjuden på lite mat. Då ringde dom från jobbet och hörde om patte kunde jobba natten så då gjorde han de och vi stannade kvar hos mami. Idag har vi varit in på birsta en sväng, men va så jävla trött så de vart inte så mkt. Tror bestämmt att jag ska åka in imorrn igen. Patte är fortfarande på jobbet och slutar kl 22.00 ikväll så då lär jag väl ska hämta han. Tråkigt väder är det också så himmla synd att de blåser.  Nu ligger det en apelsin och väntar på att bli uppäten så jag ska väl göra den till lags då.


^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-21 | 22:53:34 i Allmänt
Dagen idag började med att vi sov jävligt länge sen städa vi och greja på lite. Patte for in på skolan och då åkte jag och felix in på toysarusoch köpte en bakugan sen ner på fiskaffären och köpte lite saker till roffe. Fortsatte in på ica maxi och handlade lite hem och sen vart de hem och gjorde mat. Sen for patte ut till timrå för han skulle skjutsa pappa sin en sväng och då låg jag och felix och glodde på en film i väntan på han. For ut en sväng till emelie & adde och barnen lekte hejvilt. Jag fattar inte hur dom först orkar kuta en hel dag på dagis och sen håller dom på ända till 22.30 på kvällen. Jag blir trött bara jag tittar på dom. Felix har precis lagt sig han va helt slut i kroppen och här sitter jag. Patrik är ute och kör runt mattias vilket verkar jävligt roligt, lr inte . Imorrn är vi bjuden på midda uppe hos mormor satt de blir ju trevligt och umgås lite kanske. Nu ska ja slå på en beck film och bädda ner mig.

^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-20 | 20:49:51 i Allmänt
Jaha nu är läget så att jag orkar inte berätta om gårdagen men de va roligt iaf. Felix ringde mig vid 10.00 imorse och ville att jag skulle hämta han men då skulle mormor skjutsa hem han istället så när han kom så myste vi i sängen med 2 nya filmer som han tyckte va bra. Patrik jobbar nu ikväll och jag ligger här och är sugen på apelsin. Hoppas han hinner köpa innan han kmr hem. Kände nu att jag måste nog klippa ner mina naglar lite för de är skitjobbigt att skriva när de bara glider. Imorrn ska nathalie storstäda och nu jävlar måste jag göra det så jag får ta mig i kragen. Nu ska ja kika klart på hockeyn och sen sova.....


^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-19 | 08:53:30 i Allmänt
Sitter här nu, felix och jag har nyss vakna. Somnade nog hyffsat tidigt igår båda två. skit trötta. Patrik är nere hos martin och är förmodligen full, jag förstår inte hur dom ids börja halv5 på morgonen. Aja iaf så ska ja greja ihop lite här hemma sen kommer mormor och hämtar felix som ska vara uppe hos dom inatt. Han håller på att få knoster och vill packa redan nu. Man kan ju tro när man lyssnar på han att han aldrig får träffa varken mormor lr gammelmormor. Gullungen. Idag får jag bara inte missa våra bästa år, de  är så spännande nu och har missat de hela veckan så håller redan på att förberade mig inför det. Nu ska ja plocka ihop lite saker här så kanske de kmr en upd senare.
^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-18 | 19:24:31 i Allmänt
Morgonen började med att vi åkt med felix på dagis sen fpor vi till ica maxi och handlade nå frukost. Gjorde oss iordning och for in och fixade lite saker i stan sen for vi ut på birsta och bara gick runt och slöa och mumsa i oss lite glass. Sen for vi till stan igen och hämtade upp snaoe dubben och martin och in på birsta igen. Mkt birsta igen tror jag.  Sen for vi upp till mami och hämtade lite kläder som vi glömde i helgen. Också vart vi självklart bjuden på mat. Sen for vi hem och patte stack iväg på bandy och felix ligger och tittar på rorri och ska snart sova. Hockeyn börjar snart så då ska jag väl se den. Nu ska ja måla mina naglar och bara gosa ner mig.

^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-17 | 20:14:10 i Allmänt
Nu har äntligen solen gått ner, nu går det iaf att vara i vardagsrummet utan att man vill slå sönder nånting. Felix har precis lagt sig och sover nog sött om några minuter, han va super trött. Va upp till mami idag eftersom felix hade glömt sin rorri bil där. Hittade den tyvärr inte och den va inte hemma hlr så nu är de grin. Imorrn ska ja försöka ta min in på birsta om patrik orkar pallra sig ur sängen. Sen blir de nog inte så mkt mer, bara lata oss. Bara går det skit på tv,n också så de finns ingenting att titta på hlr, vilket är hur bra som helst. Nu ska ja lägga mig och glo film och bara mysa med mig själv.

^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-05-17 | 09:56:41 i Allmänt
Jaha nu är vi hemkommen från mami som vi har spenderat helgen hos, massa god mat och en aning för mkt alkohol på lördagen kanske. Tänkte ta en lugn dag idag och bara poa på och kanske åka in en sväng till birsta men så slår det mig att felix ska ju till doktorn idag så nu vart de lite ändrade planer och då vet vi ju att jag blir stressad när de inte går som planerat. Försöker få tag på mami men hon svarar ju inte som vanligt. Igår va ja ut till malin en sväng och patte och felix for till farmor och farfar. Sen gjorde vi inte så mkt mer. Igår när vi for från mami så glömde vi roffe så nu måste vi hämta han för felix är arg och har varit de sen igår. Han tror inte att mormor matar han. Nu ska ja fortsätta ringa mami så ja får något svar.
^mnkw

RSS 2.0