.nyblogg

Publicerat: 2013-02-09 | 20:15:00 i Allmänt
Nu äre såhär att jag nu för tiden befinner mig på nattstad!
 
Hoppas ni följer med!
 
http://www.nattstad.se/nathaliiew

A

Publicerat: 2013-02-09 | 19:59:27 i

Nu har frun i huset nyss duschat, skönt! Nyckan va tvungen att åka ner på jobbet nån timme så passar på att fixar iordning allt så de bara är att lägga sig sen. Elin sover såklart redan och Felix sitter och myser med mig i soffan, dock fortfarande sjuk men ändå! Vi taggar för att se mello och skämmas över hur jävla dåliga Sverige är. Inte haft ont i huvudet på 3 dagar så förväntar mig att vakna med de imorrn men håller då fan alla tummar att ja slipper.

Nä nu börjar de så nu ska vi se! Hejpa


Love

Publicerat: 2013-02-08 | 14:18:58 i

Jaha. Felix är sjuk än så de blir en lugn helg. Inge hockeyträning imorrn och Inge lek och stoj. Tråkigt för han. Man han måste se till att bli riktigt frisk! Nyckan har farit ner på jobb 2 och fyllt i några papper också skulle han handla lite. Elin sover och ja ligger helt utslagen i soffan och är så groteskt trött så de är inte ens roligt!

Elin är ju rolig hon. Förut HATADE hon välling. De va de sista hon ville stoppa i munnen. Bara mat som dög. Nu duger inte maten. Varken burkmat egengjord mat eller nånting, bara välling! Och jag har truga på med vanlig välling men hon vägrar gå ifrån ersättningen.. Hon spottar och fnyser när hon får de andra i munnen. Hur gör djur?! Bara fortsätta, hon kan ju inte vara utan mat. Mammas lilla gryn!

Nu har Nyckan börja om att han ska inte ha nån iphone5 utan han vill ha en samsung... Blir så le. Va ska ja ta dårå? För de kommer bli såhär att han tar en samsung och ja en iphone och sen ångrar ja mig och då är de för sent. Lika bra att ta en likadan så har ja ingenting att jämföra med! Nu vaknade kickan. Hej


Sjuk

Publicerat: 2013-02-06 | 21:27:16 i

Ja nu är vi hemma! Skulle egentligen stanna tills imorrn men då Felix vaknade super sjuk imorse så han knappt kunde sitta upp så packade vi ihop och for hem. Va gör man inte för smågrynen. Elin är iaf frisk än så länge. Peppar peppar att de håller i sig.

När ja vaknade imorse hade ja så sjukt ont i svanken. De är sån jävla smärta så ja vill vika mig dubbel! Får såhär en gång i månaden förmodligen när jag ska ha mensan (intressant vetande) tror ja. Skönt att de är borta imorrn iaf. Nu ligger vi och tittar på fotboll och jag ska snart krypa ner i sängen med mannen i mitt liv. Mysigt de! Gonatt och sov gott!


12 timmar!

Publicerat: 2013-02-04 | 09:10:53 i

Ja började på ett inlägg igår men sen ropa Felix och ja glömde bort att fortsätta. Vi är iaf framme i Vemdalen. Kom hit igår och vi njuter för fullt. Felix har lite feber idag så de vart en tråkig dag för oss. Sen ska ja tala om för er att våran dotter som inte ens va ute i fjäll luften igår deckade och sov 12 timmar i sträck utan mat! Vilken jävla natt alltså. Vi har sovit och sovit och sovit! Även fast hon inte va ute. Räckte tydligen att bara åka hit. Idag ska vi ut iaf och mysa på i härliga vädret. Men tror ni inte på fan att ja glömde pulkan? Hur smart är man. Man ska åka till fjällen och åka pulka en vecka också glömmer man pulkan!!!! Helt otroligt! Men men, vi har ju vagnen iaf så vi får dra den då. Hur tungdragen som helst i snön men de är bara bita ihop de! Nyckan for iväg och köpte Alvedon då de va slut till Felix också skulle han fixa liftkortet eftersom de hade blivit fel dagar på de.

Elin har precis somna och sover sin första sväng och sen när hon vaknar ska vi klä på oss och gå ut :) ha en trevlig dag! Hejdå


RSS 2.0