Love

Jaha. Felix är sjuk än så de blir en lugn helg. Inge hockeyträning imorrn och Inge lek och stoj. Tråkigt för han. Man han måste se till att bli riktigt frisk! Nyckan har farit ner på jobb 2 och fyllt i några papper också skulle han handla lite. Elin sover och ja ligger helt utslagen i soffan och är så groteskt trött så de är inte ens roligt!

Elin är ju rolig hon. Förut HATADE hon välling. De va de sista hon ville stoppa i munnen. Bara mat som dög. Nu duger inte maten. Varken burkmat egengjord mat eller nånting, bara välling! Och jag har truga på med vanlig välling men hon vägrar gå ifrån ersättningen.. Hon spottar och fnyser när hon får de andra i munnen. Hur gör djur?! Bara fortsätta, hon kan ju inte vara utan mat. Mammas lilla gryn!

Nu har Nyckan börja om att han ska inte ha nån iphone5 utan han vill ha en samsung... Blir så le. Va ska ja ta dårå? För de kommer bli såhär att han tar en samsung och ja en iphone och sen ångrar ja mig och då är de för sent. Lika bra att ta en likadan så har ja ingenting att jämföra med! Nu vaknade kickan. Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback