eheehehehehe

Publicerat: 2010-10-31 | 23:58:06 i Allmänt
Jag är tröööööttt. måste verkligen sova nu om jag ska orka med allting imorrn. Men hur ska ja kunna sova då ? ingen som vet! Iaf så va vi bort till mami förut som sagt och dom va bara bitter dom. Inte alls kul. For till mormor istället i hopp om att ha nån att prata med. De gick tungt där också. Börjar starkt fundera på om mina nära och kära har börjat lessna på mitt prat? Isf är inte de okej. Kan ju va ganska skönt att jobba imorrn ändå, för dom på jobbet lessnar aldrig på de ;D lr jo de gör dom faktiskt. Nä nu äreee kväll. Gonatt och sov jävligt illa =)
^mnkw

efetr

Publicerat: 2010-10-31 | 16:12:54 i Allmänt
Jaha nu ligger det till så att nattis är på super humör idag. Glad och allmänt jävla trevlig bara. Så haru vare elak mot mig så är de förmodligen en bra dag att berätta det på. :) Igår kväll va vi bort till mormor en sväng och fika och då skulle felix stanna kvar där. Då gick jag hemöver och duschade och slängde mig i soffan. Sen prata jag med malin vid 21.00 och då vare tydligen fest. Jag hoppade i kläderna och for i 300 bort till korsta där hon va med nina och sandra. Mkt trevlig kväll måste jag säga :) Har precis kommit hem och funderar på om jag ska städa ? Orkar jag de idag, känns tungt. Ha vare ut till morbror och hämta lite saker, även en tv till Felix. Han vart nöjd och glad iaf. Sen en sak till. Jag älskar verkligen biffen och findus men när dom ska ligga på datorn och klösas och bara va uppe i ansiktet på mig vill jag bara veva dom genom rutan. För 1 min sen drog den en repa i fönstret och slog sönder en lampa. Jävligt onödigt gjort av dom. Bigsis ringde förut och dom kommer förmodligen hem på tors -fre nångång. Blir lite ensamt och tråkigt. Också saknar jag ju självklart agnes ju. Mosters super flicka. Fattar inte varför jag inte köpte godis när jag ändå va nere i stan ? Jag är så jävla vimmsig så de är inte klokt. Ska snart ta och packa ihop allting och dra en repa bort mot mami och bli bjuden på lite kaffe. Skulle inte sitta fel nu de =)
Sen angående mobilen så håller den på att torkar upp nu, men ser liksom att fukten har dragis ihop sig. Men har blivit svårt att ringa till mig och de är jävligt krångligt att skicka sms, får oftast försöka flera gånger. Också självklart får vi inte glömma det eviga systemfelet som alltid kommer upp. Ska se om mami har nån extra som jag kan ta av henne. Va äre som är på tv.n ikväll ? Måste ju finnas nånting annat är antikrundan och aktuell? Vart är alla såpor ? skilda världar, sunset beach, cityakuten, arkiv X, allting sånt som alltid gick på tv,n när man va liten, lr varför inte vita lögner ? Undra ja om jag inte har fått prata på länge. Nu ska jag lägga ner och börja packa ihop sakerna. BYEBYE
^mnkw

FUNNY

Publicerat: 2010-10-30 | 16:14:00 i Allmänt
Idag är en sån där super rolig dag, gillar allting med båda gårdagen och denna dagen. Hualigen säger jag bara. Kan man vara så jävla lik varann satt de blir rena rama helvete. :) Ibland funderar man ju. Iaf så är de skit väder och jag ska snart hoppa in i duschen och åka ner till timrååååå. Sen efter de måste jag ut och springa. Skönt! Man kan ju hoppas att kvällen blir till de bättre iaf. :) Måste bort till mormor en sväng också innan jag drar mig neröver. Bara skit äre på tv.n också. Igår vare en väldigt trevlig tjej som pajja min mobil, känns jävligt illa idag. Need it. Måste kika efter en ny då. Har världens fuktskada, man ser så mkt på displayen. Nä nu måste jag sätta fart :)
^mnkw

ehe

Publicerat: 2010-10-29 | 11:24:13 i Allmänt
Nu är jag vaken och är faktiskt på bra humör också. Skönt de känns. Ska snart hoppa in i duschen sen åker jag iväg på birsta med sexy. Måste hitta ett par jeans ja, ganska less på mjukisarna nu. Kan ni tänka er att jag just sa de ? Otroligt. Agge och jens ha åkt tillbaka till umeå idag och kommer hem nångång till veckan kanske ? Fick inte riktigt nå svar om när dom skulle infinna sig igen. Kommer blir fruktansvärt tyst men de kanske är bra för huvudet det. Nä nu måste jag duscha sen hörs vi inte mer i heeelgen.
^mnkw

let there be love

Publicerat: 2010-10-28 | 23:18:53 i Allmänt
Kan man säga njaaa kanske ? Sitter och väntar på att film så ladda klart så man kan krypa ner och bara mysa. Lär nog somna ganska fort så mig äre ingen idé att prata med. Ruskigt trött idag faktiskt. Bara skit på tv,n med också är jag för orkeslös för att hämta dosan. Vart inge springa ikväll, tränar ändå ja :D Genom att bara finnas till kanske. Imorrn äre en nattis dag, en hel dag att göra vad jag vill och hur jag vill. Ska njuta sönder hela dagen och helst bara ligga på rygg också. Skönt! Jaha nu vart de helt plötsligt paradise hotel, de orkade jag se tydligen. Jag är såååå trött. Nä nu ska jag mysa ner mig under täcket. =) bye!
^mnke

eh

Publicerat: 2010-10-28 | 10:33:13 i Allmänt
Aha, nu sitter man på jobbet. Allting känns betydligt bättre efter lite sömn. Mitt humör är kanske inte de bästa när jag är trött som en gris. Iaf så har man några timmar kvar på detta ställe sen måste jag i 300 hem och fixa med allting. Funderar på att åka in på birsta en sväng? Om jag får med mig sexy då vill säga. :) Annars händer de inte så mkt. Allting rullar på och är som vanligt i stort sett. :) Träningsvärk har jag idag också, fy satan. Tror de vart lite för hårt igår. Men bara påre igen så gåre över. Hurtig ja. Nä nu ska jag återgå till jobbet satt tiden försvinner. :) byebye lovers.

^mnkw

förbannad ja. =)

Publicerat: 2010-10-27 | 21:03:58 i Allmänt
kan man få tillåtelse att göra ett hatiskt inlägg tro ? Trodde de skulle gå över efter att jag hade sprungit men inte gjorde de de inte. Iaf så nu för tiden så hatar jag musik. Vill inte höra skiten i mina öron. Sen är jag irriterad över jobbet med tror ja. Ruskigt less på allting men jag vet egetnligen inte riktigt vad jag är irriterad på. Skulle vilja sitta och fläska i mig max och allt jävla äckel man kan hitta. Undra ja om mensen är på G eftersom humöret är på topp. Skulle kunna springa ett varv till bara för att se om jag får ut allting då. Sen är jag less på vädret, kanske är de som gör att man vill bara krypa under jorden ? De regnar och är tråkigt. Vart är sooolen ? Nä nu ska jag inte dampa sönder nå mer.............................
^mnkw

yeah

Publicerat: 2010-10-27 | 14:31:16 i Allmänt
Nu är nattis trött må jag lova. Hualigen. Nästan nyss sluta och man hinner inte mer än göra de hlr så ramlar de in sms om jobb. Så nu har jag massor att inte se fram emot. Ikväll ska jag va världens jävla myskväll. Bara ligga under täcket och se på film och knappt röra ett finger. Sen har min kärlek växt nå så otroligt mkt till iphone 4. Need one! Ska ta en ny på telenor och bara förlänga de, min bindingstid har ju gått ut nu :D wiiie. Överlycklig över de. Sen så ringde jag för skojjs skull och tittade mitt saldo idag, hur mkt jag har ringt för från 17/10-27/10 vilket resulterade i 700 kr. Undra va fan jag gör alltså. Man blir nästan rädd när man få höra sånt där. Och månaden är inte över än. Sitter hos mami nu och ska snart bege mig härifrån och iväg på nytt. Aldrig en lugn stund. Får se om jag hinner springa ikväll, tror inte de men ska för allt i världen iaf försöka. Nu ska jag packa ihop mig och dra vidare till gå :)

^mnkw

Its like wishing for rain as i stand in the desert

Publicerat: 2010-10-26 | 22:00:40 i Allmänt
Tur att de inte känns att man ha legat och dega i 3 dagar. Kvällens springtur va ingen lek inte. hualigen. Ska snart hoppa in i duschen och sen raka vägen ner i sängen för imorrn äre jobb som väntas hela dagen. Kvällen hoppas jag erbjuder nånting roligare än att sitta i soffan och glo på tv. :) Färjestad vann såklart kvällens match också. Känns riktigt bra faktiskt, iofs så visste jag ju att dom skulle vinna men man blir ju glad iaf. Nä nu duschen.
^mnkw

ffghh

Publicerat: 2010-10-26 | 15:14:51 i Allmänt
HEEEEJ säger jag bara. Haft mkt och gjort så de har inte blivit av så mkt bloggande på sista tiden. Allting flyter på som vanligt förutom att vi har trasiga rör i ett badrum så de flyyyyter där inne nu. Väntar på att nån kille ska komma och fixa de.  Ruskigt jobbigt faktiskt. Måste iaf ut och springa idag för de har inte blivit gjort på flera kvällar. Man springer inte med ändå svullar man max, INTE BRA! Ska vänta på att den där gubben kommer sen ska ja iväg ut. Måste bli gjort innan man hamnar på latsidan igen. Sen ska jag åka iväg till mami och förmodligen bli bjuden på middag, man kan ju hoppas iaf. Nä nu orkar jag inte sitta mer. byyyye
^mnkw

plös

Publicerat: 2010-10-25 | 09:27:39 i Allmänt
Jaha nu har jag kommit heeeem, alltid ett jävla fläng runt om i gårdarna. Felix är på dagis och de tyckte ju han va roligt. Han ska förmodligen till mormor en sväng sen för mormor från umeå har kommit ner så då ville hon träffa han. Kul för dom, lr nått annat. Helt otroligt att man ska behöva börja morgonen med kärleks sms från baby. Hon har de lite tufft på jobbet och väntar på att jag ska komma och ta över. HAHA jag lider med henne jävligt mkt faktiskt. Får väl se om hon överlever när jag kommer sen. Det värsta är att jag har ingeting att göra idag innan jag ska iväg mot stan. Lär väl få sitta av tiden bara och vänta. Jävligt tråkigt. Kanske damsuga idag med ? Ska iaf plocka ihop kläderna som ha torka också skulle jag verkligen behöva sova en stund om jag ska orka idaaag. :) Tänkte iaf hoppa in i duschen nu så hörs vi ikväll när jag har slutat vilket är 21.00 =) HEEJ!
^mnkw

bigsis

Publicerat: 2010-10-24 | 21:44:13 i Allmänt
Jaha nu vart man tvingad att skriva ett inlägg om min kära bigsis angelica persson...... Iaf så är hon jävligt lat och pratar fruktansvärt mkt. Jag får aldrig en syl i vädret. Tror jag ha skratta så stenhårt idag satt jag nästan kissa på mig. Hon är helt sjuk i huvudet. Men I LOVE henne ändå. Funderar på om jag ska ut en sväng men känns som om jag fastnade i soffan men NEJ NATHALIE ut för fan. Jag måste liksom jaga mig själv idag tror ja. Har haft 2 slappdagar så nu får de bli nån jävla motta. Nä men vi höööörs väl då. BYEBYE BABY

wiiie

Publicerat: 2010-10-24 | 14:05:11 i Allmänt
Nu har det blivit som ett litet glapp i bloggen, hinner inte med den just nu. Så mycket som händer så bloggen ligger lågt ner på listan. Alvin ska iaf flytta idag, hem till anna! Det blir bra för han de, felix bryr sig inte ens om han. Findus och Biffen ha varit ute idag och jag är så rädd att dom springer bort. Mina bäbisar. Ska snart ta och duscha och åka iväg på lite äventyr. Mkt mysigt. Har städa hela dan idag så nu är det kliniskt rent i alla hörn som finns. Det är också jävligt skönt. Imorrn äre jobb och jag bara uffa och spy och blä och vill bara ligga ja. Helt slut. Sen äre kallt och jävligt, de gillar jag inte hlr, vill ha sommar ja. Dagen då snön faller kommer jag förmodligen sitta och grina som en 2 åring. Hatar vintern ja. Aa nu måste jag göra ett ryck så man kommer iväg nångång :)
^mnkw

Lindgården

Publicerat: 2010-10-22 | 10:20:03 i Allmänt
Jaha nu sket sig allting igen då. Vart tvungen att åka och jobba så hoppas ni har en jävla bra dag och tjänar väldigt lite pengar :)
^mnkw

hie

Publicerat: 2010-10-22 | 10:03:00 i Allmänt
Jaha nu är vi vakna och jag har precis upptäckt att bloggen är mongo. Det är tydligen streck över allt man skrikver lr så äre jätte stora bokstäver, fan va nice säger jag. Ruskigt less man blir på sånt. Aja iaf så är de snorkallt och jag vill inte ens sticka ut huvudet. Idag ska jag lägga ner min tid och energi på att umgås med min kära vän malin, hon har saknat mig så man måste ju offra sig lite. Pojkarna sitter och spelar fifa och är på dåligt humör men de är väl som de brukar då kanske. Funderar på om jag ska ut och springa nu lr om jag ska ta de ikväll istället. Ganska sugen nu faktiskt. Men som sagt så äre satans kallt också. Nä nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. byebye.
^mnkw

RSS 2.0