minus grader

Publicerat: 2009-12-17 | 19:24:31 i Allmänt
Nu närmar sig julen med stormande steg. Mysigt att de kom lite snö iaf, men vet inte om det är så mysigt med 16 -, känns inte som de iaf. Igår va vi upp till mami och hämta bobben sen for vi hem och bara tog de lugnt. Imorse städa vi ihop lite hemma och sen for vi upp till mami igen och nu är hockey och kl börjar bli mkt så vi blir nog kvar här tills imorrn. På lördag ska vi ut till timrå och fira patte som fyllde år igår, de kan bli roligt. Till veckan ska ja förhoppningsvis köpa en ny mobil som jag suktar efter. Nu ska ja fika frukt till Felix sen blir de hockey igen.

^mnkw

uva

Publicerat: 2009-12-12 | 00:37:04 i Allmänt
Jag är trött kan inte sova kl är mkt och de är as varmt, så är läget just nu. Kvällen har jag spenderat fram för tv,n och kolla på idol, som slutade med att erik vann. Dagen har varit lugn och tråkig bara suttit och hängt. Igår va de hockey så då titta vi på den och färjestad vann ju då såklart, som alltid när ja tittar. Imorrn äre hv71 och de kan bli lite värre de. Sitter just nu och väntar på att p.n ska göra nånting uppskattat lr roligt. Felix har haft en skrikdag idag , har varit jätte roligt att skrika och vara högljud hela dan, så ganska trött i huvudet nu faktiskt. Nu ska ja lägga mig ner på kudden och invänta min sängkompis. John Blund.

^mnkw

.........

Publicerat: 2009-12-09 | 17:50:18 i Allmänt
Jag hinner inte med denna blogg allså. Iaf så har tiden som varit gått så himmla snabbt så de är helt sjukt. Handlat klart alla julklappar idag så de är super skönt att de är gjort. Felix skulle se på Barnprogram men han springer bara runt hela tiden så så mkt tittar han. Iaf så har Vi julat här hemma så de är myspysnu, bara snön som saknas. Patte är i timrå och fixar en dator med christian så nu är i ensam hemma och väntar på att kl ska bli sovdags då vi får slänga oss i sängen, lika trötta båda två. Nu har ja inge mer att förtälja.

^mnkw

RSS 2.0