RUBRIK

Publicerat: 2010-04-30 | 12:19:10 i Allmänt
Gud va trevligt de är att vara sjuk, feber och hosta och allt där i mellan. Va meningen att vi skulle åka ut till mami och pappa ikväll och grilla och mysa på, men som sagt så är man så sjuk så man räknar sina sista timmar så hoppar vi de. Tror fanimig aldrig att jag ska bli frisk. Felix ligger här och leker med sina nya bakugan och vill absolut inte vila en stund med mamma fast han klev pp 05.15 imorse. Helt otroligt, vad får ungarna all energi ifrån. Nu ska vi fortsätta titta på musse. Ville bara tala om för er att jag lever !!!!!!!!!!!
^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-04-28 | 07:36:58 i Allmänt
Igår när vi vaknade gjorde vi oss iordning och for upp till kramfors på dollars med mami. Och jag tror att kramfors luft ikke va bra för varken mig och felix för vi vart sjuk så nu får vi dras med hosta feber och förkylning. Men mår  bättre idag iaf. Ska snart åka hem till älsk och krypa ner och mysa mig frisk tror ja. Dagen idag ska bara vara lugn och inte några hastiga rörelser. Felix har fått en basketboll och basketkorg och fotboll och fotbollsmål så han är så lycklig. Och det bästa med allting är att han verkligen har slutat med tutten nu. Han har inte haft någon tutte sen i söndags så är så himmla stolt över min lilla kille. Han väntar med spänning tills på fredag då han ska få paket av mormor fatt han har varit så duktig att sluta. Han har valt ut bakugan, som om han itne har tillräckligt med dom tycker jag. Nu ska ja se till satt jag får med mig allting hem satt vi kan åka nu.

^mnkw

RUBRIK

Publicerat: 2010-04-26 | 11:13:26 i Allmänt
Vaknade imorse av att mamma ringde kl 06.40 och sa att hon hade slutat. Fick skit panik för hon brukar ju inte sluta förns 07.00 nångång så då vart de stressen men lyckades få med mig nycklar mobil internet pengar tvätten så ja lyckades jävligt bra ändå. Kom iaf upp till mami och fikade lite sen gick jag och felix ut i solen och har precis nu kommit in. Han höll på att hoppa sönder studsmattan ett tag där. När mammsen vaknar ska ja verkligen tjata om att hon ska följa med in på birsta och bara känna lugnet ett tag. Men känner jag min mamma rätt så blir de tvär nej för hon ska sitta ute i solen. Pappa har åkt till östersund idag och blir där tills på onsdag för idioterna där uppe vet inte hur man jobbar, lr nått sånt. Så mamma känner sig säkert mörkrädd och osäker så därför vill hon ha oss här. ;) Ja som ja sa så åkte vi tidigt imorse och patte skulle på möte kl 10.00 så ja misstänkte att han inte hade ställt väckaren för han brukar förlita sig på att ja väcker han jämt. Så ringde han vid kvart över 8 och han hade faktiskt ställt väckaren men inte vaknat av den så de va ju tur ja ringde då. Utan mig skulle han sova bort hela livet tror ja. Nu är felix svält hungrig säger han så de är väl bäst jag fixar nånting till han då.

^mnkw

massa skit.

Publicerat: 2010-04-25 | 20:13:33 i Allmänt
Tänkte bara tillägga att patriks lag förlorade om de va nån som undra. Sen till de viktiga, Felix har besämt att han ska sluta med tutten idag så nu har han inte haft den på hela dagen. Det va lite tårar och snyft när han skulle lägga sig fatt han inte hade den men han va samtidigt jätte stolt över att han hade slängt bort dom också. Så duktig min kille. Sen pratade han med mormor nu ikväll och brast ut i tårar då också för han skulle dit och sova men mormor skulle infinna sig på lindgården inatt så de vart de ingenting med. Imorrn skulle hon plocka upp oss när hon for hem från jobbet, så han får väl gosa med henne dårå. Kommer inte ihåg om ja skrev de igår med iaf så tog HV71 SM-GULD så jävla skönt fast ja hatar dom, men vem som helst utom djurgården. Patrik smsa nu om att han va hungrig så nu skulle ja tydligen ställa mig och göra potatisgratäng mitt i jävla natten, lr ja kl blir väl 21.00. De är väl bara ta på sig kockkläderna och sätta igång då. Nu vart de mer skit än de egentligen skulle bli. Och mami jag vet du sitter och snokar i bloggen nu så gå från datorn och börja jobba!
^mnkw

Glader!!!!

Publicerat: 2010-04-25 | 17:06:38 i Allmänt
Sitter här och äckel solen stirrar sönder tvn, tror jag ska köpa nå jävla stora rullgardiner som ska va nerdragen så fort solen ens kikar fram lite. USCH. Iaf så vaknade jag i morse och försökte få liv i patrik nyqvist, ungefär efter 2½timme så vaknade han till så då tjatade jag sönder hjärnan på han satt han hjälpte mig att möblera lite och som vanligt va han skit grinig hela tiden fatt allting va så jobbigt. Imorrn kl 07;00 står tvättstugan ledig men vette fan om ja orkar kliva upp då så de kanske får vänta ett tag med det med. Nu ska vi klä på oss och gå och titta på bandyn sen ner till mormor och prata med den där hunden dom har skaffa som felix håller så kär. Med andra ord SKIT SOL!
^mnkw

<3

Publicerat: 2010-04-22 | 21:42:03 i Allmänt

Också bara att jag älskar den här pojken OTROLIGT mycket <3 mammas ALLT !

ett extra panik inlägg .

Publicerat: 2010-04-22 | 21:39:59 i Allmänt
TÄNK OM HERR NYQVIST KUNDE KOMMA HEM NÅNGÅNG SÅ MAN FICK ÅKA OCH KÖPA CIGG INNAN JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ ETT NERVSAMMANBROTT HÄR HEMMA!
de va allt jag ville dela.

``

Publicerat: 2010-04-22 | 17:40:21 i Allmänt
Dagen har varit så att vaknade imorse och gjorde ingenting typ, felix väckte mig kl 06:00 jag trodde ja skulle coola av. Iaf så gick han på dagis senare och jag gick hem och kollade på DirtyDancing. Sen låg vi bara och jag kände att jag vart väldigt sjuk när kl började närma sig möte på arbetsförmedlingen så då avbokade ja de, som tur är så känner jag mig mkt bättre nu ;) . Iaf så hämtade vi Felix på dagis sen gick han till gammelmormor medans jag for och köpte en borste vilket va typ 10 min sen åkte vi och hämta han och gjorde lite mat. Patrik har farit på jobbet och felix och jag sitter här i varsit hörn på soffan och bara stirrar på varann. Ska snart förbereda för dusch och kvällsrutiner sen blir de sängen på en gång. Som vanligt är jag så trött så ja håller på att somna sittandes. Iaf så är det ett jävla tjat om vad alla ska göra på sista april, ta och skit i de tycker ja om du inte är 14 och ska på fagga!!!!! USCH! Iaf så ska vi åka upp till mami då och grilla och felix ska väl få se på en brasa sen blir de raka vägen hem och hålla sig inne så man slipper se alla fyllproppar! Nu har felix smällt i sig en hel skål med glass utan att fråga om hans mamma vill smaka, tror ja måste killa han lite. Nu vill felix duscha !

^mnkw

birsta

Publicerat: 2010-04-21 | 15:16:03 i Allmänt
Vaknade i morse och då slog vi på en film och låg kvar i sängen och myste bara. Sen när vi klev upp tittade vi på våra bästa år och felix satt och tjata om att han inte ville se de. Ringde mami som ville att vi skulle åka med på birsta så  då gjorde vi de. Felix fick ett par skor och jag fick ett par älsklings mjukisar, hur sköna som helst. Nu sitter vi och väntar på att patte ska komma hem så ska vi åka och köpa en cykelhjälm till felix så vi kan ut och cykla i fin vädert. Skavsår har jag med både på hälen och uppe på foten så nu vet ja inte vad jag ska ha för skor längre. Känner mig allmänt less idag, kanske beror på att jag har möte på arbetsförmedlingen imorrn vilket är skit jobbigt, sen på fredag ska ja till tandis. hua. Nu kom patte.
^mnkw

kramfors

Publicerat: 2010-04-20 | 18:49:43 i Allmänt
Dagen började med att vi klev upp och gjorde oss i ordning sen for vi ut till pappa på jobbet och hämtade hans bil för våran bil har varken stötdämpare lr bromsar. Iaf så efter de så for vi upp till dollar store i kramfors och bara kika runt lite. Sen for vi upp till mami och hämta felix och då bytte vi bil med henne igen, sen for vi tillbaka till ragn sells och hämtade våran bil igen och for hem. Felix kollade lite på film och tog ett bad och nu ligger han i mammas säng och gosar. Patrik jobbar och här sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja satt de finns nånting att titta på. Nu ska ja greja ihop lite och bädda ner mig i soffan.
^mnkw

vindar!

Publicerat: 2010-04-19 | 21:29:57 i Allmänt
Dagen började med att vi vaknade och klev upp vid halv 9 tror ja hon va så då gjorde vi oss i ordning och for iväg och tränade sen åkte vi hem och jag somnade som en stock. Älskis väckte mig vid 17.20 och sa hejdå för han skulle åka och jobba. Solen sken ute och jag hade ingenting att göra så då gick ja på en promenad, synd bara att de blåser så mkt. Imorrn ska vi åka upp till Hudiksvall på Dollar med Pattes mamma och kika lite. Mammas älskling ringde förut och frågade om han fick stanna hos mormor tills imorrn så jag får väl sukta efter han en dag till då. Sitter nu och kollar på hockeyn och de blir fan aldrig någon mål, skit tråkigt. Patrik kommer väl snart så vi får bädda ner oss och titta på lite filmer vi lånade av sara&hans. Är inte så mkt mer som händer just nu faktiskt förutom att Roffe alltid slänger ut maten. Börjar fundera starkt på om han inte tycker om den för så fort han får ny mat så krafsar han ut allt och sen vänder han på skålen!? knäppt! Och den här askan som ska inta sveriges gator VART ÄR DEN? Alla tjatar och gnäller men ikke kommer de nånting lr. Nu ska ja måla mina naglar och kolla klart på ishockeyn.
^mnkw

.,

Publicerat: 2010-04-18 | 08:00:22 i Allmänt
Dagen igår började med att vi pallrade oss upp ur sängen och började städa ihop här hemma lite. Sen for Nyqvist på ica och handlade lite grejs sen for vi ut till Sara för hon fyllde år igår.
Så gårdagen bestod av tårta mat och lite hockey. Sen på kvällen for vi och mötte mami och pappa för att ta Felix cykel. Nu sitter vi här, Patrik sover Felix sitter och leker med bakugan och jag sitter vid datorn. Idag ska Felix åka upp till mormor och gossa med henne, så vid 12 ungefär skulle pappa hämta honom. Undra vad man ska göra idag då när inte grabben är på hemmaplan?! Nu ska jag iaf plocka fram lite fika åt honom.
^mnkw

=D

Publicerat: 2010-04-15 | 08:44:37 i Allmänt
Igår kväll så satt vi bara hemma och myste ner oss framför fotbollen och sen när man kände att man började bli riktigt trött då kommer lilleman gåendes skit pigg. Då gick vi in i våran säng och la oss och han låg och gjorde världens miner satt man va ju bara tvungen att skratta. Kl va väl ca;02.00 innan han la igen sina små och då gjorde ja de ja med. Nu sitter vi här, Felix lägger puzzel, Patrik sover och här sitter jag. När Herr Nyqvist vaknar ska vi åka upp till mami och lägga på sommardäcken och tvätta bilen, vilket patrik har tjata om en vecka nu. Allting känns så uppåt just nu, de händer så mkt och allting bara flyter på för en gångs skull, våren är här och allting är bara allmänt underbart. Nu ska ja krypa ner och gosas.
^mnkw

VÅR ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Publicerat: 2010-04-11 | 19:17:41 i Allmänt
Just nu händer det mycket roligt i mitt liv faktiskt, våren är här och solen bara tokskiner och förmodligen ska de bli lite förändring i familjen snart, ska bli så härligt när allting är klart. Sitter hos mami nu och väntar på att herr nyqvist ska sluta så ja får åka och plocka upp honom och sen hem och sova. Imorrn kommer LOST säsong 5 längtar som ett tok. Imorgon är de även mkt annat inplanerat, har så fruktansvärt mkt att göra så de blir nog att kliva upp kl 05:00 om ja ska hinna med allting. Annars rullar allting på som vanligt. Va på claes ohlson idag och köpte en startsladd till felix fyrhjuling så nu går den som den ska. Felix sitter här och äter frukt och leker med nån snurra. Nu ska ja slänga mig i soffan och dra ner dom 2 blå en stund tills jag ska åka.

^mnkw

APELSIN!

Publicerat: 2010-04-07 | 18:58:55 i Allmänt
Nu sitter jag här igen vid dumburken och väntar med spänning på att hockeyn ska börja. Fruktansvärt less blir ja iaf, poppade popcorn som ja råkade salta sönder totalt och är skit sugen på apelsin men felix sover och patrik är i njurunda kanske ? Så de verkar som att jag blir utan apelsin ikväll. Även att jag bara hade en popcorn påse också. Iaf så har dagen varit skit lång, jag har inte mått speciellt bra så vi har bara lega och dega och myst framför tv.n idag. Nu ska ja bädda ner mig och slumra lite till hockeyn. <3
^mnkw

RSS 2.0