uauuauauauu

Publicerat: 2010-01-21 | 09:49:35 i Allmänt
Nu är vi nyvaken och bara sitter och myser. Ska försöka få med mig lillen ut en stund om han kan slita sig från allt han håller på med. Nu är de inte länge kvar innan vi åker till fjällen, ska bli ganska skönt att komma bort men hur ska ja klara mig utan mami i 5 dagar :O ? Tjorven, vilken jävulska människa de är, smartast på jorden. Nu ska ja jaga ner felix i kläderna så han följer med mig ut.

GRATTIS SNAOE <3

^mnkw

guld naglar.

Publicerat: 2010-01-20 | 08:36:29 i Allmänt
Igår låg jag och sov nästan hela dan, kände verkligen att de behövdes. Sen på kvällen tror patte att vi ska lägga oss så då gör vi de men jag är ju absolut inte trött så när han har somna målar jag hans naglar i skinande guld färg, vart jätte fint. Imorse när han vakna hade han leendet på läpparna och bjöd in mig på toaletten för att skåda naglarna som han tyckte va så himla fint så då pussade han mig tack och sen for han på skolan. Ungefär så gick de till :O. Nu sitter Felix och jag och bygger puzzel och kollar lite på elias. Igår när jag hämtade han på dagis satt han och grinade och hade tydligen gjort de länge, pga att han inte mådde bra. MEN VARFÖR RINGER DOM INTE ?! jag blir galen på sånt där. Aja iaf så nu ska vi spela superdeckar spelet och pussas.

^mnkw

2010

Publicerat: 2010-01-13 | 15:41:16 i Allmänt
Hinner absolut inte med nånting just nu. Vi börjar en bit tillbaka och berättar lite om vad som har hänt. Julafton spenderade vi dagen i timrå och öppnade paket och bara myste på sen på kvällen for vi ut till micke och myste vidare och åt mat och hade oss. Sen vart de raka spåret hem till mami efter de och körde lite bilbana och bara tog de lugnt. Sen den 25 dec firade vi niklas som fyllde år och på kvällen va vi ut tror ja om ja minns rätt. Sen vart de nyår och då kom malin hem till mig tror ja åter igen om ja minns rätt och sen for vi ut till sanna(kusin) och greja på där och sen till timrå sen hem och hattade fram och tillbaka, de sög iaf som vanligt. Sen har de inte vare så mkt Felix växer och blir stor och vill bestämma mer och mer, tror han iaf ;) . Sen imorrn är de ju faktiskt ingen vanlig dag för de är ju malins födelsedag så Grattis till henne imorrn då. På Fredag ska vi ha en tjej kväll och bara mysa alla goa och glada damer vilket ska bli fruktansvärt skönt. Sitter nu hos mami, Felix somnade på soffan så när han vaknar ska vi börja bege oss hemåt. Även att Patrik nyqvist har ringde mig 100 gånger sen slår han av mobilen, bra smart de när ja vet att han vill nånting. Sånt man får leva med när man glömmer bort att ladda. Nu ska ja slå på tv.n och kolla om de är nå spännande att titta på .


^mnkw

RSS 2.0