24/1-13

Hade gjort en ny ansökan om föräldrapenning då ja bara hade sökt till sista december. Ringde iaf in till dom och hörde när den skulle vara inne för att de inte skulle bli ett glapp. Så då fick ja till svar att dom skulle ha den senast den 15 jan och sagt och gjort skickade jag in den tidigare så ja visste att dom skulle hinna få den till dess. Imorse loggade jag in på försäkringskassan och skulle kolla så de inte va nå problem och va står de??? Nästa utbetalning 26/2. Fick flipp och ringde in och fick köplats 200 nånting men tillslut så fick hon fram att de hade redan gått iväg därför stod de ingen utbetalning så de ramlar in på måndag. Ja litar inte på dom där halvtokena för fem öre då ja fick vänta 4 månader på sjukpenningen fast dom sa 30 dagar. Men nu löste de sig iaf. Sa de till Nyckan, de är nog första gången ja ringer dit och är nöjd med svaret när jag lägger på.


Iaf så är det ju grisigt kallt idag. Måste packa ner Elin i vagnen och gå bort till mormor då hon håller på att syr halsdukar till henne men va tvungen att mäta vart hon skulle sätta knappen!

Felix gick på skolan imorse med trötta steg. Han hade nog hellre legat kvar i sängen och myst framför en film! Han har planera att han ska ha med sig ps3 och Xbox till Vemdalen så han kan spela på kvällen och kolla på film. Så då ska man komma ihåg spel dosor sladdar och allt va de nu än är. Skulle haft en lastbil istället för forden!

Igår kväll bäddade jag och baby ner oss i soffan med filten och godis och slog på the notbook. Kom några tårar men ack så mysigt de va. Nu håller vi på och tvättar IGEN, alltid tvätt. Är så tråkigt! Nu ska vi slå på en serie och kolla lite.

Trevlig kall dag! Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback