en ny vecka.

Tisdag

Va hemma hela dan grejade på sen hämtade ja felix på dagis också gick vi hem och spelade lite fotboll. Sen senare på kvällen ringde mami och frågade om vi skulle med ut till micke, så då for vi ut dit och fika lite sen for vi med mami hem. Tittade på lite film sen gick vi bara och la oss. kul Tsdag.

Onsdag

Vaknade vid halv 8, väldigt tidigt. Gick ner och fika sen gick vi ut och greja lite. Gick in senare och kollade på våra bästa år. Sen for mami till strumpan och felix tittade på pippi med niklas. Sen kom pappa hem så då åt vi sen for pappa till umeå och vi kollade typ lite på tv sen gick vi och la oss.

Torsdag

Felix väckte mig vid halv 10 så då fikade vi sen kollade vi lite på pippi. Sen klädde vi på oss och gick en promenad sen kom vi tillbaka och gjorde inte så mkt gick in och kolla på våra bästa år. Nu ligger felix och mami och sover dom vaknar väl förhoppningsvis snart, då ska vi väl ta och åka hem och tvätta lite kanske . Helgen vet ja inte vad som händer, ska väl förmodligen ut till timrå kanske om ja orkar, måste ju handla alla julklappar också, så de är lite mkt just nu faktiskt.
Nu ska ja kolla på tv..


update later^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback